tolin Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Exista rovigneta pe 2 zile ? Duminica, pe la ora 20, cumpara unul intr-o benzinarie din afara orasului, cu data din ziua respectiva ! Link to comment
vieri Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 (edited) Am si eu o intrebare. Sa presupunem ca n-as iesi nicodata din judetul in care am inmatriculata masina, mai trebuie in acest caz sa-mi fac rovinieta. Sau are dreptul nea caisa sa-mi ceara rovinieta in centrul orasului?? Edited September 14, 2011 by vieri Link to comment
Raresh20 Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Incurci judetul cu municipiul.Judetul tine pana la granita cu un alt judet, municipiul tine pana la prima localitate.Intre ultimele 2, deja ai nevoie de rovinieta.In centrul orasului nu stiu daca ti-o cere, dar la ce nu te poti astepta de la PR. Link to comment
zeneseu Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Am si eu o intrebare. Sa presupunem ca n-as iesi nicodata din judetul in care am inmatriculata masina, mai trebuie in acest caz sa-mi fac rovinieta. Da! Cata vreme deplasarea intre localitatea de domiciliu si celelalte localitati din judet se face pe drumuri administrate de CNADR trebuie sa-ti faci rovigneta. ...are dreptul nea caisa sa-mi ceara rovinieta in centrul orasului?? Depinde de orasul in al carui centru te opreste... Link to comment
papie Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Depinde de orasul in al carui centru te opreste... Nu are nici o legatura. In oras (chiar daca nu corespunde cu cel pe care este inmatriculata masina) nu ai nevoie de rovinieta. Masina poate fi deplasata dintrun oras in altul tractata sau pe platforma sau cu ajutorul fenomenului Philadelphia Link to comment
tomis Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 municipiul tine pana la prima localitate Municipiul tine pana la indicatorul rutier care semnaleaza intrare/iesire in/din. Domeniu de aplicare Link to comment
Raresh20 Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Dada, asa-i.Am si zis ca intre municipiu si prima localitate are nevoie de rovinieta Link to comment
VAXXi Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Mai nou, se poate verifica vigneta si online: http://cnadnr.ro/pagina.php?idg=184 Link to comment
sebian Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Se pare ca functioneste "B96EDK rovinieta valabila pana la 22-AUG-2012" Link to comment
CT_ZDB Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 cum pot sa verific o vinieta de Ungaria? Link to comment
VAXXi Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Si se scumpeste ... sursa Astfel, soferii de autoturisme vor scoate din buzunar pentru roviniete valabile 7 zile, 30 zile si 12 luni suma de 5, 10 respectiv 32 euro, inclusiv TVA. Comparativ, pentru aceleasi perioade de valabilitate, sumele achitate se ridica in prezent la 3, 7 si 28 euro. Link to comment
EM!L Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 (edited) Sistemul este bine pus la punct si nu exista cale de scapare. Eh, nu. Anulează instanțele procese verbale 'la foc automat' (pentru diferite motive -și se găsesc grămadă-) Cât despre sistem, umbla un 'zvon' cum că dacă plătești cei 20și ceva de lei datorați Fiscului (din totalul amenzii), poți sta liniștit )"> Edited September 28, 2013 by EM!L Link to comment
Leutzu Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 E un zvon fals. Scapi o perioada, apoi iti vine acasa decizie de la instanta cu titlu executoriu, fix pe restul sumei. )"> Link to comment
Recommended Posts