mike.omega Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Avand in vedere ca ultima intalnire a avut un succes destul de mare dpdv al membrilor prezenti, continuam! Link to comment
andrew Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Ma anunt si eu pentru saptamana asta, sfarsitul sesiunii se cere sarbatorit. Link to comment
Scoop Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Raspund prezent la apel cu o posibila surpriza Link to comment
ing3r Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 eu nu cred k pot sa onorez cu prezenta ...sunt de munca ...dar sa beti un frappe si pt mine Link to comment
renatremo Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 sper sa ajung si eu... si sa ne vedem sanatosi... pe 4 roti Link to comment
deceneu80 Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 salut. pe forum sunt nou-nout, l-am descoperit aku vreo 3 zile exasperat de banii pe care ii bag in matizu' meu. aku va intreb ca n-am inteles... mai greu de cap... unde au loc intilnirile? Link to comment
andrew Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Intalnirile incep in parcarea din fata de la Crazy/Cafe D'Art, cu continuare in Crazy, in fiecare sambata... ora variaza in functie de cine se anunta ca ajunge la intalnire si cum poate sa ajunga, saptamana asta e stabilita pentru ora 17. Afara membrii sunt oarecum usor de recunoscut dupa autocolantele de pe masini, desi nu toti au asa ceva. Link to comment
renatremo Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 (edited) la 5 vine gazarul... ma gandeam daca tot ne intalnim sa aduc si masina de facut kebab ca slava domnului gaz avem... si poate tragem un picnic in parcare... ....cine imi da si mie un autocolant? ca am mare nevoie... Edited February 6, 2008 by renatremo Link to comment
ing3r Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 autocolant as vrea si eu dar am inteles k nu mai sunt...nu se mai gasesc Link to comment
mike.omega Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 @Renatremo: ne-ai tot promis ca ne aduci masina de facut kebab si nu o aduci Ah da! Aseara "formatorul de opinii" a recunoscut ca este un papagal Link to comment
DarkDogg Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 (edited) "> Ma anunt si eu (cu siguranta) de data aceasta! Vedea-ne-am sanatosi si voiosi! fftopic: @ ing3r si renatremo: S-ar putea sa mai am 1 sau 2 autocolante, dar nu mai stiu daca este/sunt pentru exterior sau interior. Sper sa nu ma insel, dar vom "vedea" la locul prestabilit ora hotarata! Edited February 7, 2008 by DarkDogg Link to comment
ing3r Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 @darkdogg : eu nu cred k o sa ma prezint sambata asta k sunt la munca...insa tinem legatura si dak ai imi pastrezi si mie unul plsssss...ms Link to comment
DarkDogg Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 fftopic: @ing3r - Daca am 2, iti opresc cu siguranta(daca am 1 si nu vine renatremo, iarasi cu siguranta ti-l voi "inmana" tie ). Oricum, repet, nu stiu daca este/sunt de interior sau exterior, dar...vom observa la locul cu pricina (sambata sau la urmatoarea intalnire). Serviciu usor si "vede-ne-am sanatosi". Am scapat de servciu si "mecanica", asa ca ne vedem sigur. Multa bafta tuturor. Link to comment
aXeL.ViX Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Salutare! O sa ajung si eu dar nu stiu daca o sa stau mult, oricum c u there! Link to comment
paul_marines Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Cam subtirica reprezentarea. Ma gandeam sau ma mai gandesc sa fac un prim pas catre o cafea pe anul acesta, amatori?? Link to comment
Immortal Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Ii groasa, disparutule, ii groasa, doar ca lenea ne'mpiedica sa ne mai chinuim degetelele... Iar la gandul povestilor africane, exact in preajma celebrei finale a ACN (acronime, chestii, nu e cu surube...), parca-parca mi-as misca hoitu' inainte de aproximativul 18.00 ce-mi flutura'n cap. Somnorosu' . Link to comment
paul_marines Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 (edited) Daca matale te incumeti sa vii "nemuritorule" atunci imi fac curaj sa va insotesc asa ca odinioara. Si cateva poze din Accra, capitala Ghanei din Piata Independentei unde se afla si stadionul unde sa va juca finala. Edited February 9, 2008 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted February 9, 2008 Author Share Posted February 9, 2008 (edited) Domne, nu stiam de ce arata asa bine pozele alea de la mare departe )"> Eu ca de obicei dau drumu la butelie si ma prezint PS: Sper ca aveti pneuri de iarna ca vad ca iar ninge... Edited February 9, 2008 by mike.omega Link to comment
Scoop Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Unde vezi tu vere zapada mi-a ajuns acuma vreau caldura soare Link to comment
paul_marines Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Domne, nu stiam de ce arata asa bine pozele alea de la mare departe )"> Ai vazut repede ca-s facute cu Panasonic ai? Link to comment
mike.omega Posted February 9, 2008 Author Share Posted February 9, 2008 @Scoop: pe la mine pe la periferie da cu fulgi @Safari: binesur! initial am presupus ca-s facute cu aparatul cu nume de Summit insa dupa aia mi-a picat fisa ca a fost achizitionat mai tarziu Link to comment
paul_marines Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 @Safari: binesur! initial am presupus ca-s facute cu aparatul cu nume de Summit insa dupa aia mi-a picat fisa ca a fost achizitionat mai tarziu Deh Mikey de imprumut mama asa ca nu ma pot plange. Scoop ce zici, merem la o plaja? Link to comment
mike.omega Posted February 9, 2008 Author Share Posted February 9, 2008 Da, si asa cum ma asteptam, toata minunile tin o singura zi Din lista de oameni ce s-au anunta au venit urmatorii: Safari Hunter(welcome back!), M Cojo, Immortal, Scoop, Andrew, Dreamlike, Renatremo si io. Restu, ca mai erau cativa s-au ascuns dupa copaci. In caz de nu pricepeti unde vreau eu sa ajung va anunt ca intalnirea de sapt viitoare s-ar putea sa revina la o ora mai normala, ghiciti voi care Link to comment
th3_grimreaper Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Din pacate, mai exista si evenimente nefericite de la care nu se poate lipsi, iar unii mai au si treburi ce nu suporta amanare. As fi venit ieri, dar n-am avut cum efectiv. Iar in general, la 19.00 nu am cum sa ma prezint, la ora aia am program de birou inclusiv duminica, deci...ne vedem la vara! "> @Safari_hunter: welcome back!!! Link to comment
paul_marines Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Multumesc pentru urari si intradevar "good to be back". Link to comment
Recommended Posts