Tommy Posted March 19, 2008 Author Share Posted March 19, 2008 Exact. Motiv de nominalizare irelevant pentru simpatica noastra colega, misogonismul e inventat de ele insele, stelele. Dar ii re-salutam re-venirea 1 Link to comment
rm.popa Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 @saka Pentru sinceritate: M-am lasat de fumat pt. ca sunt zgarcit, si nu am vrut sa mai dau banii pe tigari. Incepusem sa fumez tigari de la moldoveni ca erau mai ieftine, dar rele in draci. Cred ca vointa e cea mai importanta. Si nici eu nu puteam sa vad viata fara tigara. Cel mai mult i-am simtit lipsa la baut. Au trecut 2 ani de cand nu am mai fumat si sper sa nu ma apuc prea curand. Link to comment
john Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Am ajuns prea tarziu aici, ramane sa il propun pentru maine pe Sebian pentru intoarcerea spectaculoasa (desi cred ca daca astepta pana la Inviere era mai de efect) Link to comment
zeneseu Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Omul zile de ieri (Duminica) - Wolfman pentru cel mai tare SMS...destinatarii stiu de ce Link to comment
Wolfman Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Merci, pentru ...neinitiati explicatii: mi-am schimbat numarul si am trimis mesaj unui intreg grup" Noul meu nr. este: xxxx xxx xxx" DE PE NOUL NUMAR, crezand ca am in telefon simm-ul cu VECHIUL NR.; asa ca nu mai faceti misto, da ??? "> Scuze tuturor celor carora le-am creat ...confuzii! Link to comment
MCojo Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 A deci tu erai... gata te-am "salvat" in memorie... Link to comment
NFS Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Misto au fost sms-urile de dupa... Î: "al cui numar?" R: "al meu!" Link to comment
Wolfman Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Haidi bre, nici chiar asa n-a fost... Link to comment
zeneseu Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Ia verifica-ti mesajele in telefon Link to comment
Wolfman Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Care telefon??? Si pe care simm??? Am ramas cu cel nou doar, si nu am mesaje noi... Ooofff, si cat m-am impotrivit la schimbarea asta, parca presimteam... Link to comment
zeneseu Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 (edited) Sim-ul nou, telefon...nu stiu care. Vrei ora si minutul exacte? P.S. Mesajul nu e nou...E in cadrul celor cca. 50 Eu unul iti inteleg nedumerirea. Edited June 2, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
Lucian M Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 (edited) Scurt pe doi: duma zilei data de omul zilei (se face referire la logan/sandero): Value for the money: garantie,dotari, spatiul interior, portbagaj, fiabilitate, retea de dealeri/service-uri, siguranta pasiva. Edited June 17, 2008 by Lucian M Link to comment
zeneseu Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 (edited) Ca tot nu s-a mai scris pe aici de mult, si pentru ca unii nu se "dezminte" Omul zile de azi este... Adriaaaaaaan C pentru modul in care subliniaza talentul cu care isi foloseste capul. Go PLANET! Sau batman?!? Edited September 23, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
rm.popa Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Cum n-avem şi topicul "Bula demnitarului", mă văd nevoit să postez aici. Astfel, omul zilei de astăzi (şi nu numai de astăzi) esteeeee Cristiaaaaan Acuconiţeeeeiii: "Ca parlamentar, am votat dintr-un principiu in care cred, respectiv majorarea salariilor, insa, ca ministru, nu sunt de acord cu cuantumul majorarii." Aste e din ciclul "Me, Myself and Irene". A uitat să ne spună ce-a votat Irene... Link to comment
Tommy Posted October 10, 2008 Author Share Posted October 10, 2008 Boul asta a fost coleg cu mine, prin clasa a 5-a sau a 6-a i-am dat un sut in cur, la propriu. 1 Link to comment
tolin Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 N-ai dat convingator sau ramane valabila zicala: "un sut in fund, un pas inainte". Chiar, nu stiam cum a promovat nulitatea asta. 1 Link to comment
Lucian M Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Tommy, tu-l faci bou pe ex-seful meu? Da' avea curu' mic de nu i-ai prins-o bine?! Tolin- este evident ca nu a dat cu convingere. Link to comment
Salex Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Tommy, tu-l faci bou pe ex-seful meu? Nu Tommy l-a facut bou ... ci mama lui . In rest, de acord cu toate parerile de bine despre patrup ... pardon, persoana respectiva Link to comment
Satori Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Ce aveti cu maimuta? Ce v-a facut?! Link to comment
zeneseu Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 A participat la deschiderea cutiei Pandorei. Link to comment
Englishman Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 (edited) Boul asta a fost coleg cu mine, prin clasa a 5-a sau a 6-a i-am dat un sut in cur, la propriu. Mai zi-ne despre calitatile sale, te rog io...cred ca era tolomacu` clasei, ciuca batailor si a bascaliei, nu-i asa? Macar era un tocilar convins? Ca daca nici tocilar nu era...inseamna ca traieste degeaba acum. Ar fi fost singura lui " calitate" . Edited October 19, 2008 by Englishman Link to comment
Lucian M Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 (edited) Mda...sa zic si io una...semafor, eu pe 2, ea pe 1, cu un Vectra obosit. Soseaua se ingusta dupa 100 de metri si banda mea disparea, trebuind sa ma incadrez pe banda doamnei.vad in retrovizoare semnale acustice si luminoase turbate si isterice Din seria: "aud semne" sau "mi-a dat cu scandura peste cap de am vazut un zgomot si am auzit o flama". Supercool! Fara nicio suparare, EnglishMan. >- Sau era mai bine la "Gazeta"? Edited October 26, 2008 by Lucian M Link to comment
zeneseu Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Si...premiul de sinceritate merge la... .... Uite ca eu sunt mai prost!! Link to comment
Recommended Posts