Jump to content

Biroul Meu

Lucian M

Recommended Posts

Toti butonam la calculatoare, unii de acasa, altii de la serviciu, altii au wi-fi etc.

Creez un nou topic pentru a vedea daca avem un loc anume de unde preferam sa lucram la pc. Bine, unii or sa puna poze cu laptop-ul asezat pe pat, ca ei de acolo botoneaza :) ).

Biroul si "etajera" sunt facute de mine, "design" propriu. Din lipsa de spatiu, am decis sa iau un LCD, statia si boxele Celestion au fost inlocuite de un sistem puternic 2.1, 40w rms (se aude excelent), iar partea de amplificare sta acum pe o bucatica de pal- o sclipire de mment si gata, in 10 minute s-a materializat (am scule pt lemn si multe bucati de pal pe acasa). Imprimanta isi are un loc nemaipomenit de bun, nu ma incurca cu nimic, ea fiind singura incurcata de telefonul zapp, care va zbura imediat ce-mi traga aia de la RTC fir si ma abonez la clicknet. Anul acesta intentionez sa-mi fac o mobila de perete noua, cularea biroului (par alsacian), care va include si biroul.

De firele de sub birou sa nu comenteze nimeni :D , n-am ce le face.

Cam atat.

post-75-1203701520_thumb.jpg

Edited by Lucian M
  • Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cum draq dom'le... de ce esti nevricos?

E o poza asa frumoasa si un efort de realizare asijderea si butonasi gresit?

ZAU CA MERITA SA MUTE CINEVA TOPICUL LA LOCUL LUI SI SA STEARCA "CATERINCA DE LA POSTUL 2 INCOACE MINUS 4... INCLUSIV :D

Se poate muta si sterge ce se considera ne-la locul lui.

Cum am gresit: am dat click pe "Diverse", postatnd astfel la locul nepotrivit. Rog sa fiu scuzat. Rog cu aceasta ocazie un moderator sa mute topicul unde crede de cuviinta.

Edited by Lucian M

Daca te referi la facut curatenie- da, am facut ceva ordine pe birou.

Daca te referi ca am dat ordine cuiva (moderatorilor)- nici vorba!

Ai dreptate, si eu sunt glumet (uneori chiar prea mult, si asta strica).

Rog inca o data un moderator sa mute topicul unde trebuie si sa faca un pic de curatenie, daca se poate.

Toata chestia e facuta de mine. CD-urile stau pe niste chestii de plastic, prinse in holzsuruburi de spatele etajerei. Acea etajera e facuta la viteza, ca nici eu n-aveam pe unde tine cd-urile. Acum urmeaza mici modificari, dar la vara cred ca zboara. Momentan nici nu am din ce confectiona, ca distrusii aia de la service de langa biroul din Precista nu mi-au gasit rola pt ciocanitoare- ma duc cu vorba de mai bine de o luna. Am sa vorbesc la Makita, in Maratei, langa Chimie.

Pai nu e corect...

Ditamai monitorul de 20" (daca nu ma insel) si pe deasupra si un ntebook apple... Io nu ma mai joc.

Vad acolo cumva si un ups? Nu il tii jos? Eu il tin sub birou si-mi mai incalzesc picioarele de la el.