RaZoR-07 Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Guru, sa pui "bucuresteni" in ghilimele, ca niciunul nu e... Si nu era vorba de miros, ci de "vibratii", stii, ca immortalii. Simteam rezonanta xenoanelor lui Vaxxi. Si mai vreau sa ne spuna Ileana, intr-un stil neserios, cum s-a impiedicat in Voineasa de un matiz rosu cu autocolant daewoo si de un accent argintiu cu autocolant hyundai, reusind "sa vada fara sa observe". Desi le-am ascuns suficient de bine, adica la vedere. Link to comment
guru Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 (edited) Mda, pai am zis bine cina nationala- Oltenita, Targoviste, Ploiesti, Craiova Edited February 10, 2008 by guru Link to comment
ovidiuc Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Hotel Zan:cazare 65 euroi pe noapte.Mult prea luxoxs pentru nevoile noastre.Oltenia la inaltime. Link to comment
perfidus Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Super misiunea de recunoastere, ideea de a tine totul in secret a facut lucrurile si mai "palpitante". Am o gramada de poze, promit sa revin cu "filmul operatiunii" in cateva imagini, la vorbe las pe altii mai priceputi . Link to comment
ileana Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 (edited) Boare de ileana Miros de ovidiuC xenoane a la Vaxxi Incoronat ( a se citi corect!) Vila Voinesita, foisorul si dulaii din dotare. Daca va uitati pe linkul vilei, o sa-i vedeti cand erau inca pui. Acum imi ajungeau la luneta Topicul se inchide. Continuam pe cel principal . Edited February 11, 2008 by ileana Link to comment
Recommended Posts