nighthawk0209 Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Pai , La Multi Ani si la multi useri! Link to comment
Cumnatu Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 La multi ani ! Forumului si mai ales adminilor. Sincer va zic, mi-am facut cont pe muuulte forumuri dar posturi mai concrete si mai utile ca aici nu am gasit nicaieri si asta datorita adminilor care muncesc des sa le comaseze sa le evidentieze samd. Nici macar sofpedia nu este atat de organizata. Felicitari si La Multi Ani din nou ! Link to comment
KumKum Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 ...fara numar, fara numar, fara numar... Sa traim toti si sa ne bucuram de el. Link to comment
Matizel Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Cel mai tehnic, inimos si frumos forum. La Multi Ani si sa ne traiesti ! Link to comment
emt Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 La Multi Ani Clubului si tuturor membrilor forumului. Multumiri admin-ilor pentru munca pe care o fac si tuturor celor ce posteaza in randurile acestui forum, de unde am invatat o multime de lucruri. Salutare tuturor si milioane de km fara evenimente Link to comment
closchkutza Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 La Multi Ani forumului si celor care care fac tot ce le sta in putinta pentru ca Daewoo & Chevrolet Forum sa "traiasca"! La Multi Ani tuturor membrilor! Link to comment
dreaQ Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 La mai mare!! Multi ani.. Link to comment
alx Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 La Multi Ani si noua, cei ce facem DWC sa fie ceea ce a fost, ceea ce este si ceea ce va fi! Link to comment
BogdanG Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Atunci daca este asa sa dea hadmini o bere doua sa ne bucuram si noi ...cei de rand . Link to comment
alx Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Sau o cola, asa am vazut ca se poarta pe forumuri mai... sportive... Link to comment
Sharpe Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 La multi ani! De la Megane-ul inscriptionat daewooclub.ro Link to comment
_romulus_ Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Niciodata nu e prea tarziu. acum 2 ani, se ivise pentru mine oportunitatea de a-mi cumpara un Cielo. Nu stiam nimic despre el. Eram membru pe Daciaclub si am zis ca asa cum exista clubul daciotilor, o fi existand si un club al deoistilor. Si de atunci am ajuns sa-i cunosc personal pe cativa dintre ei, chiar am reusit sa ne intalnim cativa pasionati ai acestor masini, aici, in Tg Mures. Am petrecut momente de neuitat in compania reala sau virtuala a membrilor clubului. Ce pot sa mai zic? Inchin un pahar de vin in cinstea celor care au realizat acest club, in cinstea celor ce-l mentin curat, in cinstea tuturor celor care fac sa traiasca acest club. La Multi Ani, cu sanatate si fericire tuturor! Link to comment
ing3r Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 La multi ani DWCC ! Traiasca forumul si userii lui! Link to comment
RaZoR-07 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 La Multi Ani forumului! Fie ca spiritul DWCC sa dureze! Link to comment
VFX Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Hai si eu... LA MULTI ANI! Link to comment
adeamus Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 La multi ani! La cati mai multi Kilometri parcursi pe drumuri bune cu cat mai putine probleme pt. membrii acestui MARE FORUM!!!!! Link to comment
andrei_xxl Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Multumiri celor care au creat forumul si celor care m-au ajutat cu sfaturi, la multi ani si sa dam IPB-ul peste cap cu posturi multe-multe-multe Fara acest mic colt de Rai ori as fi vandut masina pana acum, ori as fi imbogatit mecanicii. Link to comment
NFS Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Fie ca cetina verde sa... nu, stai ca asta "standardu" de Craciun. )"> Hai la multi ani DWC. Link to comment
EM!L Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Tot respectul pt. forumul Daewoo&Chevrolet . La multi ani Link to comment
wally08 Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 scuzati-ma ca am intarziat si eu dar ... gestul conteaza. LA MULTI ANI DRAGA FORUMULE!!! DE ASEMENEA FORUMISTILOR !!! SI ..NU IN ULTIMUL RAND ..MASINILOR NOASTRE SA NE POARTE SANATOSI PE TOATE DRUMURILE ...mai bine alea din afara ca sunt mai bune Link to comment
ZXZ Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 LA MULTI ANI !! SA TRAIESTI BINE ALTURI DE NOI SI MASINILE NOASTRE !! p.s. Scuze de intarziere!! Link to comment
Recommended Posts