lepricon Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Buna. Am un Tico cu sistem de alarma Guard, si vreau sa-mi montez si inchidere centralizata. Am gasit un kit de inchidere centralizata marca Pilot, la 60 RONi, si sunt curios daca sa-l achizitionez sau nu. Sunt cat de cat atehnic (in ceea ce priveste masinile, mai exact alarmele si inchiderile centralizate), si m-am gandit sa cer parerea celor care se stiu mai bine in acest domeniu. In prima faza nu inteleg care este diferenta intre actuatoare cu 2 fire si cele cu 5 fire. La modulul central al alarmei am o mufa de conectare al inchiderii centralizate cu 6 fire... inseamna ca-mi trebuie actuatoare cu 5 fire? Intr-un final am gasit pe WWW si schema cu cablajul de la alarma, unde scrie exact care sunt firele pentru inchiderea centralizata (cele 6 fire). Sa fiu scurt si la subiect: se poate monta kit-ul Pilot pe alarma Guard? MS si o zi buna in continuare. Link to comment
UzzY Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 (edited) Orice kit universal de inchidere centralizata ar trebui sa mearga. Eu mi-am montat un kit Noname de pe digital-world.ro si e foarte bun si silentios. BTW costa tot cam 600.000. Din cate stiu eu actuatoarele cu 5 fire sunt pentru usile din fata si cele cu 2 fire pentru spate (eu asa am avut in kitul pe care l-am achizitionat). Edited February 16, 2008 by UzzY Link to comment
Recommended Posts