Jump to content

Intalnirea Din 23.02.2008

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pentru intalnire, se mai fac inscrieri sau s-au ocupat toate locurile?

Dreamlike, cu locurile suntem cam stramtorati dupa cum iti amintesti si daca suntem chiar rigurosi imi amintesc ca au stins si lumina :( ca sa o stergem. Recent am trecut printr-o zona plina de amintiri si parca si mirosul de mici inca se mai simte. :D

Pe cand o reeditare a unui concert cu gratare de parc in stereo?

MCojo sunt back on net pe wireless-ul lui vecinu si mere la full 54 M. Sa-mi traiasca :osanale:

post-2099-1203605131_thumb.jpg

...Pe cand o reeditare a unui concert cu gratare de parc in stereo? ...

Pai o sa urmeze intalnirile din 01 si 08 martie si pot sa jur de pe acuma pe nubirika lui mike si pe honda lui immortal ca nu o sa avem unde ne intalni asa ca ... o putem pune la cale sambata.

Deci ramane Nubirika mea :P Si apropo de intalniri d'astea! De 1 si 8 martie poporu nu se plimba prin parc? Ca prin mall si mai stiu eu pe unde sigur se va plimba :grumpy:

@Safari: Problem! Unde ne instalam lupele sa prajim?! Io sunt inca in santier :(

Propun sa ne legam unu de celalalt cu fundite rosu+alb, in shpiritu'...shpiritului. Liber, care este.

PS: Asta nu inseamna cum ca ar fi 1-1, nu?

PPS: Ce pujca mea jucam?!

Edited by Immortal

Mike-u, poti sa faci rost de un laptop cu acgassyncro instalat pe el, ca sa vina tata sa-ti diagnosticheze aragazul de pe masina?

Eu plec diseara la constanta, sper sa ajung la vreun 9-10 noaptea, maine dimineata bag o fuga pana la Kaliakra si la Varna dupa zacusca, si maine seara semnez condica de prezenta la voi la intalnire, cu Matizul pe GPL al lui Dan.

Mike-u, poti sa faci rost de un laptop cu acgassyncro instalat pe el, ca sa vina tata sa-ti diagnosticheze aragazul de pe masina?

Nasu in instalatia mea de GPL, si in masina in general, nu si-l baga decat eu sau mecanicii pe care ii stiu, fara suparare :)

@Immo: jucam frappe prajit! :P

Edited by mike.omega
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...