Jinx Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Stiti cumva unde gasesc un service in sectorul 1 aprobat de RAR. Am nevoie de o expertiza tehnica ca sa ma duc cu ea la politie. Mercic Link to comment
Marius* Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Ce fel de expertiza tehnica? Da-ne mai multe detalii ! Link to comment
mike.omega Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Expertiza tehnica trebuie facuta de un expert auto care nu prea il gasesti pe la service-uri. Eu cand am avut nevoie am fost la politia rutiera si aveau acolo o lista cu experti, dar asta e valabil pentru CT, desi nu vad de ce nu ar fi la fel si in capitala Link to comment
Jinx Posted February 13, 2008 Author Share Posted February 13, 2008 Am aparatoarea de noroi rupta de cand cu zapezile si politaiul imi zisese ca nu o trece pe casco decat daca primiste o "expertiza tehnica" care de fapt este o constatare de daune de la un service care ii spune exact ce trebuie inlocuit sub masina. Am fost pana la urma la GTT si am rezolvat rapid. O taxa, o constatare rapida pe sub ea si asta a fost tot. Link to comment
Recommended Posts