andrew Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Mi-a facut placere sa revin la o intalnire cu voi, dar daca o mutati la 7 eu unul nu am sa pot participa. Link to comment
Scoop Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Da o cale de mijloc si anume ora 18 chiar nu o putem adopta? Link to comment
DarkDogg Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Din pacate, mai exista si evenimente nefericite de la care nu se poate lipsi, iar unii mai au si treburi ce nu suporta amanare. As fi venit ieri, dar n-am avut cum efectiv.Iar in general, la 19.00 nu am cum sa ma prezint, la ora aia am program de birou inclusiv duminica, deci...ne vedem la vara! "> @Safari_hunter: welcome back!!! Exact cam asa sta treaba si la mine. Am ajuns eu la 17:00, imi aprind o tigara si ... tzrrr telefonul k ma keama sefa la munca de urgenta ca nush ce kkt de situatie vor unii si altii. Imi pare atat de rau k nu am putut sta, macar sa va vad si cateva secunde sa ii dau lui ing3r autocolantul (asta daca a venit, daca nu ramane pe saptamana viitoare). Altadata sa-mi fie invatatura de minte sa nu mai fiu atat de sigur ca pot sa vin. ("> Link to comment
paul_marines Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Altadata sa-mi fie invatatura de minte sa nu mai fiu atat de sigur ca pot sa vin. ( Ei nu dispera, oricum ai fost pontat la rubrica "restu", care rest fie vorba intre noi, il puteam lasa drept ciubuc daca lasai anticipat plata consumatiei, la care fireste nu puteai participa deoarece te-a chemat sefa inainte de te bucuri ca participi, dar totusi te-am fi omagiat asa cum se cuvine pentru gest. Bey ce incurcatura Link to comment
ing3r Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 n-am ajuns din pacate Darkdogg, insa sambata asta cred k vin si eu la intalnire...Sunt de dimineata la munca si as putea ajunge...Ms pt autocolant btw... Ma bucur k mi-ai oprit si mie ! Link to comment
mike.omega Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 Subscriu, bey ce sari lumea de MS DOS in sus @Dark Dogg: Nu cred ca se baga careva in treburile tale cu sefa asa ca data viitoare s-o pui pe sefa sa posteze )"> Link to comment
DarkDogg Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 De tanara, nu prea pot spune, ca e la vreo 40 si ceva de ani si e de vreo 3 ori mai "mare" ca mine la volum, dar sefa e sefa in orice conditii si Doamne Fereste sa o las pe ea sa posteze . Numai zic nimic daca vin sau nu, ca nu vreau iar sa imi iau vreo teapa, asa ca SPER sa ajung macar data viitoare sa ma tin de promisiunea facuta catre ing3r si renatremo.(m-am uitat la autocolante, asta dupa ce-am scotocit peste tot dupa ele si s-ar putea, daca nu ma insel, sa fie pentru exterior). Bafta pana data viitoare si toate cele bune tuturor. Link to comment
Recommended Posts