RaZoR-07 Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Nu cred ca a venit primavara, dar, constatand cu propriile simturi ca MARACANA este accesibila, propun sa revenim la locatia care ne-a consacrat. Cine este pentru nu e nevoie sa voteze, doar sa vina, eventual anuntand in prealabil. Nu este prea frig seara, dar pentru mai multa siguranta, propun ora 18:00 si haine groase. Se baga careva la o aprovizionare cu ceai? Link to comment
guru Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Eu. Da' sa vad daca mai am ceai prin bucatarie Link to comment
perfidus Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 O sa vin de la servici direct pe Maracana, ca e aproape. Ceai n-am, poate vreti cafea. Link to comment
RaZoR-07 Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 Ora e ok? Ca eu as veni chiar mai devreme... Stau putin, vin cu tot tribul razor, ca plec la orasul minunilor sa-l export pe junior la bunici. Link to comment
guru Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Pai daca vii cu tot tribul, cred ca ar trebui sa gauresti podeaua lui Maty, sa poata fi propulsat cu picioarele, ca Fred si Barney, pentru economie de combustibil Link to comment
RaZoR-07 Posted February 8, 2008 Author Share Posted February 8, 2008 Stop joc, sefu`. Maty are caocioace de iarna care nu se impaca prea bine cu apa in stare lichida si cu mazga. I-a venit si lui randul sa se odihneasca. Asa ca tribul se deplaseaza cu MelcAccentul. "> Link to comment
hapcyu Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 salut sunt un nou membru si vreau sa aflu cand va fii urmatoarea intalnire in craiova Link to comment
guru Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Bine ai venit printre noi! Intalnirile se organizeaza in fiecare zi de joi. Si daca vii pentru prima data, stii ca nu scapi de botez, da? Si ca sfat prietenesc, fii atent la semnele de punctuatie, si la majuscule. Link to comment
Recommended Posts