Jump to content

Strumfuadi & VAXXi did it....next one????

strumfuadi

Recommended Posts

Dragilor, am facut'o shi pe asta, deshi nu credeam ca voi reushii..

Sper sa fiu demn de mandretzea din poza, avand in vedere ca abia in primavara voi lua A'ul..

Numai bine shi sa avem asfalt uscat la anul (pe doo / patru rotzi, nu importa.. )!

:beerchug:

cltw000002_thumb.jpg

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Te-ai luat dupa Marce, nebunule!!!

hehe.. putetzi spune shi asha, dar, de fapt, plimbarea cu marce a fost declicul ptr o nebunie mai veche de'a mea.. sper sa nu fie o nebunie prea mare, insa sunt convins ca ii voi face fatza..

va multzumesc ptr urari!

:veneratie:

@viper... buey, vezi k bombo n'a ieshit... nu shtiu ce pasiuni ai tu, dar... :lol:

asha este, e ca al ei..

este un motor numai bun ptr incepatori, fiind foarte docil, dupa spusele "invatzatzilor"..

acest lucru, alaturi de faptul ca nu este foarte scump, e foarte raspandit shi foarte fiabil m'au determinat sa caut acest model..

am vazut shi nishte gioarse, din ani mai recentzi [95-96..], insa exemplarul acesta chiar daca e mai vechiutz a fost foarte intretzinut..

Felicitari, strumfule si ai grija mare sa n-o tavalesti ... adica pe ea n-ai decit, dar de oscioarele tale sa ai mare grija.

Si pentru circotasii ceilalti: si Nucu are tot Suzu GS500, nu numai Marce 8) 8) 8)

Dupa strumfuadi, care are acum 6 roti, este randul altor oameni harnici sa isi cumpere motocicleta. Le doresc, pe aceasta cale, asfalt uscat, cat mai putine incidente si, de ce nu, succes la "aspirat" :lol: ;) Bine ati venit!

VAXXi, ai legatura ... :D

Da, aşa este ... răbdaţi-mă până aduc şi pozele.

Am făcut-o şi p-asta. Carnetul e luat din septembrie, cu şcoala făcută vara asta. M-am îndatorat pe 2 ani, m-am dus 1200 km după ea, am avut ceva peripeţii, dar a meritat. O să pun şi poze de pe drum.

Tehnic: Kawasaki GPz 500S din '88, 500 cm cubi, 60 CP, 47 Nm, 200 kg, cam 5 litri/100 km consum, 8 valve, motor parallel-twin (doi cilindri, 4 timpi).