burly Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Salut, in primul rand am o intrebare... Care este distanta standard dintre prezoane la Tico??? eu stiu de 114,3 mm Vreau sa-mi pun jenti de 13' pe Tico, fara distantiere, fise si alte chestii. Spuneti-mi si mie va rog unde si ce modele de jenti pe 13' cu 4x114,3 mm pot gasi ???? Cauciucul va fi de 155, R13 cu 65 - 60 Am inteles ceva de Borbet si le-as prefera ... Dati-mi si mie niste detalii plz. Merci anticipat, Link to comment
ToPser Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 uite aici de vanzare : http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=21119 Link to comment
burly Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 (edited) Astea merg??? Borbet BO Tip: monobloc Design: 8 spite tip ramura Dimensiuni: 5.5x13 Finisaj: crystal silver Material: aluminiu turnat la joasa presiune Sau astea, ca am vazut ca sunt pe multe Tico Borbet CF Tip: monobloc Design: 5 spite Dimensiuni: 5.5X13, Finisaj: crystal silver Material: aluminiu turnat la joasa presiune Si as mai vrea sa ma lamuresc cu ceva... 5,5 inseamna cumva 114,3 mm (distanta prezoane)??? Merci Edited February 11, 2008 by burly Link to comment
Recommended Posts