BladHaund Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Vand Nubira II CDX, 2002, 65000km, 1600cmc, 16V, 106CP, argintiu metalizat, ABS, AC, 2 airbag, geamuri electrice fata-spate, inchidere centralizata, jante aliaj, radio-cd-casetofon original, alarma, tapiterie speciala (bob-de-orez), tinuta in garaj. Se vinde impreuna cu set complet de jante+anvelope de iarna. Telefon: 0763.408.633; email: nubira2devanzare@gmail.com Pret: 6.300 EUR. Link to comment
AliBaba Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Vrem poze ! Vrem poze ! Vrem poze ! Link to comment
BladHaund Posted February 21, 2008 Author Share Posted February 21, 2008 (edited) Vrem poze ! Vrem poze ! Vrem poze ! Varianta de echipare CDX este varianta de top si datele tehnice si dotarile sunt cele de aici: http://www.daewoo.ro/modele/nubira/tehnic.php, cu diferentele: motorul este Euro II, are 106 CP, iar unitatea audio (originala) are radio, CD-Player _si_ casetofon. Nu am nici o poza potrivita si nici nu stiu cu ce ajuta un cumparator serios. Masina este asa cum a iesit din fabrica, fara modificari sau imbunatatiri. Inchide ochii. Imagineaza-ti o Nubira. Argintie. Jante aliaj. Parca zboara cu tine; te uiti la bord; ai 180 km/h. In fata ta apare un obstacol; franezi puternic; ABS-ul incepe sa iti cante o muzica lina. Schimbi intr-a doua; apesi acceleratia la podea; 106 CP vor sa sara de sub capota; turezi pana la rosu; schimbi intr-a treia; rosu; dai a patra; colegii de trafic raman mult in urma. Adrenalina te inunda. Incepi sa iti doresti o masina adevarata. E de vanzare. Poate fi a ta pentru PRETUL NOU DE 6150 EUR (discount special pentru membrii forumului daewooclub.ro)! Edited February 21, 2008 by BladHaund Link to comment
wsc Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Cati proprietari a avut.Mai are carte service? Link to comment
BladHaund Posted March 4, 2008 Author Share Posted March 4, 2008 Cati proprietari a avut.Mai are carte service? A avut 2 proprietari: 1. Un unchi de-al meu 2. Eu Daca pui si firma de leasing, a avut 3 proprietari. Are carte de service. Link to comment
BladHaund Posted March 25, 2008 Author Share Posted March 25, 2008 Reducere finala: 5350 EUR, valabila pana la 30 aprilie. Daca nu se vinde pana atunci, nu mai e de vanzare. Va rog nu insistati, alte reduceri nu se mai fac. Masina este in stare excelenta de functionare, si NU a trecut pe la samsari: km de la bord sunt absolut reali (masina e in familia mea de cand a fost la 0 km). Valoarea de asigurare CASCO e 6200 EUR, deci la banii pe care ii cer e o afacere excelenta. Link to comment
Recommended Posts