iso Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Bucuresteni v-a parasit nnenea Base :!: Link to comment
ovidiuc Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 S-a sacrificat in folosul intregii tari. Link to comment
Leutzu Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Stati ca incepe precampania Sper sa fac iar rost de deodorizante de maisna ) Deocamdata trebuie sa se hotarasca la nivel de Alianta care va fii candidatul: pana acum este doar Victor Orban din partea PNL, se asteapta ca PD-ul sa "decida" care va fii candidatul din partea lui. Iar din cei 2 se va alege un candidatul Aliantei PNL-PD. Deh, chestii de protocol... Link to comment
VIPER Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 Io il votez pe "care este"!!! Link to comment
Leutzu Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Ala "care este" de la cine? ) Just kidding. Daca aflu inaintea ziristilor va anunt cine este candidatul Aliantei. Link to comment
Leutzu Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 (edited) Candidatul Aliantei PNL-PD pt postul de primar general este Ludovic Orban. Acum incepe precampania (am fost si eu inscris pe listele cu cei care vor sa ia parte la precampanie ). PS: Unde e butonul de EDIT PPS. L-am gasit...si vad ca nu merge sa editez mesajul anterior acestuia. PROPUNERE - CA ACEST TOPIC SA FIE MUTAT LA CAFENEA!!!! Edited January 13, 2005 by Leutzu Link to comment
Satori Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Done. Ce inseamna PREcampanie? Link to comment
Leutzu Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Pai de exemplu in precampanie se face o popularizare a candidatului. Apartitii tv, pe strada sau alte chestii Aceasta popularizare este necesara pt ca in momentul inceperii campaniei electorale populatia sa stii macar ca idee cine este acel candidat. Acum sincer spunand acum 3 luni stiai cine este Ludovic Orban sau l-ai vazut la televizor? In ultima saptamana a aparut de 3 ori la stiri numele lui. Link to comment
Satori Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 L-am vazut de vreo 2-3 ori si, corect, habar nu aveam de existenta lui pana atunci. Acum stiu ca e candidat si ca l-am vazut de 2-3 ori la tv... deci tot nimic Link to comment
VAXXi Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Acum sincer spunand acum 3 luni stiai cine este Ludovic Orban sau l-ai vazut la televizor? Io aveam impresia că-i tipul care cântă la Operă Link to comment
tyranus Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 (edited) Saracu' Ludwig Orban > nu prea canta nimic. Tot Tatuka de la Cotroceni interpreteaza partitura. Mai sus mentionatul nu face decat sa fie ecoul matelotului. Deci ca e el ori altul nu prea mai conteaza. Edited January 13, 2005 by tyranus Link to comment
Leutzu Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 @tyranus Crede-ma ca nu este chiar asa cum iti inchipui. Totusi cat era Base primar la cotroceni era Tauca Iliescu. Sau nu stiai ca nu mai e Iliescu la cotroceni ?> (o zic in gluma nu fac atac la persoana ) A doua chestie ar fii ca totusi Orban i nu cel de la opera este membru PNL si mai intai el "asculta" de mai marii din PNL si apoi de cei de la PD si in plus ce treaba are primaria cu prefectura??? . Exista un anumit protocol care interzice amestecul in activitatea celuilalt partid. Link to comment
tyranus Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Exista un anumit protocol care interzice amestecul in activitatea celuilalt partid. Deie Domnul să fie aşa. Mai vorbim... Link to comment
Leutzu Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Tyranus chiar exista acel protocol. Nu stiu toti termenii acestuia dar un protocol exista. Stiu pt ca sunt "membru de partid" Link to comment
Recommended Posts