Jump to content

Intalnirea Din 23.02.2008

Recommended Posts

Pe vremea ta taica, nu se facea misto! Pe vremea noastra, taica ( :P ) il mai enervam putin pe Scoop. Cel cu Sticker JBL pe masina dar cu boxe blaupunkt :->

Ce vrei bre daca baieti de la blaupunkt nu mi-au dat sticker pt difuzoare si amp :P , doar de la woofer am asa ca ala s-a pus pe masina, n-am incercat sa ascult muzica tare pt o perioada lunga cu motoru la relantai si ampu bagat inca de aia am zis ca s-ar putea sa raman fara curent.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Uite asa am intrat si eu pe hi5 asta, numai din cauza lui scoop :grumpy: . Eu as baga niste comentarii acolo de i-ar iesi aleia p####e din cap > :) . Dar ... nu mai am 17 ani ...

Aaaa, de astea ziceati voi. Da e nasoala bre, o prefer pe prietena aia a ei, Ale^&^%&^tza, ce dreak de nick avea (si ochi albastri :X ) Bagam diseara comentariile, dupa o cura de bere. > :)

Edited by laurentziu83

Mdah, adevaru' e ca arata mult mai bine sambata seara decat in oricare dintre cele XY poze.

Acuma, e drept, sunt inca 'indecis' ipostaza in care'i statea CEL mai bine...ca mainile pe langa corp nu le'o tinut de nicio culoare :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...