Jump to content

La Multi Ani, Daewoo & Chevrolet Club!

VAXXi

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

La multi ani !

Forumului si mai ales adminilor.

Sincer va zic, mi-am facut cont pe muuulte forumuri dar posturi mai concrete si mai utile ca aici nu am gasit nicaieri si asta datorita adminilor care muncesc des sa le comaseze sa le evidentieze samd.

Nici macar sofpedia nu este atat de organizata.

Felicitari si La Multi Ani din nou !

La Multi Ani Clubului si tuturor membrilor forumului.

Multumiri admin-ilor pentru munca pe care o fac si tuturor celor ce posteaza in randurile acestui forum, de unde am invatat o multime de lucruri.

Salutare tuturor si milioane de km fara evenimente :drinkers:

Niciodata nu e prea tarziu.

acum 2 ani, se ivise pentru mine oportunitatea de a-mi cumpara un Cielo. Nu stiam nimic despre el. Eram membru pe Daciaclub si am zis ca asa cum exista clubul daciotilor, o fi existand si un club al deoistilor. Si de atunci am ajuns sa-i cunosc personal pe cativa dintre ei, chiar am reusit sa ne intalnim cativa pasionati ai acestor masini, aici, in Tg Mures. Am petrecut momente de neuitat in compania reala sau virtuala a membrilor clubului. Ce pot sa mai zic? Inchin un pahar de vin in cinstea celor care au realizat acest club, in cinstea celor ce-l mentin curat, in cinstea tuturor celor care fac sa traiasca acest club.

La Multi Ani, cu sanatate si fericire tuturor!

Multumiri celor care au creat forumul si celor care m-au ajutat cu sfaturi, la multi ani si sa dam IPB-ul peste cap cu posturi multe-multe-multe :D

Fara acest mic colt de Rai ori as fi vandut masina pana acum, ori as fi imbogatit mecanicii.

:drinkers:

scuzati-ma ca am intarziat si eu dar ... gestul conteaza.

LA MULTI ANI DRAGA FORUMULE!!! DE ASEMENEA FORUMISTILOR !!! SI ..NU IN ULTIMUL RAND ..MASINILOR NOASTRE SA NE POARTE SANATOSI PE TOATE DRUMURILE ...mai bine alea din afara ca sunt mai bune