BogdanG Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Venim, calare pe Megan, deci maine beau de sting ..."sa moara mama" ) PS> cei care vor leji sa-mi spuna dinainte ca nu vin cu masina mea, vin cu sora Sharpe . Link to comment
paraman Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Incerc sa ajung saptamana asta ca data trecuta am facut-o lata... probleme electrice cu cutia de chibrituri... BogdanG daca poti sa aduci ledurile nebune, asta daca nu atarna greu la poznar... Vin eu cu chei, cu tot ce trebuie... Link to comment
BogdanG Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Daca la ora asta sunt -13.4 C la mine in curte inseamna ca maine o sa-ti montezi tu pozitiile ...din parti ) Eu iti aduc leji dar nu te ajut la montaj ca e brrrrrr prea frig . Leano aduci si tu un ceai cald, sa-ti traiasca fata ta (adica Ioana) cea frumoasa Link to comment
Ami Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 De data asta vin si eu!....Cel putin asa intentionez... Link to comment
ileana Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Leano aduci si tu un ceai cald, sa-ti traiasca fata ta (adica Ioana) cea frumoasa Aduc, trai-ti-ar familia! Da' n-am pahare! Link to comment
Recommended Posts