Jump to content

Mi-am luat si eu piTICOt ;)

Recommended Posts

N-are acelasi sistem ca si la daciile alea din ultima serie 1310? Adica o automatizare a carburatorului? Aia pentru mine e o semi-injectie pentru ca nu are rampa cu injectoare insa amestecul aer/benzina este comandat de un computator ;)

Nu bre. Are o electrovalva lovato (iac) care dozeaza amestecul. In rest, are un carburator cu jigloare.

Frumusel gandacul! In materie de tuning, daca gasesti niste jante misto e suficient. Eventual niste triple clare si un set de folii omologate. Ah! Si niste muzica.

Si ar merge un ulei bun si consumabile schimbate la 3/4 din intervalul din carte. Ala e cel mai bun tuning.

Sa-l :lavolan: sanatos.

Ulei si consumabile intocmai si la timp - va avea (a avut si pana acum), folii nu ma bate gandul sa`i pun, pentru ca are geamurile heliomate :P , o pereche de jante ... DA (dar asteptam bugetul necesar). Aaaaaa, am uitat de stiker cu club.daewoo ... dar nu stiu de unde sa`l iau :(

Latest news : achizitionat ( mai bine zis ``dus cu cersitul``) actuator, in vederea executarii deschiderii PTO (push to open :D ) la portbagaj. Rezultat - satisfacator fara multa munca. Acum intreb si eu daca se gasesc pe undeva butoane de tipul celor de la dezaburire si lumina ceata, nu de alta dar am vazut acolo un locas orb, unde i`ar sta numai bine butonasului care sa comande lucratura proaspat executata ... A, si alta intrebare ... necesita releu?

• 2 weeks later...

Ai facut ceva spatiu de depozitare in fata schimbatorului, nu se cunoaste prea bine din poze, dar oricum e utila chestia aia. Pana la urma ai renuntat la "prelungirea" aia urata de la spoiler? :D