totyo Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Salut. Am un matiz din 2002 si de cateva luni incoace se tot aude o bataie cand accelerez mai brusc sau cand franez mai brusc si nu stiu de la ce. Mai are cineva problema asta? Link to comment
Tyby_G Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Salut. Am un matiz din 2002 si de cateva luni incoace se tot aude o bataie cand accelerez mai brusc sau cand franez mai brusc si nu stiu de la ce. Mai are cineva problema asta? Al meu e din 2003 si singura problema de genu asta a fost o oarecare bataie/troncanit la franarile violente. Aceasta se datora compensatorilor de la etrieri. La accelerari nu am intalnit. Link to comment
Tommy Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 As verifica tampoanele la cutie. Link to comment
UzzY Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Am aceeasi problema . Zgomotul este unu metalic iar la service mi s-a spus ca este de la etrieri. Ma indoiesc totusi si banuiesc ca este ceva la cutia de viteze. Link to comment
totyo Posted January 29, 2008 Author Share Posted January 29, 2008 Am fost la un service daewoo si au zis ca e caseta de directie, la alt service au zis ca sunt tampoanele. Nu stiu ce sa zic pentru ca mi se pare ca zgomotul se aude de la roata din stanga fata. Se aude si cand mai dau intr-o groapa. Link to comment
tolin Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 La sistemul de evacuare s-au uitat ? Link to comment
Recommended Posts