Jump to content

Centura De Siguranta Blocata

Recommended Posts

Salutare...sper ca nu s-a mai discutat, ca eu nu am gasit... daca s-a discutat rog stergeti dupa ce imi spuneti pe MP unde sa ma uit... mersi

Intr-o zi am apasat pe butonul rosu al mecanismului de retinere a centurii de siguranta si, dupa ce a eliberat centura, a ramas butonul blocat... nu mai vrea sa iasa de nici un fel iar centura, evident, nu vrea sa mai intre...adica intra, apasa pe clapa din interior, dar nu ramane acolo... A mai patit cineva asa ceva?... e poate desface mecanismul?...Cum?... va rog postati orice informatii ... evident, daca nu voi remedia prin forte proprii, voi merge pana la urma la service sa schimbe jucaria... insa acum in preajma sarbatorilor, numai timp si chef de asta nu am...

Multumesc...

Intr-o zi am apasat pe butonul rosu al mecanismului de retinere a centurii de siguranta si, dupa ce a eliberat centura, a ramas butonul blocat...

Multumesc...

Da mai, am patit io la Matiz. M-am dus la Sebastian service ca e in garantie, au desfacut baietii treaba aia, au pilit fo 5 minute la ia, au pus-o inapoi, iar au scos-o iar au pilit, si s-a rezolvat. Au facut pilitura de plastic prin masina, a trebuit sa aspir io dupa aia :( .

AL, daca citesti in carticica masinii, o sa vezi cu cita seriozitate e tratata problema centurilor de siguranta ... NU SE REPARA NIMIC, SE INLOCUIESTE! e un echipament de siguranta pasiva esential, singurul de altfel montat pe masinuta, asa ca nu incape negociere cu asta.

SCHIMBA PE GARANTIE!

Salutare...sper ca nu s-a mai discutat, ca eu nu am gasit... daca s-a discutat rog stergeti dupa ce imi spuneti pe MP unde sa ma uit... mersi

Intr-o zi am apasat pe butonul rosu al mecanismului de retinere a centurii de siguranta si, dupa ce a eliberat centura, a ramas butonul blocat... nu mai vrea sa iasa de nici un fel iar centura, evident, nu vrea sa mai intre...adica intra, apasa pe clapa din interior, dar nu ramane acolo... A mai patit cineva asa ceva?... e poate desface mecanismul?...Cum?... va rog postati orice informatii ... evident, daca nu voi remedia prin forte proprii, voi merge pana la urma la service sa schimbe jucaria... insa acum in preajma sarbatorilor, numai timp si chef de asta nu am...

Multumesc...

nu am patit-o dar daca-i garantie, garantie sa fie adica schimba ce se poate schimba ca de reparat ne-am c-am saturat cu meseriasii nostri. Toata problema este sa fii ferm caci altfel... fac tot ce cred ei.

Mda, adevărul e că oricât ai cârpi-o, tot la schimbat ajungi :D

Eu am schimbat braţul în care se prinde centura (o să fii poate niţel surprins să afli că e dintr-o bucată, se prinde de podea şi nu se schimbă doar catarama), şi a fost ieftinuţ, vreo 400-500 de mii. Mai multă a fost munca, pentru c-a trebuit dat jos scaunul şoferului.