zeneseu Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 numai mistocari pe aici mai ales figura de stil de ambraburel sau cum masa ii spune poti sa imi stergeti contu ca degeaba vi se spune C.L.U.B Cika Club Daewoo si la fata locului smekerii [ administratori vin cu fiaturi sau alte porcari gasitiva fratilor clubu fiat si nu mai intrati in club daewoo daca conducetzi fiaturi sau altele Ignore all Abraburel prima ocazie cand te vad prin oras iti dau una peste ceafa sa iti revi Auzi pui de zmeu (fara nici un apropo fata de...se stie cine ), deocamdata aia care conduc fiaturi si altele sunt cei care iti dau sfaturi la problemele cu masina. So, vorba aia "ciocu mic si joc de glezne". Nu-i frumos sa intri in casa omului si sa-ti bati joc de el. Cat despre ultima replica...sigur nu te-ai lovit cumva cu vasla in cap in timp ce andocat la debarcader? Link to comment
Mircea Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Cred ca-i venit de pe www.maneleclub.ro ( sau www.clubmanele.ro) . Nu bre, e de forum de runneri, da' s-acolo e la nr 1 la groapa de gunoi )"> Link to comment
EM!L Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Imi pare cu i'm sorry ... un fel de LoganClub... da' asta-i de runneri adevarati. "> Link to comment
Aty Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Mai ca imi pare rau ca nu am venit, (defapt eu nu am venit la nici o intalnire desi am promis ) dar de data asta chiar imi pare rau ... faze de clasa a V-a, zau asa...dar cum se spune "padure fara uscaturi nu se poate"...aia e...astia suntem pana la filtru! Edited February 22, 2008 by atyqsound Link to comment
Man|3l3 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 >- chiar o sa vin joi sa vad ce imi faci ma arunci in lac Numai amatori pe forumu asta ala zice ca vine ala vine si la fata locului 1 matzi cu nr de NFS parka 2 cielo cu ale noastre au fost 5 cielo si cam asta e marele club daewoo [ a scuze si vxx parka un espero in rest sugus daewoo si ilieana cu buburuza galbena care nici macara buna sau ftg intalnirea a durat cam 20 de min poate 30 pe form se zice ca sta lumea pana la 1 noaptea [ vrajeala ] am plecat ultimi de acolo am vazut ca sa spart marele club daewoo am sterso si noi usor usor si runners o sa va dam clasa cat de curand sa vedeti un club adevarat [ care stie sa bage lumea in seama ) hai bafta ... Link to comment
Mircea Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Prietene, vezi jos pe prima pagina a forumului cati membri are acest club si mai ales de cand. Cand veti avea si voi jumatate din cat scrie acolo, vii si mai deschizi gura p-aci. Aici si cand s-a fondat au fost mai multi de 27 Hai pa! PS, poate va gasiti si voi alt loc de intalnire, nu de alta, dar in parcarea de la Polivalenta poate gasiti vreun gardian duminica > Edited February 22, 2008 by Mircea Link to comment
Man|3l3 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 zau vi tu cu Chevrolet si blochezi parcarea scrie undeva ca nu am voie sa stau acolo sau? nu mai amenita lumea aiurea e loc public asa ca pot sa vin cand vreau eu hai sa va spun de ce e facut forumu asta... e facut ca un fel de afacere ... uni vand carti alti vand stikere alti vand Reclama adsense and other nu e nici pe aproape o comunitate [ am citit zilele astea ca ati fost odata 400 de nu mai aveati loc in parcare si a venit politia Cred ca , canta Florin salam si a venit lumea la concert de nu mai era loc in parcare sau Miss Piranda Fake Fake fake Link to comment
Mircea Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Parca zisesi pa. Hai pa, canta la alte porti! Sau sunt multi useri logati pe runners si nu te poti conecta? )"> Ne consumi bitii aiurea zau, si ti se plictiseste si neuronul Edited February 22, 2008 by Mircea Link to comment
bishnitzarul Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Invata sa scrii corect gramatical si apoi deschide gura. Nu te-a fortat nimeni sa cumperi ceva,mai bine fugi la tomberonul tau si nu ne mai stresa. Edited February 22, 2008 by bishnitzarul Link to comment
Man|3l3 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Invata sa scrii corect gramatical si apoi deschide gura. Nu te-a fortat nimeni sa cumperi ceva,mai bine fugi la tomberonul tau si nu ne mai stresa. ti-ai luat si user te agiti ca un spray gol rog un admin sau moderator sa imi sterga si mie useru de-pe acest form Link to comment
ileana Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 si ilieana cu buburuza galbena care nici macara buna ăăă.. Eu sau masina ? Ti-as recomanda sa chibzuiesti bine inainte sa rspunzi. Link to comment
bishnitzarul Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Poate ca sunt eu de fel un pic mai agitat,dar am incercat prin ce am postat la postul 47 sa iti intre ceva in cap dar se pare ca nu se lipeste nimic de tine ( spor la ascultat manele care iti ofera numai incultura ) incearca sa citesti codul bunelor maniere ( daca stii sa citesi ca de scris m-am lamurit ) Link to comment
