iso Posted December 17, 2004 Author Share Posted December 17, 2004 Ce sperati sa va aduca Mosh Craciun de sarbatori ? Mie mi'a adus un plin de benzina de la MOL -- tempo plus ... Link to comment
ticolino Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 pace in lume si eliminarea saraciei globale Link to comment
Shenck Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 pace in lume si eliminarea saraciei globale esti bun de miss Am inceput sa insir ce mi-as dorii de mosh craciun si imi da o eroare: Out of memory Link to comment
ticolino Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 ai grija ce-ti doresti. poate te face mosu surd Link to comment
Leutzu Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Iar am fost pacalit. Mie mi s-a spus ca nu mai exista Mos Craciun ("> Link to comment
iso Posted December 21, 2004 Author Share Posted December 21, 2004 ... ba exista , numai sa stii cum sa'l astepti :wacko: ... numai e mult pina Simbata Link to comment
Kali Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Eu imi doresc sa va aduca Mosul tot ce vreti... B) Link to comment
Nicotine Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 (edited) Eu vreau ca mosu sa-mi aduca: - o curatare de injectoare, eventual 2 injectoare schimbate. - 4 bucati amortizoare. - ceva bucse and stuff timonerie CV ca prea intra cu ranga in viteza. - ITP luat cu brio, extinctor, trusa medicala. - RCA - rovignieta - una bucata ceas Tissot Mosule o sa-mi indeplinesti dorintele? later edit: Si poti sa-mi resuscitezi AC-ul ca la vara o sa am nevoie de el? Edited December 23, 2004 by Nicotine Link to comment
iso Posted December 25, 2004 Author Share Posted December 25, 2004 Acum a venit timpul sa vedem ce v-a adus Moshu' ... Mie mi'a adus un tricou si o perie pantru par ... ca mai am ) ... par , desigur . Link to comment
Leutzu Posted December 25, 2004 Share Posted December 25, 2004 Cu mine mosul a fost cam rau anul asta. In loc sa imi aduca ceva mie mi-a luat. Este o poveste lunga, dar rezumatul este: cineva a spart spalatoria unde aveam rufele la uscat si mi-a sustras 3 perechi de blugi si un pulovar iar lu maicamea 1 pereche de blugi. Faza este ca l-am si vazut de 2 ori pe acest "mos". Toata noaptea de Craciun (de pe la 2 dim pana pe la 5) am petrecut-o la politie dand declaratii si uitandu-ma pe pozze. Urmand sa ma duc din nou luni sa ma mai uit pe alte poze. In rest... Va doresc totoror un Craciun fericit alaturi de cei dragi, sanatate si succes. Link to comment
Guest Mecmar Posted December 26, 2004 Share Posted December 26, 2004 Sa vina mosul doar cu sanatate ca daca este sa imi doresc ceva pot sa-mi iau si singur. Link to comment
Recommended Posts