valichiru Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Fratilor, mi-a trecut prin cap o idee, pe care eu, cel putin, o voi pune in practica in prima jumatate a lui septembrie. M-am hotarat sa plec intr-un tur al Romaniei cu "gigantul" meu de 800cc. Dar parca singur, doar cu consoarta, nu are mare farmec. Asa ca intreb: se mai inscrie cineva? In acest moment analizez toate posibilitatile pentru un traseu cat mai frumos si cat mai variat din punct de vedere al formelor de relief. Daca posesorii autoturismelor de epoca au raliul lor, trabantistii la fel, de ce n-ar avea si TICOLOSII? Voi, forumisti cu state vechi, ce spuneti? salutare tuturor! Link to comment
Tommy Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Pai si pentru septembrie te pregatesti de acum? E ca si cum ai anunta nevasta ca peste 2 luni o sa ii dai o ... Link to comment
valichiru Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 oare cand o sa scapam de toti nesimtitii care bantuie pe aici? mircea, ai vreun raspuns la intrebarea asta? Link to comment
raskala Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 (edited) E bine sa-si faca omu' planu' ca tiganu' dar imi place replica lu' Tommy. P.S. valichiru ... ne deranjeaza mai mult ca nu scrii cu majuscule decat o replica sarcastica. Edited February 12, 2008 by raskala Link to comment
Tommy Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 (edited) Valu, tu ori nu ai inteles ca ma refeream la un codo, surpriza, promisiune, etc... ori ai chef de jignit gratuit? Timpul inutil prelungit taie din frumusetea si bucuria momentului. Eu asa stiam.. hop hai fumeie la munte Sau hop altceva.. in fine.. asta le place. Sa facem un pol, sa voteze ele insele Edited February 12, 2008 by Tommy Link to comment
puchi Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Mai ,fratilor nu fiti rai.E o propunere frumoasa ,si daca se inscriu multi vor fii pareri impartie. Hai ca-mi imaginez 30-50 de ticozauri .Si daca ar fii si promavata(ziare,televiziune),super tare. Ar vedea si altii ,de ce sunt in stare ,astia mici cu ochii oblici. Link to comment
mike.omega Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 30-50 de ticozauri?! Nici la intalnire nationale nu se strang atatea masini Eu cred ca mai mult de 10 doritori(care sa fie si posesori de Tico) nu se strang Link to comment
andrew Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Pai atunci generalizam, si cu riscul de a-i strica ideea omului, s-ar putea organiza un soi de intalnire plimbareata? Link to comment
el cid Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 FOARTE MISTO! Mai ales ca sunt tico fan. Cel putin pentru mine suna tentant. Eventual s-ar putea "lipi" si alti forumisti , prilej super pentru promovarea site-ului. Link to comment
ileana Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Ce propuneti voi incepe sa semene a intalnire nationala. Link to comment
puchi Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Ar fii tare numai cu ``ticolosi .Mai ales ca m-ai avem unu>>nighthawk0209,, Si de ce nu >>ileana <,ati dai seama ce promovare>>daewoo& chevrolet<. Link to comment
valichiru Posted February 17, 2008 Author Share Posted February 17, 2008 maine va prezint propunerea mea de traseu Link to comment
aditat Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Salut Cum a ramas cu traseul? Mai merge cineva? Link to comment
Tommy Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Maine.. da? Cand o sa fie maine maine va prezint propunerea mea de traseu Link to comment
aditat Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 cat de curand sper...se apropie septembrie Link to comment
Recommended Posts