Jump to content

Intalnirea Din 23.02.2008

Recommended Posts

In fata la Crazy la ora 18. De primit te primim, dar va trebui sa te supui unui ritual de initiere absolut draconic. > :)

Dincolo de asta, te voi ruga eu frumos sa folosesti litera mare la inceput de propozitie si limbaj cat se poate de natural, lipsit de IRC-isme (inchipuie-ti ca intr-o zi va trebui sa cauti ceva gen chitait, ce faci: scrii la search chitzait, kitzait, kitzahit?). Asta ca sa nu te avertizeze altii mai tarziu.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Citat din comentariile de pe hi5 "ce frumy esti irina :X :X pupi" =)) eeee... cred ca a cucerit-o cu asta =))

Mikey ai plecat prea devreme ca sa intelegi despre ce e vorba, nu stii ce ai pierdut. Dar nu fii asa de suparat. =))

Hai ca se transforma in topic de caterinca si nu e cazul.

N'ati pierdut wa niik, doar cateva chicoteli cu Andriu (si Scuup) despre... shopping, muci si culori naturale (nu, nu ale masinilor :-S ).

'cause "We`re not some perfect boys".

PS: Doamne, cat de gay suna :D

Uite asa am intrat si eu pe hi5 asta, numai din cauza lui scoop :grumpy: . Eu as baga niste comentarii acolo de i-ar iesi aleia p####e din cap > :) . Dar ... nu mai am 17 ani ...

Iti inteleg atitudinea domnu dreamlike, pentru ca nu ai cont acolo, daca o sa ai curiozitatea sa te uiti ai sa vezi ca fata despre care vorbiti (nu am dat click!) nu e singura si asta e in ziua de azi sunt o gramada de astfel de fete(copile) care...nu traiesc in lumea reala sa zicem :)

P.S. Ati vazut filmu ?

Din cate vad nu prea v-ati delectat cu frappe-ul crazzy... :)

Saptamana asta ne delectam la un gratar cu "martisoare", asa pentru atractia co-forumistilor ?! Ca sa nu fie inceput degeaba topicul lui AB.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...