Scoop Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Pe vremea ta taica, nu se facea misto! Pe vremea noastra, taica ( ) il mai enervam putin pe Scoop. Cel cu Sticker JBL pe masina dar cu boxe blaupunkt Ce vrei bre daca baieti de la blaupunkt nu mi-au dat sticker pt difuzoare si amp , doar de la woofer am asa ca ala s-a pus pe masina, n-am incercat sa ascult muzica tare pt o perioada lunga cu motoru la relantai si ampu bagat inca de aia am zis ca s-ar putea sa raman fara curent. Link to comment
MCojo Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Scoop ti-ai inghitit limba sau nu ai mancat de dimineata?! Link to comment
laurentziu83 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 (edited) Uite asa am intrat si eu pe hi5 asta, numai din cauza lui scoop . Eu as baga niste comentarii acolo de i-ar iesi aleia p####e din cap > . Dar ... nu mai am 17 ani ... Aaaa, de astea ziceati voi. Da e nasoala bre, o prefer pe prietena aia a ei, Ale^&^%&^tza, ce dreak de nick avea (si ochi albastri ) Bagam diseara comentariile, dupa o cura de bere. > Edited February 25, 2008 by laurentziu83 Link to comment
Immortal Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Mdah, adevaru' e ca arata mult mai bine sambata seara decat in oricare dintre cele XY poze. Acuma, e drept, sunt inca 'indecis' ipostaza in care'i statea CEL mai bine...ca mainile pe langa corp nu le'o tinut de nicio culoare Link to comment
Recommended Posts