ileana Posted February 21, 2008 Author Share Posted February 21, 2008 Eu tot incerc sa vin dar nu ma lasa constiinta. Aia blonda sau aia bruneta? Link to comment
zeneseu Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Aia blonda sau aia bruneta? Iar nu o pui bine...intrebarea evident Se intreaba asa: aia dreapta sau aia stanga? Link to comment
Dj_Dark Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 , nu dom'le omul a trecut de faza asta...cred. NU? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Da, acum beau cu paiul. Link to comment
Man|3l3 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 marele club daewoo si la fata locului numai renaulte si alte minunati de masini [ > > > ] imi pare rau ca am taiat bucurestiu in 2 pentru 1 matiz 1 esspero si 2 cielo Numai bine Link to comment
ileana Posted February 21, 2008 Author Share Posted February 21, 2008 Bine ca nu l-ai taiat in 3, ca atunci ne parea noua rau. Asa ne bucuram ca ne-ai vazut minunatiile de masini (desi pe cea mai minunata, a mea, nu ai remarcat-o ) Eu mi-am batut propriul record asta seara, la intoarcere. Am taiat in doua o bucatica de Bucuresti si am traversat 2 judete, in 43 min. Link to comment
Man|3l3 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 (edited) Bine ca nu l-ai taiat in 3, ca atunci ne parea noua rau. Asa ne bucuram ca ne-ai vazut minunatiile de masini (desi pe cea mai minunata, a mea, nu ai remarcat-o )Eu mi-am batut propriul record asta seara, la intoarcere. Am taiat in doua o bucatica de Bucuresti si am traversat 2 judete, in 43 min. Ei nu ! Daca nu iti cadeau cheile sub tel nu o remarcam Prima data am fost la club la opel si se uitau aia cu niste fete, erau multi rau 40 - 50, daca nu mai multi, pe partea laterala a polivalentei ) P.S Clubul asta nu are nici un farmec, nu eram bine veniti nimeni, nici salut nici ... care are cielo o sa vada cum e in clubu nostru [ daca veniti aveti si o cola bonus ] Respect fratele mai mic espero VXX sau ceva de genu Edited February 22, 2008 by ileana poate asa avem mai mult farmec Link to comment
ileana Posted February 21, 2008 Author Share Posted February 21, 2008 Si-am zis sa scot bani din cont sa dam noilor veniti cate o cola, dar ceilalti nu si nu! Au crezut ca va cinstesc cei de la Opel, fiindca eram siguri ca acolo nimeriti. Ce tarani domne'! Sa lase copiii insetati! Link to comment
NFS Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 P.S Clubul asta nu are nici un farmec, nu eram bine veniti nimeni, nici salut nici ... care are cielo o sa vada cum e in clubu nostru [ daca veniti aveti si o cola bonus ] De clubul nostru zici? Nimeni n-a fost binevenit la inceput. Toti am fost intrebati "da' tu ce cauti p-aici?". Mie mi-au dat chiar o ora gresita de intalnire si cand am ajuns s-au ascuns dupa minunatele masini. Da' m-am ascuns si eu dupa a mea... si uite-asa am petrecut o seara linistita. Link to comment
EM!L Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 imi pare rau ca am taiat bucurestiu in 2 ...Numai bine Vezi sa-l "cosi" la loc... ca nu stiu daca ma mai descurc prin B acum fiind taiat in 2 Link to comment
BogdanG Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Zmeule unde fusesi bre, ca de ceva vreme nu te mai vede lumea, macar era un Espero in plus si eram juma juma la Daewoo si non Daewoo, din cauza ta ne ia lumea la mijto' Link to comment
zeneseu Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Zmeule unde fusesi bre, ... Tragea cu sete din pai? P.S Clubul asta nu are nici un farmec, nu eram bine veniti nimeni, nici salut nici ... care are cielo o sa vada cum e in clubu nostru Care club bre? Asta (asta) sau "asta" adica alalalt? Edited February 22, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
Abram Burel Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 N3n3, zic3 o vb: l a s a - n - 3 - 3 - 3 , l a s a - n - 3 - 3 - 3, . . . Link to comment
Vlad Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Acum lumea are dreptate. Cum ajungi acolo nu mai intelegi nimic: tractoare, SUVuri, chestii galbene, si altele si lumea fitzoasa asa. IN plus cand zici si tu hai ca intreb si eu de o bujie, ulei, cai putere, becuri sau alte prostii ) hop se aude dinspre chestia galbena: hai frate ati venit sa vorbiti despre masini sau chestii din astea? ) Si dupa asta cand ziceai ca iti gasesti si tu rostul: hop hai la caldurica, pizza foame, rasete... groaznic. Edited February 22, 2008 by Vlad Link to comment