Man|3l3 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) ăăă.. Eu sau masina ?Ti-as recomanda sa chibzuiesti bine inainte sa rspunzi. am vrut sa zic ca nici macar " Buna " nu ai zis la ceilanti nu aveam pretenti dar tu find admin pe acest site... Tu trebuie sa aduci lume nu sa gonesti si sa ii lasi sa se bage singur in seama [ nu suntem bagatori in seama ] adica sa vin sa vb cu voi de parca va cunosc de ... am intrebat si un memmru nou daca acesta este clubul daewoo saracu nici el nu stia sigur a zis ca si el e prima oara cand vine Ok Mia facut placere sa va vad Numai Bine P.S nu aveam nevoie de cola voastra dupa cum ati vazut am venit cu cola si seminte pacat ca nu aveati si voi ) Edited February 22, 2008 by Man|3l3 Link to comment
ileana Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 (edited) Hai frate nu mai ocoli raspunsul. De cine era vorba, eu sau masina nu eram bune?! Da' repede, ca m-a luat cu greturi si ameteli incercand sa descifrez postul tau. Ah! Acu' ma prinsei! Tu vroiai sa-ti zica masina mea "Buna"! De ce n-ai spus de la inceput, ca stie nebunica sa pupe. Asa cum am auzit ca si tu te descurci la d-astea! Edited February 22, 2008 by ileana Link to comment
Man|3l3 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Hai frate nu mai ocoli raspunsul. De cine era vorba, eu sau masina nu eram bune?!Da' repede, ca m-a luat cu greturi si ameteli incercand sa descifrez postul tau. de ce crezi ca am eu treaba cu tine sau cu masina... hai sa plec cu frumosu de-pe forumul asta Si As vrea sa imi retrag cuvintele fata de ambraburel sau cum ii zice ... dar chiar nu imi place sa fiu loat la misto [ adica Lasan33333333 lasan33333 ] si ce a mai zis el Bafta si la mai multi fani Ileana nu am nimika cu tine si nici cu masina ta care nu este un daewoo si ilieana cu buburuza galbena care nici macara nu a zis " buna " sau ce sunt si cu astia pe aici Edited February 22, 2008 by Man|3l3 Link to comment
ileana Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 Cu frumosul n-ai cum sa pleci de aici, pana nu ceri scuze intregului forum ptr jignirile aduse. De ce sa aiba ambramburel sau cum i-o zice (nu-l cunoastem cine e, poate e vreun ortac de-al tau care a vrut sa faca diversiune, mare amator de dulci manele), tratatie speciala?! sau fratele mai mic VXX? Link to comment
m.marcel Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 "papi" esti in plus printre noi asa ca poti sa pleci linistit nu o sa iti duca nimeni doru'...si atunci cand a "cantat salam" nu cumva parcarea era plina cu tine si tovarasii tai?..fara nr fara nr fara nr...over Link to comment
Man|3l3 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 pacat ca nu ascult manele useru se refera la alceva dar uni inculti numai manele au in cap ) ) Ileana sterge si mie contu sau da-mi ban Link to comment
bishnitzarul Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) pacat ca nu ascult manele useru se refera la alceva dar uni inculti numai manele au in cap ) ) Ileana sterge si mie contu sau da-mi ban Singurul incult esti u, ti-am spus sa inveti sa scrii...studiaza-ti toate posturile pe care le-ai postat si vezi cate greseli gramaticale ai facut. Bafta In legatura cu a doua fraza,la final se mai spune si "Te Rog Frumos " dar aceste cuvinte nu se regasesc in vocabularul tau, incearca sa iti faci un bine si citeste codul bunelor maniere. Edited February 22, 2008 by bishnitzarul Link to comment
ileana Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 Nu te obliga nimeni sa intri aici, asa cum nu te-a obligat nimeni sa vii la Polivalenta. Daca ar fi dupa mine, ti-as face daewooclub.ro homepage, fara drept de replica, sa inveti macar sa vorbesti corect. Cei 7 ani de acasa sunt greu de recuperat si tu pari un caz irecuperabil. Link to comment
mike.omega Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Pe ultima 100 de m, pana nu inchide Ileana topicu Domnu cu manele! Matale crezi ca oamenii astia se stiu de ieri de azi?! Sau ca ei se intalnesc doar acolo??? Multi lucreaza in acelasi loc, locuiesc prin aceleasi zone si cand vine vorba de o problema se ajuta! Asta de fapt a unit multi oameni pe aici! Nu ca se intalnesc pe unde se intalnesc, asta vine de la sine! Nu cred ca e zona din tara asta unde sa ajungi si sa nu gasesti sprijin daca ai nevoie si asta conteaza mult mai mult decat daca te-au bagat pe tine in seama sau in alta parte Link to comment
Alezz Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 parka 2 cielo cu ale noastre au fost 5 cielo si cam asta e marele club daewoo Te dezamagesc,a fost doar unu,al meu,care face cat toate cele 5 ale voastre > Link to comment
Man|3l3 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) fftopic: Te dezamagesc,a fost doar unu,al meu,care face cat toate cele 5 ale voastre da ca e executive si e facut de romani Mai dezamagit destul ) ) ) Edited February 22, 2008 by Man|3l3 Link to comment
ing3r Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Consider ca domnu' manelist a intrecut masura.Daca vroia intr-adevar sa participe putea sa intrebe frumos si sunt sigur ca ar fi fost mult mai bine primit !Nici eu la inceput nu stiam ce si cum (nu ca acum as sti prea multe ) ) , insa nimeni nu s-a nascut invatat.Intrebi frumos ca de aia ai gura, nu doar sa injuri ! P.S.: Daca tot rogi adminii sa iti stearga contul , de ce mai intri? poti sa stergi linkul de la favorite sau sa blochezi adresa forumului...Daca stii ... Edited February 22, 2008 by ing3r Link to comment
Alezz Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 da ca e executive si e facut de romaniMai dezamagit destul ) ) ) Iti dau o tema de casa...Nu e Executive si nu e facut de romani Link to comment
Recommended Posts