dreamlike Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Dau si eu cu subscrisu', si as prefera sa ne ferim, cat de cat, de ironii (mai mult sau mai putin) ieftine. Eu nu am chef sa nu mai glumesc, ti-o spun din start. Daca ti se pare viata prea frumoasa atunci intra pe www.seriozitate.ro si nu ne mai da cu batul la palma. Tocilarule! @Topser: va prezentati sambata? Daca da, cati? Asta oricum e cea mai tare pe saptamana asta. Cam cati Topseri or sa vina la intalnire? Eu estimez undeva intre 124 si 131, sper sa nu ma insel. Super tare, frate! Link to comment
free_spirit Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Salutare !! Bre !!! Am luat-o pe camp cu totii de la o nenorocita de ora !! Dati-o la dracu' si hai sa ne vedem de frappe-urile noastre saptamanale.Ca pana la urma, cine ajunge bine, cine nu, sa-i fie la fel de bine da' sa ramana cu doru' frappe-ului. Eu cel putin, comentez pentru ultima oara pe tema asta. Asa ca daca o sa-mi convina ora si o sa pot ajunge..., ajung. Daca nu... nu. Ce simplu !!! Asa ca azi "ni vidiem" la 17.00. Va pup, bah !! Respect !!!! P.S. Se baga cineva la I.A.C-ul meu sa-l curete un pic??? MCojo ??? ( ca are spray si surubelnita speciala ) Link to comment
Scoop Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Nea immortale bat bine becele mele? Link to comment
mike.omega Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 Si dupa cum au prevazut unii, concentratia de membrii daewoo pe metru patrat s-a marit dupa cum urmeaza: Domnu Ovidiu, din pacate perpedes(bijuteria e in garaj), Free Spirit, Alex Vix, Scoop, Alex(the grimreaper), M Cojo, Immortal, Inger, Dreamlike si binenteles io ca doar nu va scriu aici degeaba Nu cred ca am omis pe nimeni. Partea tehnica a intalnirilor a revenit ca sa zic asa, admirand becurile(albe) si pozitiile albastre ale lui Scoop si apoi pozitiile mele albe, albe da?! Urmeaza ceva pozne cu cateva din masini. Clubul de GPL-isti Life is blue... Paze ca vine! Immortal sa ne zica si orbeste sau nu Link to comment
andrew Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Sugestie pentru membrul clubului GPL-istilor care isi pierdu(cel putin asa reiese din poza) capacelul de la valva de alimentare: eu mi-am cumparat capacelul ala cu vreo 4-5 lei de la Star2000, zona CET - Anda. Link to comment
aXeL.ViX Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Frumos frumos, calitate si cantitate ) Link to comment
Immortal Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Nea immortale bat bine becele mele? Da, iar daca se nimereste si-un CD cu muzica house, clubbinu' e asigurat Link to comment
Scoop Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Da, iar daca se nimereste si-un CD cu muzica house, clubbinu' e asigurat N-am house, da unul de al tau si sambata viitoare facem club in parcare. Link to comment
mike.omega Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 Sugestie pentru membrul clubului GPL-istilor care isi pierdu(cel putin asa reiese din poza) capacelul de la valva de alimentare: eu mi-am cumparat capacelul ala cu vreo 4-5 lei de la Star2000, zona CET - Anda. He he! Za only problem e ca ceea ce vezi tu acolo e un fel de antifurt Link to comment
andrew Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Pai mie inca nu mi-a furat nimeni capacelu ala, l-am pierdut de ametit ce sunt. Ca urmare nici nu mi-a dat prin cap sa concep sisteme antifurt pentru el. Link to comment
dreamlike Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Partea tehnica a intalnirilor a revenit ca sa zic asa... Bine mai Mikey eu imi pun masina la bataie pentru drive test doar, doar ma bagi si pe mine in seama si cand colo tu ai ramas numai cu ochii la becurile albastre ale Scoop-ului? Data viitoare, altul ... Link to comment
Scoop Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Atractia catre lucruri ilegale, ce sa facem bre suntem tineri Link to comment
mike.omega Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 @Dreamlike: ti-am vazut fata cand statea-i in spate si am zis sa nu mai rasucesc cutitul in rana si mai mult Data viitoare altul? Adica eu?! Ai curaj? > Ma gandesc sapt viitoare sa aduc citronelu sa vedeti si voi cum e sa ai consum in oras 7.5% Link to comment
aXeL.ViX Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 @Dreamlike: ti-am vazut fata cand statea-i in spate si am zis sa nu mai rasucesc cutitul in rana si mai mult Data viitoare altul? Adica eu?! Ai curaj? > Ma gandesc sapt viitoare sa aduc citronelu sa vedeti si voi cum e sa ai consum in oras 7.5% Si ce ti se pare asa consum extraordinar 7.5 la diesel ? ) Cand te mai gandesti ca e si de 1600 Link to comment
mike.omega Posted February 4, 2008 Author Share Posted February 4, 2008 (edited) Da mai dar unii cu 1.6 benzina consuma aproape dublu PS: LMA! Axel Vix! Edited February 4, 2008 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Awww, la multi ani, miti(ti)cule )"> Link to comment
aXeL.ViX Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Ehe merci frumos domnu Immortal ! Numai bine. @mike.omega - LMA !? sunt mai greu de cap, zi ce inseamna Link to comment
ing3r Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 LMA=La Multi Ani! bineinteles k si din partea mea! sa traiesti muuuulti ani sanatos si cu cat mai putine evenimente rutiere neplacute! Link to comment
Scoop Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 La multi ani axele, sanatate si multi km curati Link to comment
ToPser Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 OOO, La Multi Ani man , sanatate maxima , fericire exagerata !! sa inteleg ca bem sambata ? frappe bineinteles )) Link to comment
aXeL.ViX Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Multumesc frumos la toti pentru urari !!! Va > pe toti, cu intarziere putin da nu conteste Link to comment
Recommended Posts