Abram Burel Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Mda, e o chestie... Hai sa facem niste "sectiuni": "Service", "Incepatori", "Mondene", etc. Pregatim niste pancarte mici, d-alea cu bat de lemn si le plantam prin parcarea lui Obi (e a noastra, stiu, dar el a incercat sa o faca cunoscuta ) Asta ar fi mers la "Despre forum" sau trebuie bagata o sectiune "Despre intalniri"? Link to comment
Tommy Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Nooo, la sectiunea de bun simt. Hai bajeti bagati cu apologize ca nu l-ati primit pe om cu covorul rosu si-o pereche de "pere" pe tava. Link to comment
Man|3l3 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 numai mistocari pe aici mai ales figura de stil de ambraburel sau cum masa ii spune poti sa imi stergeti contu ca degeaba vi se spune C.L.U.B Cika Club Daewoo si la fata locului smekerii [ administratori vin cu fiaturi sau alte porcari gasitiva fratilor clubu fiat si nu mai intrati in club daewoo daca conducetzi fiaturi sau altele Ignore all Abraburel prima ocazie cand te vad prin oras iti dau una peste ceafa sa iti revi Link to comment
tolin Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 ... mai ales figura de stil de ambraburel sau cum masa ii spune ...Abraburel prima ocazie cand te vad prin oras iti dau una peste ceafa sa iti revi ... - stimata mama a lui AB se scrie ma-sa; - despre revii si remortii ... (adauga tu, in stilul de viata pe care-l preferi). Un lucru este sigur, lasitatea te-a facut sa injuri pe aici, de la distanta si nu la fata locului. Link to comment
Abram Burel Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Bine ca stiu numarul si marca masinii primului individ care imi va face ceva la masina undeva-candva. Norocul meu e ca nu prea umblu prin... City, deh sunt mai de la mahala... P.S. Ca veni vorba: chiar ti-am retinut numarul si ... abia astept sa ne vedem... sper ca nu o sa eviti ocazia... imi va face placere P.P.S. Ca sa nu existe dubii, e vorba despre o... durere de ceafa care nu-mi da pace Edited February 22, 2008 by Abram Burel Link to comment
ileana Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 Topicul ramane deschis pana la miezul noptii. Racoriti-va! Link to comment
bishnitzarul Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Se vede ca nu stii sa respecti oamenii mai in varsta..in primul rand sa iti dai u una peste fata ca sa te trezesti la realitate. Candva cei de care spui u ca au masini " smechere" au avut candva daewoo-uri sau chevrolet, acest club este bazat mai mult pe prietenie ( prietenii nu se uita niciodata ) daca ai fi ajuns sa ii cunosti cat de cat ti-ai fi schimbat parerea. Clubul nu este service auto ... nu stiu la ce te-ai fi asteptat u. Eu am ramasa incantat de la prima intanlire,am spus ca vin ieri dar am plecat la shopping si era ora prea tarzie. Iar despre partea cu datul una peste ceafa Domnului Abramburel te-as ruga sa iti ceri scuze...dansul este un om extraordinar. P.s Pentru Domnul Manele..cred ca se potriveste la fix : De bun simţ toată lumea are nevoie. Puţini îl au şi fiecare crede că îl are. Edited February 22, 2008 by bishnitzarul Link to comment
EM!L Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 bine ca stiu sa inot dar nush daca mai e apa [ asa ca ... ] P.S Sunt incepator in domeniu sa imi lasati vre-o 20 de metri sa o parchez Bre nenea Manele ( :rock ... sigur ai fost la polivalenta? Da' cu ce'ai venit cu barca? ) Ai nimerit debarcaderu? Link to comment
Mircea Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 numai mistocari pe aici mai ales figura de stil de ambraburel sau cum masa ii spune poti sa imi stergeti contu ca degeaba vi se spune C.L.U.B Cika Club Daewoo si la fata locului smekerii [ administratori vin cu fiaturi sau alte porcari gasitiva fratilor clubu fiat si nu mai intrati in club daewoo daca conducetzi fiaturi sau altele Ignore all Abraburel prima ocazie cand te vad prin oras iti dau una peste ceafa sa iti revi Care puii lelii veniti cu fiaturi mah?Bai ce chestie! Ia luati-va viteza pe club fiat bah! Cielo super masina, 'ai de-aveti cielo viteza pe clubu' de unde veni nemultumitu' I-auzi frate cat tupeu! Link to comment
EM!L Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Cred ca-i venit de pe www.maneleclub.ro ( sau www.clubmanele.ro) . Link to comment
Recommended Posts