andrew Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 In fata la Crazy la ora 18. De primit te primim, dar va trebui sa te supui unui ritual de initiere absolut draconic. > Dincolo de asta, te voi ruga eu frumos sa folosesti litera mare la inceput de propozitie si limbaj cat se poate de natural, lipsit de IRC-isme (inchipuie-ti ca intr-o zi va trebui sa cauti ceva gen chitait, ce faci: scrii la search chitzait, kitzait, kitzahit?). Asta ca sa nu te avertizeze altii mai tarziu. Link to comment
aXeL.ViX Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Scrici, chiar acum ma uitam la "salvati de clopotel" ) Bine ai venit la DwcCT. P.S. O sa ajung si eu azi. Link to comment
ing3r Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 ) ) ) Asa mi s-a spus si mie la inceput si nu a fost gluma !!! > > > Link to comment
andrew Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Bine ca mi-am spalat masina, ca altfel ma prindea ploaia cu ea murdara. Si ce m-am mai chinuit eu azi cu ea Link to comment
mike.omega Posted February 23, 2008 Author Share Posted February 23, 2008 Lasa Andrew ca o mai speli tu Nene Scoop, da poze de interior nu bagi? Link to comment
andrew Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Chiar asa, dupa ce ne-ai orbit de atatea ori, nici macar o poza n-are loc pe forum? @Mikey: da, o mai spal odata, maine, daca se opreste ploaia. Ca d-aia e bine sa stai la curte "> Link to comment
andrew Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 (edited) In ultima poza in care apare Immortal sigur asculta ce zicea Scoop Edited February 23, 2008 by andrew Link to comment
Scoop Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 (edited) Si delicatesa lui Filip P.S. Immortale sa nu zici ca te-am uitat ia da click aicea: LINK Edited February 23, 2008 by Scoop Link to comment
mike.omega Posted February 23, 2008 Author Share Posted February 23, 2008 Topicu cu strambe e pe alt forum! Link to comment
Scoop Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Topicu cu strambe e pe alt forum! May mike-ule ma asta era doar pt Immortal nu trebea sa dai si tu click rpd acolo Link to comment
mike.omega Posted February 23, 2008 Author Share Posted February 23, 2008 De PM sau YM n-auzisi daca e numai pt el?! Link to comment
andrew Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Citat din comentariile de pe hi5 "ce frumy esti irina :X pupi" eeee... cred ca a cucerit-o cu asta Mikey ai plecat prea devreme ca sa intelegi despre ce e vorba, nu stii ce ai pierdut. Dar nu fii asa de suparat. Hai ca se transforma in topic de caterinca si nu e cazul. Link to comment
laurentziu83 Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Bre scoop, puteai sa ai si tu mila de astia cu dial_up. Si pastrati_mi si mie strambele alea pentru diseara, daa, sa le vada si ochiu meu ca n_am prins faza. Link to comment
Immortal Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 N'ati pierdut wa niik, doar cateva chicoteli cu Andriu (si Scuup) despre... shopping, muci si culori naturale (nu, nu ale masinilor ). 'cause "We`re not some perfect boys". PS: Doamne, cat de gay suna Link to comment
dreamlike Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Uite asa am intrat si eu pe hi5 asta, numai din cauza lui scoop . Eu as baga niste comentarii acolo de i-ar iesi aleia p####e din cap > . Dar ... nu mai am 17 ani ... Link to comment
Immortal Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Dar ... nu mai am 17 ani ... Spre deosebire de mine )"> Link to comment
aXeL.ViX Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Uite asa am intrat si eu pe hi5 asta, numai din cauza lui scoop . Eu as baga niste comentarii acolo de i-ar iesi aleia p####e din cap > . Dar ... nu mai am 17 ani ... Iti inteleg atitudinea domnu dreamlike, pentru ca nu ai cont acolo, daca o sa ai curiozitatea sa te uiti ai sa vezi ca fata despre care vorbiti (nu am dat click!) nu e singura si asta e in ziua de azi sunt o gramada de astfel de fete(copile) care...nu traiesc in lumea reala sa zicem P.S. Ati vazut filmu ? Link to comment
Scoop Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Ca idee sambata viitoare care e planu, mergem la ghicei verzi?? (daca da sa aduca cineva niste cabluri de baterie presimt ca e posibil sa raman fara curent Link to comment
mike.omega Posted February 24, 2008 Author Share Posted February 24, 2008 Inca nu ne-am hotarat, urmeaza sa aflam sapt. aviatoare printr-un topic separat, binenteles Care-i legatura cu bateria ta??? Link to comment
VAXXi Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Ca pune muzica si ramane fara baterie, of, studentii din ziua de azi! Pe vremea mea, maica ... Link to comment
mike.omega Posted February 24, 2008 Author Share Posted February 24, 2008 Pe vremea ta taica, nu se facea misto! Pe vremea noastra, taica ( ) il mai enervam putin pe Scoop. Cel cu Sticker JBL pe masina dar cu boxe blaupunkt Link to comment
andrew Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Scoop stai fara grija, eu am mereu cablurile in portbagaj, au ramas acolo din vremurile de dinainte de a monta buzzer-ul de la AB. Link to comment
MCojo Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Din cate vad nu prea v-ati delectat cu frappe-ul crazzy... Saptamana asta ne delectam la un gratar cu "martisoare", asa pentru atractia co-forumistilor ?! Ca sa nu fie inceput degeaba topicul lui AB. Link to comment
Recommended Posts