EM!L Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Salutare. Din cauza de examene nu voi ajunge (nici de data asta ) ), in consecinta, m-am gandit, macar sa deschid topicul. Asadar... intalnire frumoasa va doresc . P.S. N-am trecut in titlul topicului ora... ramane sa o stabileasca cei ce se vor intalnii. "> Link to comment
guru Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Se da suc pe gratis la intalnirea asta Link to comment
perfidus Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Hai, mai da cineva ceva gratis? Ca inca nu sunt hotarat Link to comment
alexino Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Repede ma turnasi Gurule. Ramane pe Maracana sau la CT? Link to comment
guru Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 (edited) Faza tare, e ca la ora la care am scris postul respectiv,habar nu aveam ca ai motive sa dai de baut. Doar ca am simtit eu asa, ceva, prin atmosfera, un fel de spirala energetica, deh, ca deaia sunt guru Ramane la CT, ca sa nu dai faliment. Pe Maracana oricum, nu ai ce da de baut! Edited February 21, 2008 by guru Link to comment
perfidus Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Ora se stie? E inca un mare semn de intrebare daca voi putea veni, dar sa stiu macar pana la cat stati. Link to comment
RaZoR-07 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Eu plec chiar acum catre locul de intalnire. Din ce se aude s-ar putea sa dureze... LMA! Scuze de intarziere, am fost plecat s-o caut pe Elodia... Link to comment
EM!L Posted February 21, 2008 Author Share Posted February 21, 2008 N-o mai cauta am gasit-o eu > Link to comment
L`amour Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Dea a scapat de mine.Am plect cu ea pre Germania si pana la Severin am pierdut-o > Link to comment
perfidus Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Amorezule, vezi ca pierdusi si niste litere si iar iti iei warn ) Link to comment
RaZoR-07 Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Lasa ca-l punem in camera cu Vaxxi si se-nteleg ei... warn... ban... > Si n-o mai sunati asa des pe Ileana, ca dupa ce s-a ars cu ciorba, sufla si-n iaurt, daaaaaaaa?... Ne si vazuse la Polivalenta, deghizati in manelisti... > Si... AleeeeXiiiiinooooooooooooooo... s-a racit berea de cand te asteptam. > Lasa ca te sarbatorim cand mergem la dezmembrari... ) Cine nu pricepe nimic din ce-am scris mai sus, sa nu-si stoarca prea tare creierasii, mai bine sa vina la intalnirile din Cetatea Banilor. Edited February 22, 2008 by RaZoR-07 Link to comment
guru Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Si... AleeeeXiiiiinooooooooooooooo... s-a racit berea de cand te asteptam. > Lasa ca te sarbatorim cand mergem la dezmembrari... ) Adica merita dezmembrat pentru ca s-a racit berea, nu? > Link to comment
RaZoR-07 Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Nu... fotografiat. ) Si sa-i trimitem pozele mai tarziu, prin intermediul cumparatorului de utilaj fotografic. > Sau mai bine sa-i facem rost de o secretara, sa raspunda la telefon in locul sau. Link to comment
L`amour Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Amorezule, vezi ca pierdusi si niste litere si iar iti iei warn ) Pai nu prea merge tastatura asta tre sa dau cu pumnul in ea ca de la cat sare pisoiul pe ea s-au dreacu si butoanele App unde se vb despre Voineasa? Link to comment
perfidus Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Simplu - dai un pic inapoi la Daewoo & Chevrolet Forum > Alte discuţii > Întâlniri si gasesti Intâlniri Naţionale Link to comment
guru Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Pai nu prea merge tastatura asta tre sa dau cu pumnul in ea ca de la cat sare pisoiul pe ea s-au dreacu si butoanele Nu te credem, vrem poze cu pisoiul pe tastatura! Link to comment
EM!L Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 Daca Amorezu' n-a pus... > pun eu o poza cu Mishu . Link to comment
guru Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Sa-l aduci pe Mishu la intalnire, ca unii dintre noi se mai trezesc cu soarecul in masina! > Link to comment
EM!L Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 Oki... data viitoare cand mai intampinati "dificultati" vin cu trupa de soc ) Trupa e compusa din Mishu si din specimenul alaturat :. Va rog sa-l scuzati, e cam nepoliticos . Link to comment
L`amour Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 (edited) Daca Amorezu' n-a pus... > pun eu o poza cu Mishu . Emil cred ca al tau Mishu e frate cu al meu Miti e aceeasi culoare ) Poze inca nu am cu el pe tastatura ca nu m-am gandit sa ii fac dar promit ca o sa ii fac App daca e nevoie il aduc si eu daca mai are cineva soareci in masina da nush daca stie ce e ala ) Edited February 27, 2008 by L`amour Link to comment
RaZoR-07 Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Pune-l sa se antreneze cu mouse-ul. Link to comment
Recommended Posts