Bertyy Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Va salut cu respect si bine v-am gasit,sunt nou pe forum! Mi-am luat masina noua NUBIRA 2 CDX berlina, luni(28/01/2008) o primesc,abia astept!!!! Un gand de bun venit: SA AVETI PARTE NUMAI DE BINE SI FARA ACCIDENTE DE CIRCULATIE,FIE ELE USOARE SAU GRAVE!!!! ERA SA UIT! SA CASTIGATI LA LOTO!!!!!!!! CINE JOACA. Link to comment
magnet Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Salut Bertyy, s-o stapanesti sanatos si fara intalniri 'magice' cu mecanici fiorosi. Te rog da-ne mai multe detalii si eventual poze dupa ce o primesti. Link to comment
Bertyy Posted January 26, 2008 Author Share Posted January 26, 2008 Dupa ce o primesc o sa postez poze cu ea,referitor la detalii nu stiu la ce te referi. Masina a costat 11200 Euroi, este CDX deci full options,este gri mai inchis, altceva momentan nu stiu. O sa aflu dupa ce o conduc. Nu am vrut sa o iau pe gaz,nu-mi place ocupa loc in portbagaj, iar masinile pe gaz nu-mi plac! Mai multe dupa ce o am. Va salut! Link to comment
hitman Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Bravo, sa o stapinesti sanatos! Ce inseamna 'full options' la Nubira ? Link to comment
andreib Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Inseamna ca ti-e lene sa descrii ce optiuni are, e un soi de echipare maxima (pt ro) . Sau inseamna ca orice este peste versiunea cheala e full ) . Sa o stapanesti santos! Link to comment
Adi_Iacob Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 @BERTY Sa o stapanesti sanatos, sa te poarte fara probleme milionul de kilometri! Acu intrebare de loganist ( nu sunt eu ala) nu stii ca ai luat o masina care nu se mai fabrica? Acu intrebarea mea, stii cu cate clase este Nubira peste Logan? Raspuns, cu destule! @hitman CDX fata de SX are frane disc pe spate, a 3-a tetiera, tapiterie mai de soi, radio cd cass in locul cassului obisnuit, 2 tweetere in plus la instalatia audio, reglaj pe inaltime la coloana volanului, jante aliaj pe 14'', doua airbag-uri . Ca dotari standard 4 geamuri electrice, oglinzi electrice, ABS, aer conditionat (asta la SX). Lamurit? Link to comment
Bertyy Posted January 26, 2008 Author Share Posted January 26, 2008 Am uitat sa va spun ca am fost proprietar de Nubira 1,atat de mult mi-a placut masina aia, incat am vrut s-o cumpar si pe sora ei mai noua,asta in ciuda ofertelor care le-am avut. Puteam sa-mi iau alta masina,dar n-am vrut! Sper ca v-am lamurit Link to comment
cararama Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 se mai vinde nubira? parca stiam ca in vara au scos-o din fabricatie. Link to comment
perfidus Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Se vind stocurile, e oferta cu 700 E discount parca. @bertyy, sa te poarte 'jdemii de km fara probleme. Si eu conduc ceva cu "sange" de Nubira si-mi place al naibii de mult Link to comment
cararama Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 pai atunci cum e masina 2008? Link to comment
zeneseu Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Sa o folosesti sanatos si fara evenimente. pai atunci cum e masina 2008? Cine a zis ca e din 2008? Mi-am luat masina noua NUBIRA 2 CDX berlina, luni(28/01/2008) o primesc.... Link to comment
Bertyy Posted January 27, 2008 Author Share Posted January 27, 2008 Va multumesc foarte mult pt. urari si sper ca si masinile voastre sa va tina milionu' de km! Masina nu este din 2008, in 2008 am cumparat-o eu,ea probabil este facuta prin vara candva in 2007, sau inainte de a se intrerupe productia! Link to comment
Lucian M Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Bre- cred ca stai ca pe ace! Hai sa treaca usor ziua asta si maine sa fii la volanul noii masini! Km multi fara incidente! Link to comment
andrei_xxl Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 S-o stapanesti sanatos! Imi pare bine ca nu te-a atras varianta de Mioveni, care era totusi mai aproape de tine Hai ca mai e putin pana luni, culca-te sa treaca timpul mai repede Link to comment
Alex23 Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Felicitari pentru masinuta Bertyy! S-o stapanesti cu placere si sa te poarte cu bine peste tot! Abia astept sa vad pozele cu ea! Hau ca au mai ramas cateva ore si esti conducator oficial de Nubira II! Link to comment
Bertyy Posted January 27, 2008 Author Share Posted January 27, 2008 Va multumesc inca odata pt toate urarile de bine! Cu o primesc fac si niste poze. Link to comment
Bertyy Posted January 28, 2008 Author Share Posted January 28, 2008 (edited) Fratilor sunt fericit! La 4:30 P.M. mi-au spus astia sa ma duc sa-mi ridic masina!!!!!! URAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Conduc Vor veni si pozele diseara Edited January 28, 2008 by Bertyy Link to comment
andrei_xxl Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 (edited) E deja 5.05 si...nimic... Nu te mai plimba atata si incanta-ne privirile cu niste poze Edited January 28, 2008 by andrei_ics_ics_el Link to comment
magnet Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Mai iti arde de poze in aceste "divine" momente cand lumea e la cauciucurile tale . Link to comment
Adi_Iacob Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Hai cu pozele ca apare si Elodia de nerabdare... Link to comment
Bertyy Posted January 28, 2008 Author Share Posted January 28, 2008 (edited) Fratilor, imi pare rau ca n-am putut sa fac poze mai devreme,dar am o gramada de prieteni care au trebuit cinstiti si chiar am avut chef sa ! Astea sunt deocamndata pozele,altele pe lumina! Edited January 28, 2008 by Bertyy Link to comment
Tommy Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Super, sa te bucuri de ea Link to comment
Bimm3r Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Draguta masina, s-o stapanesti cu placere. Link to comment
andrei_xxl Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Sa o stapanesti sanatos! Iti multumim ca nu ne-ai uitat Pai de la 4.30 pana acum decat 30 km te-ai dat cu ea? Numai bine si sa te bucuri la maxim de ea. Link to comment
Recommended Posts