AL Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Salutare...sper ca nu s-a mai discutat, ca eu nu am gasit... daca s-a discutat rog stergeti dupa ce imi spuneti pe MP unde sa ma uit... mersi Intr-o zi am apasat pe butonul rosu al mecanismului de retinere a centurii de siguranta si, dupa ce a eliberat centura, a ramas butonul blocat... nu mai vrea sa iasa de nici un fel iar centura, evident, nu vrea sa mai intre...adica intra, apasa pe clapa din interior, dar nu ramane acolo... A mai patit cineva asa ceva?... e poate desface mecanismul?...Cum?... va rog postati orice informatii ... evident, daca nu voi remedia prin forte proprii, voi merge pana la urma la service sa schimbe jucaria... insa acum in preajma sarbatorilor, numai timp si chef de asta nu am... Multumesc... Link to comment
Satori Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 eu as pune niste WD40, sincer sa fiu. poate ca s-a intepenit mecanismul de la scame si praf. Link to comment
hitman Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Intr-o zi am apasat pe butonul rosu al mecanismului de retinere a centurii de siguranta si, dupa ce a eliberat centura, a ramas butonul blocat...Multumesc... <{POST_SNAPBACK}> Da mai, am patit io la Matiz. M-am dus la Sebastian service ca e in garantie, au desfacut baietii treaba aia, au pilit fo 5 minute la ia, au pus-o inapoi, iar au scos-o iar au pilit, si s-a rezolvat. Au facut pilitura de plastic prin masina, a trebuit sa aspir io dupa aia . Link to comment
VAXXi Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 E un arculeţ acolo... spray WD40 în el, n-ai ce strica. Link to comment
FLEX Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 AL, daca citesti in carticica masinii, o sa vezi cu cita seriozitate e tratata problema centurilor de siguranta ... NU SE REPARA NIMIC, SE INLOCUIESTE! e un echipament de siguranta pasiva esential, singurul de altfel montat pe masinuta, asa ca nu incape negociere cu asta. SCHIMBA PE GARANTIE! Link to comment
Guest Mecmar Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Salutare...sper ca nu s-a mai discutat, ca eu nu am gasit... daca s-a discutat rog stergeti dupa ce imi spuneti pe MP unde sa ma uit... mersi Intr-o zi am apasat pe butonul rosu al mecanismului de retinere a centurii de siguranta si, dupa ce a eliberat centura, a ramas butonul blocat... nu mai vrea sa iasa de nici un fel iar centura, evident, nu vrea sa mai intre...adica intra, apasa pe clapa din interior, dar nu ramane acolo... A mai patit cineva asa ceva?... e poate desface mecanismul?...Cum?... va rog postati orice informatii ... evident, daca nu voi remedia prin forte proprii, voi merge pana la urma la service sa schimbe jucaria... insa acum in preajma sarbatorilor, numai timp si chef de asta nu am... Multumesc... <{POST_SNAPBACK}> nu am patit-o dar daca-i garantie, garantie sa fie adica schimba ce se poate schimba ca de reparat ne-am c-am saturat cu meseriasii nostri. Toata problema este sa fii ferm caci altfel... fac tot ce cred ei. Link to comment
john Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Prin garantie se intelege ca se remediaza defectul aparut iar daca nu se poate remedia se schimba. Link to comment
FLEX Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Citeste paragraful din carticica, la centuri de siguranta nu se repara nimic, se schimba Link to comment
VAXXi Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Mda, adevărul e că oricât ai cârpi-o, tot la schimbat ajungi Eu am schimbat braţul în care se prinde centura (o să fii poate niţel surprins să afli că e dintr-o bucată, se prinde de podea şi nu se schimbă doar catarama), şi a fost ieftinuţ, vreo 400-500 de mii. Mai multă a fost munca, pentru c-a trebuit dat jos scaunul şoferului. Link to comment
AL Posted December 27, 2004 Author Share Posted December 27, 2004 Multumesc tuturor...o sa ma programez la service si sper sa rezolv... Sarbatori fericite tuturor!!! Link to comment
Recommended Posts