Kali Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Azi am primit 2 vesti bune!!!!! 1. Basescu a castigat alegerile! Bravo, vaporene! 2. (off-topic) S-a nascut finul meu. Si sunt foarte fericita! Ceea ce va doresc si voua. ) Le multumesc si eu celor care l-au votat pe Basescu, pentru ca asa nu se mai putea... Link to comment
iuzar Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ultimul si cel mai misto banc electoral ! BA, SE SCUtura trandafirii! Link to comment
FLEX Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 It's over, boys, parafat si stampilat: http://www.bec2004.ro/documente/Comunicat1...13_12_ora17.pdf Link to comment
iuzar Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Sergiu, ai votat, bre, la turcaletii matale?... Link to comment
Ana Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 ...cat costa la politie sa-mi vopsesc masina in portocaliu? Link to comment
andreib Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Creca e cam tarziu. Creca era gratuit din parte DA in timpul campaniei electorale. Peste 4 ani... Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Cica PUR zice ca "va reanaliza formula cu care va participla la guvernare" dat fiind ca nu s-a realizat obiectivul propus in uniune . Dupa asta si UDMR se mai gandeste. Cica nu vrea guvern minoritar ( PSD minus PUR) "> Link to comment
NFS Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Sergiu, ai votat, bre, la turcaletii matale?... range">DA, am votat! M-am plimbat o groaza cu taxiul (cu Tofas-ul) pina am gasit consulatul ala, dar uite ca a meritat! Mai ales cind am auzit la numaratoare ca e 50/50, m-am gindit ca uite acum, conteaza orice vot, sparge-i-ash pe prietenii mei care n-au fost! "> Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Nu a fost 50-50 dar asa s-a considerat ca e bine sa se anunte. Ma intreb de ce? "> Link to comment
andreib Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Partea proasta este ca o majoritate ,,incropita'' nu e o formula foarte buna de guvernare. Intresele personale/de partid vor aparea si va iesi lupta dupa putere din care nu castiga nimeni(sper sa nu se reediteze 96-2000 cu primi ministri de nu mai stiu cate ori schimbati, dealde Ciorbea sau Radu Vasile). Oricum mai rau decat ultimii 4 ani nu cred ca se poate: coruptia si nepotismul au ajuns la cote record, au sarit din scala. Totusi din situatia actuala asta cel mai mult au de castigat partidele care au intrat in palament, in afara celor 2 mari forte, care vor dicta componenta viitorului guvern: PUR, UDMR, PRM. Link to comment
tyranus Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Din pacate coruptia si nepotismul nu vor muri niciodata indirefent ca vor fi la putere PSD PD PNL PRM sau oricare alt partid. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Dar parca nu au ajuns niciodata la un nivel atat de mare ca in timpul ultimei guvernari. Link to comment
tyranus Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Nu se poate da o definitie,din pacate, a nivelului daca nu exita un prag de comparatie anterior. Avand in vedere ca aceste fenomene au avut o evolutie crescatoare de 15 ani incoace nu se poate da un verdict. Din pacate spiritul balcanic este foarte bine dezvoltat la poporul roman incat cred ca si in viitor nu se va schimba mai nimic pe aceste fronturi, poate vom asista la fenomene mai elaborate si mai bine mascate. Ma rog lui Dumnezeu sa ma insel. Link to comment
VAXXi Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Conform latest news, PUR rupe alianţa cu PSD, şi - împreună cu UDMR, se aliază cu D.A. pentru majoritate în parlament. PRM rămâne p-afară, nimeni nu îi vrea Link to comment
CT_ZDB Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Asadar... din PSD cruce PUR ramane PSD cruce :!: Link to comment
florinbad Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Bey, ati uitat ceva: BOMBO, NE-AM INTORS DIN CONGO! :rastabanana: :zdrangazdranga: Link to comment
iuzar Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 si una asa, de final http://www.larevederebombo.ro/ Link to comment
john Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Sefii de STAT ai Romaniei in ordine cronologica: AntonESCU CeausESCU IliESCU ConstantinESCU IliESCU BasESCU Era evident ca nu putea castiga Nastase. Link to comment
Recommended Posts