katalinm79 Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Buna, Am un espero de 1.5 si am mai multe probleme: prima ca nu am un manual al lui care sa ma ajute sa inteleg mai bine partile componente si amplasarea acestora, a 2-a ca pun benzina fara plumb si e noneuro iar la benzinarii spune ca pt. nneuro sunt recomandate benzina cu plumb, dar problema pentru care am deschis acest topic este ca mergand in viteza a 2-a incepe sa o apuce un tremurat care se pierde daca o accelerez si schimb viteza. Ma poate ajuta careva sa inteleg de ce face asa? Acesta sa fie si unul din motivele pentru care nu trage cand o calc? Link to comment
Dj_Dark Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 (edited) Sa o stapanesti sanatos. Foloseste . Pentru manuale: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=1319 Pentru problema ta sunt mai multe. Incepi cu verificat/schimbat bujii, fise, avans initial, bobina delcou...etc. Cauta si vei gasi. PS. Motorul tau este proiectat pentru benzina fara plumb. Nu mai asculta daciotii de colt de strada. Are sonda lambda chiar daca e noneuro. Du-te la un test cu scanner-ul si vezi in ce stare sunt senzorii. Edited February 12, 2008 by Dj_Dark Link to comment
katalinm79 Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 Multumesc mult! Link to comment
Recommended Posts