Jump to content

Expozitie De Modelism Feroviar

VIPER

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Domnii, un cap tractor Renault Magnum prima generatie 1/87 si unul 1/43 de unde se poate lua IN ROMANIA?

87-le il fac ca cadou, 43-ul e pentru sufletelul meu pacatos de prea multe hobby-uri ...

Daca printr-o minune reusesc sa-mi cumpar din germania motor axa viratoare este cineva care se pricepe la ansamblarea lor ca mie mi se zbarleste parul cand vad ce fire mici trebuie lipite.

P.S. Viper, MAN-ul din pozele de mai sus are cumva servodirectie? sau am citit eu prost. De fapt intrebarea este aia chiar e servodirectie?

Viper stiu ca te omor cu intrebarile dar chiar vreau sa stiu cat mai multe inainte de a face o investitie: crezi ca rotile motoare sunt din cauciuc pentru o aderenta mai buna sau tot din plastic ?

Care gen de comanda este mai exacta in miscari de finete cea proportionala sau cea normala?

Mersi mult

Pai depinde pe ce teren vor merge masinile. Poti gasi un plastic cu o textura mai moale care va tine mai mult decat cauciucul. Iar comenzile proportionale sunt cele precise: cat dai stanga, atat se duce stanga. La fel la viteza.

superb dimi!Mai ai asemenea filmulete?daca da, haide ca fac o adresa de gmail sau yahoo, si le punem acolo.. Masinile alea is radiocomandate nu? Si ce chestie faina, sa faca sa ai roti directoare, la masini asa de mici.. super super super @-)