MaTzA Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Sunt facute din plexi glass, cu leduri , orice dimensiune, orice culoare . Pun cateva poze cu un golf 4, cea mai recenta lucrare. Mai multe poze o sa pun luni , marti. Pretul incepe de la 50 ron perechea, el variaza in functie de marimea cercului, transportul este gratuit in tara si dureaza 24h. Montajul este 30 ron / pereche(cu mici exceptii). Aceste inele angel sunt net superioare celor , ce se gasesc pe piata, si aici ma refer doar la cele pe leduri. Garantez pentru asta. http://i44.photobucket.com/albums/f15/MaTz...aI/IMG_1840.jpg http://i44.photobucket.com/albums/f15/MaTz...aI/IMG_1844.jpg http://i44.photobucket.com/albums/f15/MaTz...aI/IMG_1846.jpg http://i44.photobucket.com/albums/f15/MaTz...aI/IMG_1850.jpg http://i44.photobucket.com/albums/f15/MaTz...aI/IMG_1854.jpg Contact : 0726 016 612 matza_mihai id messenger Link to comment
valichiru Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Salut! Se poate si pentru tico? Daca da, te rog pretul incluzand montaj, pentru Bucuresti. Multumesc. Link to comment
MaTzA Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 Se poate. CU tot cu montaj, 100 ron. Link to comment
BogdanG Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Ce inseamna cu unele exceptii? Golf 4 cu faruri Valeo consideri a fii o exceptie ? Link to comment
MaTzA Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 La unele masini se pot monta si 3 inele (ex.peugeot 407) si in cazul asta montajul ar costa 90 ron. Inelele ar fii mai mici , asa ca nu pot lua 50ron.pereche sau 80 ron cu tot cu montaj, mai las putin la pret. Sau daca am mai multe comenzi de la acelasi om, pt mai multe masini (ale prietenilor...etc) fac un discount in functie de masina si de nr de inele. Aceste doua lucruri ar fii exemple de exceptii. Link to comment
BogdanG Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Stai ca poate nu am formulat bine intrebarea, cum se monteaza aceste A E ? Se demonteaza sticla sau pe unde le introduci in far? Ca eu ti-as da 30RON numai sa-mi desfaci sticla la faruri DAR sun VALEO si nu se poate, de asta intreb . Poti tu desface sticla de la farurile de Golf 4 fabricate de VALEO ? Link to comment
MaTzA Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 Da, se scoate sticla. In legatura cu farurile valeo, nu stiu ce pot sa spun. Nu am mai avut pana acum si nu stiu cum sta treaba. Link to comment
sogard Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 (edited) Nu vi si tu maine la intalnire sa ne faci un demo live cum arata? Ca poate imi pun si eu pe matiz. > L.E: Chestiile aste sunt legale , sau pe urma ma plimb pe la politzie sa ma rog sa imi dea talonu inapoi ? Edited February 6, 2008 by sogard Link to comment
MaTzA Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 (edited) eu am pe masina modelele vechi...cu "liniute". Astea de acum sunt matuite si mai eficiente. eu am mai facut , dar nu stiu diferenta dintre farurile valeo si unele normale. In principiu pot desface orice far. Cineva imi spunea ca nu se pot desface , cele de pe octavia. Am inceput sa desfac unul dar nu am mai continuat deoarece trebuia sa plece omul cu masina urgent. Si am lasato pe luni. De bagat ma bag. nu e problema , si cand le asamblez , le lipesc bine. Nu exista posibilitatea sa transpire farul sau altceva. P.S. Cu limina alba nu este nici o problema cu politia. Eu am mers cu ale mele si noaptea aprinse (fara faza scurta, doar pozitiile) am trecut pe langa multe echipaje de politie si politisti, recent am avut un mic accident cu ea , am spart farul stang. Si la constatare nu mi-a spus nimic. Edited February 6, 2008 by Mircea Aveti PM pentru discutii private. Link to comment
andreib Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Pentru publicul amator de senzatii tari: Conform regulamentului rutier pentru ORICE modificare a sistemului de lumini se ridica certificatul de inmatriculare. Mai mult, a circula noaptea doar cu pozitiile aprinse este ilegal si foarte periculos. O alta mentiune ce trebuie sa o faci este: Cine isi asuma riscul pentru spargerea sticlei de far? Link to comment
MaTzA Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 (edited) pentru spargerea sticlei de far imi asum eu riscul. deoarece eu le desfac. Si faptul ca am circulat noaptea cu ele aprinse nu este nici o minciuna. Am circulat pe drumuri luminate , nu pe autostrazi sau drumuri laturalnice, in cazul asta nu aveam nici eu vizibilitate. Edited February 6, 2008 by Mircea Citare inutila a mesajului anterior Link to comment
markizu Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Salut ai o poaza cu un tico cu acele cerculete ? ca suna interesant merci Link to comment
MaTzA Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 salut, nu am...dar daca vrei, da-mi un add pe mess si rezolvam cumva in photoshop... ca sa-ti faci o idee Link to comment
Bimm3r Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 ti-am dat add pe messenger. sa vorbim pt o leganza. Link to comment
Cumnatu Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 (edited) La asa ceva crezi ca te descurci sa faci ? De putut sigur se poate ca am vazut in State cateva facute dar nu stiu cum, eventual pot sa caut niste tutoriale insa nus tiu ce reusita o sa am. Deci ? Edited February 17, 2008 by Cumnatu Link to comment
sergiuhusca Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Niste poze cu diferite masini sa ne facem si noi o idee se poate??? Link to comment
Cumnatu Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 (edited) Arunca o privire aici Edited February 18, 2008 by Cumnatu Link to comment
MaTzA Posted February 18, 2008 Author Share Posted February 18, 2008 cumnatu da-mi add pe mess, si vorbim mai pe larg acolo. pozele sper sa apara cat de curand. Link to comment
Sharpe Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Te-ai gandit ca la unele faruri oglinda nu este rotunda ci patrata si arata ca un kitch ordinar un cerc luminos intr-un patrat?? Exemple: Tico, Cielo, Nubira, Espero si bineinteles Renaultul Megane2 care ma intereseaza in mod special. Poti face pt aceste faruri un contur(unghiuri de 90 grade) al oglinzii farului? Link to comment
MaTzA Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 Fiecare cu parerea lui. Pot face si la unghi de 90... da-mi un add...si vb detalii Link to comment
Recommended Posts