hawkeye Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Consumul de 13 la 2L vi se pare mare? Ce inseamna domne dieselu asta, s-a obisnuit toata lumea cu consum de 6 in oras. Link to comment
Mircea Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Fii serios! Cine dracu papa 6% motorina in oras? Poate nu in Romania... Link to comment
hawkeye Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Eram pe jumatate ironic. Si nu-mi spune ca nu ai cunoscut pe nimeni cu diesel care sa sustina ca-i ia 6 in oras. Eu am avut parte de mai multi chiar dintre care unul cu 2.0L (care facea anual cam 5 mii km). L-am lasat in voia lui, bineinteles. Link to comment
Mircea Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Off topic: si inca o gramada cu 5,5 media domnle... Si fumul dupa ei fuioare... Link to comment
Senna Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Fii serios! Cine dracu papa 6% motorina in oras? Poate nu in Romania... Solenza diesel, Citroen Saxo, Peugeot 205 si alte masini cu motor diesel aspirat mai usoare de o tona. On topic: Felicitari Alx, s-o strunesti sanatos Frumos albastru, ce mai Link to comment
Cristaky Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Superba masina, sa o porti cu placere. Arata foarte bine albastrul acesta. As vrea si eu candva asa ceva pt sotie...dar ea tot o trage cu Touareg-ul . Link to comment
mike.omega Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Consumul de 13 la 2L vi se pare mare? Ce inseamna domne dieselu asta, s-a obisnuit toata lumea cu consum de 6 in oras. Tot atat consum si eu cu barca mea pe GPL in oras deci ALX e in grafic Si cum spuneam, s-o stapanesti sanatos! Sa stii ca trebuie sa treaca testul nisipului > PS: pan la urma ai rezolvat-o cu Casco pe undeva? Link to comment
alx Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 Da, am facut la Omniasig ca trebuia obligatoriu sa fac rca la ei ca sa pot pleca cu avtomobilu'. Anyway, am platit pe primele 3 luni 1000ron si rca pe 6 luni fro 400 roni. O sa mai platesc inca o rata la casco ca sa fie pe 6 luni si apoi voi schimba ambii asiguratori. Cu cine, habar n-am... Link to comment
Brainiac Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 (edited) No, apai daca te-ai hotarat sa dezertezi...nu pot sa-ti zic decat "S-o stapanesti sanatos", nu? Tot e bine ca e japoneza > P.S. si mie imi place taaare mult albastrul ala, mi se pare ca da foarte bine ) Edited February 26, 2008 by Brainiac Link to comment
EM!L Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Albastre si negre le sta cel mai bine . Sa te poarte sanatos . Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Daca tot ti-ai luat SUV puteai si tu sa ti-l iei alb... Link to comment
alx Posted February 27, 2008 Author Share Posted February 27, 2008 Nu se fabrica in alb... Stiu, asta era si culoarea mea mult visata... Si jante de 25"... cromate... Link to comment
sictirel Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 ...si o aripioara din-aia de rechin, cu beculetz si dinam? Link to comment
silviu_hhh Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Sa o stapanesti sanatos vroiam sa intreb si eu ceva: ai 4x4 la ea? Link to comment
alx Posted February 28, 2008 Author Share Posted February 28, 2008 Mercic. Da, e AWD. Inca nu m-am lamurit daca distributia intre punti o face un visocuplaj sau un limited slip differential. Nu reusesc sa pun mana pe un manual de service Link to comment
wally08 Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 alx,foarte tare masina ..dar ai vazut ce tare arata pe negru ? ...mult mai tare ,dar si a ta e tare ...sa o fugaresti sanatos ...si cu portofelul full ...sa ai ce fugari ..multi km ... Link to comment
alx Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 Mercic, da, arata bine si pe negru. Dar albastru e culoarea mea de suflet... Chiar daca nu e cea mai misto culoare e cea care mi se potriveste mie cel mai mult. Link to comment
alx Posted March 17, 2008 Author Share Posted March 17, 2008 Nu m-am jucat aiurea, am vrut sa vaz cam cum trag puntile. Nu se simte niciun fel de soc cand se modifica raportul de distributie, cum e la sistemele 4wd on demand (tucson). Intind sa cred ca diferentialul spate e LSD deoarece vad ca se cam blocheaza in anumite conditii (adica trag ambele roti) dar nu prea am gasit info despre asta. Link to comment
Satori Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Eu nu prea ma prind din filmulet, sincer sa fiu. Link to comment
alx Posted March 18, 2008 Author Share Posted March 18, 2008 Let me explain you... Vezi mai pe la mijloc asa cum din rotile fata trage doar una? Asta e normal la un diferential normal. Vezi la minutul 0:45 cum rotile spate trag amandoua deci diferentialul spate e cuplat. LSD = Limited Slip Differential adica actioneaza ca un diferential normal (da puterea pe roata care se invarte cel mai usor) pana la o anumita diferenta de turatie intre cele doua roti. Dupa aceasta limita se autoblocheaza si da puterea pe ambele roti. Link to comment
Satori Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Mai, s-o vedea la mine prea mic... eu nu prea disting mare chestie. Sa gugaluim. 1. - Center differential lock Link to comment
alx Posted April 9, 2008 Author Share Posted April 9, 2008 Acum 2 saptamani am fost la CT (cand am facut si filmuletul). La dus 140 constanta pe autostrada, cu 4-5 varfuri de 180. In rest 120 si vreo 10-20 km in CT. Consum 10.5. La intors 160 constanta pe autostrada cu varfuri de 180 si 210. Consum 11.2. Binisor, cu consumul m-am obisnuit, acum trebuie sa ma obisnuiesc si cu autonomia mai scazuta o tzara... Link to comment
alx Posted June 10, 2008 Author Share Posted June 10, 2008 Fusei cu Sebian in Gretzia. Mers perfect. Consumuri intre 8.7 si 9.5. De 2 saptamani am Aurisul lovit si merg cu Outtie in Bucuresti. La primul si la al doilea plin am avut 13.5. Mie unul mi se par superok avand in vedere faptul ca am mers L-V numai pe aglomeratii majore. E adevarat ca am facut si cate 2 drumuri centru - Berceni in weekenduri pe pustietate, complet liber (deh, la 8AM duminica nu prea circula nimeni). Link to comment
sebian Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 (edited) Foooarte bun Mitsu Ce mi-a placut cel mai mult e ca desi are suspensii tari, ca sa stea cum trebuie pe sosea, nu iti muta rinichii si coastele din loc, la un drum lung, probabil din cauza ergonomiei scaunelor si bineinteles din cauza spatiului indestulator din cabina. offftop: nashu, m-ai pus pe invizibil pe mess? Edited June 10, 2008 by Sebian Link to comment
Recommended Posts