Jump to content

Intalnire "intamplatoare"

Recommended Posts

Ca tot e activitate redusa in ultima vreme si pe mine chestia asta ma plictiseste (chiar daca nu par :) ), ma gandeam sa deschid eu topicul pentru... saptamana viitoare...

Nu e "concurenta neloiala" (as veni si maine, ca tare m-am plictisit prin B), dar acu' mi-a venit ideea si mi-e frica, ca o uit. In plus, daca astia o tin asa cu meteorologia, la cei 5 litri % cat a ajuns Kalos-ul sa consume (exclusiv de 1 Martie :) ) ) nici nu mai pot sta pe ganduri la ce ar fi sa fie intalnirea "pre-nationala" de dinainte de Voineasa si, evident, inainte de "intaiu de Mai".

Deci:

- cine aduce lupa

- cine leul (am si eu unul :) )

- cine snurul

- ...

?

E o idee ! nu stiu la ce trebuie lupa si snur, dar sunt sigur ca gasim in magazinele de specialitate :mrgreen: aa, si mentiune: vin doar daca se lasa cu frappe d-ala gustos !

Ca tot e activitate redusa in ultima vreme si pe mine chestia asta ma plictiseste (chiar daca nu par :) ), ma gandeam sa deschid eu topicul pentru... saptamana viitoare...

Nu e "concurenta neloiala" (as veni si maine, ca tare m-am plictisit prin B), dar acu' mi-a venit ideea si mi-e frica, ca o uit. In plus, daca astia o tin asa cu meteorologia, la cei 5 litri % cat a ajuns Kalos-ul sa consume (exclusiv de 1 Martie :) ) ) nici nu mai pot sta pe ganduri la ce ar fi sa fie intalnirea "pre-nationala" de dinainte de Voineasa si, evident, inainte de "intaiu de Mai".

Deci:

- cine aduce lupa

- cine leul (am si eu unul :) )

- cine snurul

- ...

?

Nene ,vorbiti codat sau ce ? Daca veniti pe 1 Martie poate imi aduceti si mie cate ceva !?

Lupa e de aici:

... cand pot fi arsi cu lupa, de la Soare.

Snurul era de... Martisor :)

Leul, habar n-am (poate o fi din cauza ca... am eu unul :D )

Eu unul m-am laudat degeaba ca am un botez prin preajma. Da' macar poate prinde bine ideea :)

Dragi tovarasi forumisti, hai la mare ca e prea frumos afara si e pacat sa nu ne plimbam agale prin nisipul umed de pe plaja (in traducere alternativa, sa ne bagam picioarele in ea de apa), ma declar cap de coloana (sau desigur in scrierea alternativa, capu' la coloana) cu conditia sa nu fie coloana de 1 :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...