VIPER Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 Noch sau Rietze. Caut acum poze ca am facut la cel care le importa. Pana una alta, Brekina are la 1:87 niste Volvo vechi! Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 (edited) Cei de la magazinul muzica sunt importatorii? Astept cu nerabdare raspunsul.Multumesc Edited September 8, 2005 by dimi_A,B,CE,D Link to comment
VIPER Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 Da. Detalii pe privat. Link to comment
Lucian79 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Cat costa un cap de tir? E meserias .. imi place Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 un cap tractor este 15 euro si este la scara 1:87 iar un TIR este 30-31 euro in functie de semiremorca.Daca vreti si alte detalii cereti-mi-le.Oricum nu am eu magazinu stati linistiti.Dar are si la scara 1:43 la preturi aproximativ duble Link to comment
VIPER Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 2 site-uri interesante (au si Volvo, dar nu prea noi): http://www.modelglobe.de (in special pentru modelism) http://www.modelissimo.de (machete auto) Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Viper scuze de deranj dar am si eu o intrebare :stii cumva de unde pot cumpara motoare pt camioane la scala 1:87 dar nu din acelea de la faller ci din acelea cu au masinile radioghidate.am vazut pe un site de afara dar nu mai am pozele.Sunt controlate tot prin radio comanda.Mersi Link to comment
VIPER Posted September 15, 2005 Author Share Posted September 15, 2005 Motoare separat nu stiu... Am vazut machete RC de la Kyosho la 1:87 si am ramas masca... Poate au ei... Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Viper uite voi posta niste poze de pe net sa-mi spui daca intelegi ceva din poza.Am si un filmulet de peste 1 min dar are 6Mb.Se misca super bine zic eu adica chiar poti face miscari de finete. Link to comment
VIPER Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 Inteleg si e foarte interesant! Ceva link-uri? Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 (edited) Site-ul unde am gasit eu pozele si unde o sa mai gasesti alte poze cu excavatoare si filmulete cu demonstratii cu ce pot face aceste bijuterii este www.lippold.net Edited September 16, 2005 by dimi_A,B,CE,D Link to comment
VIPER Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 (edited) Of, ce-mi faci tu mie... Mi-ai dat tema de cercetare... Acum vreau si eu... Uite pana una alta magazin cu receptor, variator etc: http://www.modellautobahnen.de/shop/index.html Edited September 16, 2005 by VIPER Link to comment
FLEX Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Domnii, un cap tractor Renault Magnum prima generatie 1/87 si unul 1/43 de unde se poate lua IN ROMANIA? 87-le il fac ca cadou, 43-ul e pentru sufletelul meu pacatos de prea multe hobby-uri ... Link to comment
VIPER Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 Hai pe privat sau pe messenger... Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Daca printr-o minune reusesc sa-mi cumpar din germania motor axa viratoare este cineva care se pricepe la ansamblarea lor ca mie mi se zbarleste parul cand vad ce fire mici trebuie lipite. P.S. Viper, MAN-ul din pozele de mai sus are cumva servodirectie? sau am citit eu prost. De fapt intrebarea este aia chiar e servodirectie? Link to comment
VIPER Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 Dap, e servo! Acuma nu stiu daca comenzile vor fi proportionale sau normale, dar e un miniservo. Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Viper stiu ca te omor cu intrebarile dar chiar vreau sa stiu cat mai multe inainte de a face o investitie: crezi ca rotile motoare sunt din cauciuc pentru o aderenta mai buna sau tot din plastic ? Care gen de comanda este mai exacta in miscari de finete cea proportionala sau cea normala? Mersi mult Link to comment
maximus Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 nu ma pricep, dar cred ca cele de cauciuc clar au aderenta mai buna decat cele de plastic. Link to comment
VIPER Posted September 17, 2005 Author Share Posted September 17, 2005 Pai depinde pe ce teren vor merge masinile. Poti gasi un plastic cu o textura mai moale care va tine mai mult decat cauciucul. Iar comenzile proportionale sunt cele precise: cat dai stanga, atat se duce stanga. La fel la viteza. Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Ai ide cam cat m-ar costa toata minunatia? motor,directie,plus istalatia de iluminat plus bineintels telecomanda? Link to comment
maximus Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 cat de corecte is preturile astea? Mai ales ca nu par prea mari.. Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Mai maximus pretul este destul de bun singura problema fiind pretul sinei care mise pare destul de mare daca nu are macar un macaz.Oalta problema este locomotiva care are tractiune pe un singur boghiu(am avut una identica) Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Uitati un exemplu de cum ar trebui sa arate o diorama SLT_HRes.wmv Link to comment
maximus Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 superb dimi!Mai ai asemenea filmulete?daca da, haide ca fac o adresa de gmail sau yahoo, si le punem acolo.. Masinile alea is radiocomandate nu? Si ce chestie faina, sa faca sa ai roti directoare, la masini asa de mici.. super super super Link to comment
VIPER Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 Dap, are comenzi proportionale!!! Superb!!! Link to comment
Recommended Posts