Jump to content

Rovigneta, rovinieta, vigneta, vinieta

ovidiuc

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Rovinieta noua este galbena (ca a lui NFS) si nu prea seamana cu cea de anul trecut. Nu se mai stanteaza perioada valabilitatii pe ea; iti scrie casierita pe bonul de casa pe care trebuie sa-l prezinti la un eventual control si fara de care rovinieta nu e valabila (asa mi-a explicat tipa de la Rompetrol de unde am luat rovinieta).

Am platit pe ea (pentru euro II si peste) 61,23 RON.

Edited by dreamlike
  • 3 weeks later...

Mi-am luat azi rovigneta. Este modelul nou adica cercul ala galben. Intrebarea mea este cat costa o rovigneta non-Euro? Eu la Tico am platit 88.58 ron si mi se pare prea putin si nu vreau sa intru in belea...

Astept raspunsuri cat mai urgente ca sa ma duc inapoi sa remediez gresala (am luat-o acum aproximativ 1,5-2 ore).

• 2 weeks later...
  • 11 months later...

am si eu o intrebare legata de rovinieta, daca-mi vind masina, noul proprietar poate folosi rovinieta mea inca valabila sau face alta ?

Edited by mari.d

Anul trecut, pe chitanta de la rovinieta se trecea seria masinii. Aftfel, nu trebuia sa cumperi alta cand schimbi numerele - cel putin asa a procedat omul ce mi-a cumparat dacia.

Edited by Juliaen

Eu mi-am cumparat pe 31.12.2006 si m-a costat 58.17 RON iar pe verso au trecut:

- numar inmatriculare

- serie rovinieta

- numar identificare autoturism

Este valabila pe 1 an. :) >-

Ce om constiincios si bun, nici n-a asteptat 2007 sa cotizeze la stat. Bravo, esti de admirat. Eu anul trecut n-am luat, la fel si anul asta. BTW, daca e in leasing masina, trebuie platita bulina?