burly Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Salut, in primul rand am o intrebare... Care este distanta standard dintre prezoane la Tico??? eu stiu de 114,3 mm Vreau sa-mi pun jenti de 13' pe Tico, fara distantiere, fise si alte chestii. Spuneti-mi si mie va rog unde si ce modele de jenti pe 13' cu 4x114,3 mm pot gasi ???? Cauciucul va fi de 155, R13 cu 65 - 60 Am inteles ceva de Borbet si le-as prefera ... Dati-mi si mie niste detalii plz. Merci anticipat, Link to comment
raskala Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 (edited) Se mai discuta si aici sau aici tot tu. Ai deschis de 2 ori acelasi topic - inutil. Edited February 11, 2008 by raskala Link to comment
burly Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 Se mai discuta si aici sau aici tot tu. Ai deschis de 2 ori acelasi topic - inutil. Da stiu ca am deschis de 2 ORI !!! Am facut asa pt k toti se uita si PUTINI rapsund!! Scuze de dublura! Astea merg??? Borbet BO Tip: monobloc Design: 8 spite tip ramura Dimensiuni: 5.5x13 Finisaj: crystal silver Material: aluminiu turnat la joasa presiune Sau astea, ca am vazut ca sunt pe multe Tico Borbet CF Tip: monobloc Design: 5 spite Dimensiuni: 5.5X13, Finisaj: crystal silver Material: aluminiu turnat la joasa presiune Si as mai vrea sa ma lamuresc cu ceva... 5,5 inseamna cumva 114,3 mm (distanta prezoane)??? Merci Link to comment
Lucian M Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Eu cred ca o sa fii tras de urechi. Forumul nu e ceva care apesi pe buton si toti sar in pozitie de drepti si-ti raspund cu promtitudine. Chill out! Link to comment
burly Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 Eu cred ca o sa fii tras de urechi. Forumul nu e ceva care apesi pe buton si toti sar in pozitie de drepti si-ti raspund cu promtitudine. Chill out! Man, salut. NU am pretentia sa stea lumea drepti in fata mea cand postez o intrebare, ca nu sunt nimeni!!! Dar foarte deranjant este faptul ca citesc 100 de oameni posturile, dar raspund maxim 10...si iti dai seama ca este deranjant sa ti se intample asa mai ales cand vrei sa aflii ceva neaparat si nimeni nu-ti raspunde!! Exeplu intrebam sapt trecuta ceva de spoilere, bari si eleroane, evident 5 raspunsuri!!! Frustrant! Link to comment
cristi_vb Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Dar te-ai gandit ca din cei 100 care vad postul doar 10 cunosc un raspuns la problema ta? Link to comment
Venom Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Borbet CF merg pe tico. Sunt mai multe cu jante d-astea. Si daca vrei sa stii exact, suna sa intrebi. Si nu, 5,5 nu inseamna 114,3. Multi se uita si putini raspund pt ca multi cauta si putini gasesc ce vor, ideea era sa fie un topic in care sa fie cativa care au gasit/pus pe tico jante, si doritorii sa citeasca acolo ce cauta. Nu sa caute in enspe topicuri. Oricum, te sfatuiesc sa vorbesti cu cineva specializat inainte sa iti pui. Link to comment
ToPser Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 (edited) Eu cred ca nu ai citit tot la capitolul asta ! Da merg Borbert , de astea am si eu (de Suzuki Alto) poti sa le vezi la masina mea ! 5,5 j este latimea jantei ,eu am 6j sunt un pic mai late, daca folosesti cauciucuri de Matiz 155/65/13 chiar nu sunt probleme si nici o diferenta intre roti(ca perimetru ma refer). In pozele pe care le-ai atasat sunt jante cu cinci prezoane ,banuiesc ca pozele sunt asa de model! Si inca o data s-a scris fffoarte mult pe tema asta ! Edited February 12, 2008 by ToPser Link to comment
strumfuadi Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Da' Borbet BO merg pe matiz? Nu de alta, da' imi cam plac.. Link to comment
Venom Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Borbet CF sunt si cu 4 prezoane, doar ca poza asta am gasit-o si eu. Pretul era undeva pe la 3 milioane jumate bucata. @strumfuadi Daca au 114,3 merg pe matiz, o sa mearga si pe tico, problema e ca jante cu multe spite arata bine de la 16' in sus, parerea mea. Link to comment
strumfuadi Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Eu oricum vreau pe 14". Mai sap sa vad daca au 114.3mm intre prezoane.. Link to comment
Antonyo20 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Pe 14 gasesti ceva frumos (parerea mea) OZ Super Turismo cu 4x114.3 mai mult de 3 mil si jumatate nu cred ca este bucata...si cred ca ar da destul de bine pe Tico...!Multa bafta! Link to comment
IONUT 23 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Salut baieti!Vinde cineva in Constanta jante pentru tico echipate?Daca se poate si o poza doua,un pret...etc!Jantele sa fie de aliaj.Mersi Link to comment
Recommended Posts