gyurimagyar Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Masina mea: Opel Astra Caravan 2.0 DTI an fabr.2000, km 175.000, dotarile sunt cele standard la acest tip de masina. Fara vicii ascunse, necesita schimbare radiator AC. Caut Daewoo Leganza CDX full, in stare normala de functionare, fara diferente de pret. De ce ? - distante scurte pe cale le parcurg si zona foarte rece iarna (M.Ciuc) Tel. 0745439764 Email: gmt97hr@gamil.com Astept si caut oferte... Link to comment
gyurimagyar Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 (edited) Rectific adresa de mail: gmt97hr@gmail.com Este o masina buna pentru cei ce fac multi kilomentrii, consum extern 5 litri/100 km. Cu distantele mici pe care le fac eu...se pare ca am dat gres la alegerea unui diesel cu motor de 2000cmc. Astept ofertele voastre...la vinzare vad ca sunt Leganze...totusi de un schimb nu este interesat nimeni? Atasaz si citeva fotografii: Edited February 16, 2008 by Mircea Link to comment
DGT Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 (edited) Sa stii ca m-ar interesa un schimb dar a mea nu este CDX. Adica nu are tapiterie din piele si airbag,in rest o poti vedea ca am si eu topic deschis la vanzari si este si istoria ei acolo. Edited May 23, 2008 by tiboasca Link to comment
adycez Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 De ce ? - distante scurte pe cale le parcurg si zona foarte rece iarna (M.Ciuc) Un schimb cu un CIELO Corean din '96 cu GPL nu te-ar interesa? Link to comment
Recommended Posts