Scoop Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 La gazeta de murdarie ma inscriu si eu ca n-o spal pana maine Link to comment
dreamlike Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Noroc ca s-a oprit ninsoarea ca era cat pe ce sa venim iarasi cu pejosu'. Link to comment
aXeL.ViX Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Noroc ca s-a oprit ninsoarea ca era cat pe ce sa venim iarasi cu pejosu'. Crezi tu ? eu zic ca inca mai sunt sanse ) (asta daca mai ninge cum ningea acum o ora ) Link to comment
andrew Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 La mine inca ninge, si nu ninge incet Link to comment
mike.omega Posted February 16, 2008 Author Share Posted February 16, 2008 Las ca se duc norii incolo spre Tulcea Link to comment
dreamlike Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Asta a fost intalnire de gradul -3 ... noroc cu caldura sufleteasca a participantilor si airbag-urile fetelor de la Crazy ... Link to comment
paul_marines Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 O intalnire cu multi prezenti si la fel de multe subiecte incluse in ordinea de zi. Inca odata felicitari pentru achizitie Dreamlike dupa un test de pe locul pasagerului din dreapta. Nu in ultimul rand am admirat deja celebrele bi-xenoane montate pe visina deja prea putreda si care eclipseaza in luminozitate iluminatul stradal. Link to comment
mike.omega Posted February 17, 2008 Author Share Posted February 17, 2008 Da, si io am admirat cum un G9 facea poze la iso 1600, pe alea nu le pui? Am si io intrebare: cand am plecat, m-a urmarit un Kalos(portocaliu cred) cu pozitii rosii, se recunoaste careva? Aici aveti pozele pe care unii dintre voi le-ati vazut ieri seara. Link to comment
paul_marines Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 (edited) 1. Da, si io am admirat cum un G9 facea poze la iso 1600, pe alea nu le pui? 2. Am si io intrebare: cand am plecat, m-a urmarit un Kalos(portocaliu cred) cu pozitii rosii, se recunoaste careva? 1. Nu prea imi da ghes inima , dar hai fie, uf forumul asta, greu sa-i multumesti pe toti. 2. Poate spiritul lui Mike. Kalosul era in garaj maica. Ai uitat ca am venit cu Matizul? Edited February 17, 2008 by safari hunter Link to comment
VECTOR Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Shpirite...parca nu mai esti asa umflat... Bine ai venit acasa vanatorule. Sper sa te vad si eu curand. Link to comment
dreamlike Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 (edited) Shpirite...parca nu mai esti asa umflat... Nici o problema ne puntem ocupa noi . Dar cronicuta ... unde este cronicuta ... P.S. Pentru cunoscatori: Ronnie rupe-n doua ... Edited February 17, 2008 by dreamlike Link to comment
MCojo Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Da Filip, tot pentru cunoscatori... Ronnie s-a rupt in doua... Link to comment
Scoop Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Da Filip, tot pentru cunoscatori... Ronnie s-a rupt in doua... O sa-l asambleze cineva la loc sau ramane asa paguba? ("> Link to comment
paul_marines Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Bine ai venit acasa vanatorule. Sper sa te vad si eu curand. Salutari Vectoriale si de asemenea sper sa ne revedem. "> Link to comment
dreamlike Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 (edited) Da Filip, tot pentru cunoscatori... Ronnie s-a rupt in doua... Putin spus ... cred ca s-a rupt in douajdoua ... (cred ca si Immortal il putea bate de la 8 - 5) Edited February 18, 2008 by dreamlike Link to comment
Recommended Posts