Jump to content

Intalnire Dwc Ct De Martisor

Recommended Posts

A venit primavaraaaa! Sau in fine, imi multumesc ca am AC pe vapor :uff:

Deci... daca se anunta ceva colegi din provincie ca sosesc la malul marii aruncam cu ceva pioneze si poate ne indreptam spre un gratar, if not, ca de obicei, ora 18:00 tot acolo. Si cel mai probabil mergem la celalalt subsol(nu pot sa-i retin numele) ca parca vad ca in Crazy n-avem loc :grumpy:

PS: are cineva niste vopsea alba?! Ma gandeam sa transformam matizul lui Renatremo in simbolul primaverii > :)

Edited by mike.omega

Gratar la ora 18.00 nu merge, asa ca ar trebui sa ne mijcam repejor 'daca e sa fie'.

Cum insa AB s-a retras si doar Vaxxi mai era disponibil, nush' daca vom avea parte, intr'adevar, de acea surpriza.

Either way, eu is prezent la datorie, ca doara n'am martisoare de'mpartit :)

Inseamna ca masina Ingerulului avea un mare strat de jeg pe ea de n-ai vazut-o ca era alba :P

Oricum la asta nu m-am gandit...

Offtopic: :) ) Intr-adevar era murdara rau masina, ca nu am avut timp sa o spal :P Poate ca pana la intalnirea viitoare ajung si eu cu ea la o baita mica :D

Deci cum ramane cu sambata viitoare? Sa stim ce planuri ne facem ;)

Pai daca vine si Renatremo cu matizul, planurile sunt facute :P

In ceea ce priveste decizia in cazul gratar vs frappe, mai asteptam vreo 2 zile.

P.S. eu nu mai spal masina, ca iar da cu ploaie

Edited by andrew
@Immo: era la mintea cocosului ca nu ne apucam de gratare la 18:00 b-(

WOW. Nici Scuup nu si-ar fi dat seama. Si tot eu imi iau pumnu'n ochi.

Nota 4, ca n'ai inteles nimic!

:D

LE: daca n-ai inteles tu, dita mike'u, presimt ca o sa mai existe 'suspiciuni'. Ideea era ca, dat fiind faptul ca grataru' nu poate fi tinut la ora 18.00 dar si ca multi dintre cei ce vin la intalniri nu prea intra vineri sau sambata, ar fi o reusita sa ne hotaram pana joi. Vaaaaxxi!!! :)

Edited by Immortal

Salutare !!

Din nefricire, vestea ca nu mai vine Abramburel, am primit-o chiar de la la el, la telefon.Tocmai ii spuneam ca vreau si eu niste "oarece-uri" dar m-a lamurit repede ca nu mai ajunge.

Da' free_shpirit iz ON saturday. :)

Respect !!

Sa va arat neshte "gentzi" la 150 E, toate 4, incaltate gata, aduse din Germania, poate intereseaza pe cineva. Am vrut sa le iau eu, dar nu se potrivesc la prezoanele mele. Probabil ca la Cielo sau la altceva ar fi de minune. Eu m-am ofticat rau ca nu s-au potrivit.

Sunt pe 13".

post-5843-1204219071_thumb.jpg

Edited by free_spirit
... Oricum prognoza nu e prea favorabila pentru gratare, se anunta ploi din pacate pentru sambata si duminica ...

Ce ai fi dispus sa pariezi pentru prognoza asta? Acum sunt 17 grade si sper sa nu se mai incalzeasca, desi noi o sa stam oricum pe la usile bodegilor pentru ca de 1 martie tot taranul se urca in caruta si isi scoate melteanca in oras.

Edited by dreamlike
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...