Lucian M Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Toti butonam la calculatoare, unii de acasa, altii de la serviciu, altii au wi-fi etc. Creez un nou topic pentru a vedea daca avem un loc anume de unde preferam sa lucram la pc. Bine, unii or sa puna poze cu laptop-ul asezat pe pat, ca ei de acolo botoneaza ). Biroul si "etajera" sunt facute de mine, "design" propriu. Din lipsa de spatiu, am decis sa iau un LCD, statia si boxele Celestion au fost inlocuite de un sistem puternic 2.1, 40w rms (se aude excelent), iar partea de amplificare sta acum pe o bucatica de pal- o sclipire de mment si gata, in 10 minute s-a materializat (am scule pt lemn si multe bucati de pal pe acasa). Imprimanta isi are un loc nemaipomenit de bun, nu ma incurca cu nimic, ea fiind singura incurcata de telefonul zapp, care va zbura imediat ce-mi traga aia de la RTC fir si ma abonez la clicknet. Anul acesta intentionez sa-mi fac o mobila de perete noua, cularea biroului (par alsacian), care va include si biroul. De firele de sub birou sa nu comenteze nimeni , n-am ce le face. Cam atat. Edited February 22, 2008 by Lucian M Link to comment
Abram Burel Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Pana sa apuc sa bag si eu niste poze, zi-mi si mie Lucica, care-i legatura cu "Toate modelele" > "Diverse"? Link to comment
Mircea Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 E sub apa legatura 'bramburele Link to comment
Lucian M Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 La naiba- uite ce se-ntampla cand esti nervos ). Se poate muta topicul la "Cafenea"? Link to comment
zeneseu Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Nu-i sub apa bre, ca nu are computer waterproof, ci e pe "biroul meu" dotat <cu diverse < de toate modelele . Adica se citeste invers. Link to comment
Tommy Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Asa.. si web-cam-ul tot sub.. birou? Link to comment
Abram Burel Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Cum draq dom'le... de ce esti nevricos? E o poza asa frumoasa si un efort de realizare asijderea si butonasi gresit? ZAU CA MERITA SA MUTE CINEVA TOPICUL LA LOCUL LUI SI SA STEARCA "CATERINCA DE LA POSTUL 2 INCOACE MINUS 4... INCLUSIV Link to comment
Lucian M Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 (edited) Se poate muta si sterge ce se considera ne-la locul lui. Cum am gresit: am dat click pe "Diverse", postatnd astfel la locul nepotrivit. Rog sa fiu scuzat. Rog cu aceasta ocazie un moderator sa mute topicul unde crede de cuviinta. Edited February 22, 2008 by Lucian M Link to comment
Tommy Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 (edited) Hai nu te supara, esti unul dintre cei carora le place, face, si gusta gluma Ai ordonat ceva acolo Edited February 22, 2008 by Tommy Link to comment
Lucian M Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 Daca te referi la facut curatenie- da, am facut ceva ordine pe birou. Daca te referi ca am dat ordine cuiva (moderatorilor)- nici vorba! Ai dreptate, si eu sunt glumet (uneori chiar prea mult, si asta strica). Rog inca o data un moderator sa mute topicul unde trebuie si sa faca un pic de curatenie, daca se poate. Link to comment
nonel Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Ai cumva imprimanta Ip 4000 si ghilotina sigma? Rupi torentul in doua? Piraterie frate . Link to comment
Lucian M Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 Imprimanta e canon mp210. Ghilotina e sigma, foloseste in special la poze. Daca ai sti ca am zapp, poate m-ai intreba ce e ala torrent . Link to comment
nonel Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Scuze , nu am vazut bine imprimanta. Dar nu esti VIP pe torent ? De ce te plangi de zapp ca oricum nu conteaza viteza, Link to comment
Lucian M Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 Am statut VIP?! Credeam ca-s user normal... Verific acusica. Link to comment
CARABUSU Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Faina polita Pe unde gasesc suport dintr-ala de cd-uri?ca as face una cam acelasi model la Alex ca sa nu mai tina aparatura pe jos. Link to comment
Lucian M Posted February 22, 2008 Author Share Posted February 22, 2008 Toata chestia e facuta de mine. CD-urile stau pe niste chestii de plastic, prinse in holzsuruburi de spatele etajerei. Acea etajera e facuta la viteza, ca nici eu n-aveam pe unde tine cd-urile. Acum urmeaza mici modificari, dar la vara cred ca zboara. Momentan nici nu am din ce confectiona, ca distrusii aia de la service de langa biroul din Precista nu mi-au gasit rola pt ciocanitoare- ma duc cu vorba de mai bine de o luna. Am sa vorbesc la Makita, in Maratei, langa Chimie. Link to comment
Tommy Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Ma refeream .. ca.. le-ai ordonat frumos si practic si cred ca e o placere sa stai acolo.. si mai ales pe dwcc Link to comment
BogdanG Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Biroul meu este mult mai simplu, arata asa : Link to comment
Elfu Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Bogdan, frate de acolo butonezi si cand gateste prietena/sotia? Link to comment
BogdanG Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Sotia mea nu gateste niciodata, deci eu gatesc dupa retete gasite pe net, tocmai de aia am biroul in bucatarie Link to comment
Tommy Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Moaaa, ce bun e un laptop la bucataria omului Link to comment
Lucian M Posted February 23, 2008 Author Share Posted February 23, 2008 Ce inseamna sa ai laptop, botonezi de unde iti vrea muschiul. Traiasca mobilitatea si wi-fi-ul. PS: faina bucataria- e maaaareeeee! Link to comment
VAXXi Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Biroul meu este mult mai simplu, arata asa Deci de fapt vroiai sa zici ca forumesti la gura sobei, si nu stiai cum Link to comment
VFX Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Am facut si eu repede o poza... Asta e cel de acasa...la ala de la munca nu se vad decat 3 displayuri mari... Link to comment
Lucian M Posted February 23, 2008 Author Share Posted February 23, 2008 Pai nu e corect... Ditamai monitorul de 20" (daca nu ma insel) si pe deasupra si un ntebook apple... Io nu ma mai joc. Vad acolo cumva si un ups? Nu il tii jos? Eu il tin sub birou si-mi mai incalzesc picioarele de la el. Link to comment
Recommended Posts