mike.omega Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 (edited) A venit primavaraaaa! Sau in fine, imi multumesc ca am AC pe vapor Deci... daca se anunta ceva colegi din provincie ca sosesc la malul marii aruncam cu ceva pioneze si poate ne indreptam spre un gratar, if not, ca de obicei, ora 18:00 tot acolo. Si cel mai probabil mergem la celalalt subsol(nu pot sa-i retin numele) ca parca vad ca in Crazy n-avem loc PS: are cineva niste vopsea alba?! Ma gandeam sa transformam matizul lui Renatremo in simbolul primaverii > Edited February 25, 2008 by mike.omega Link to comment
andrew Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Pacat ca n-are nimeni masina alba, le dadeam una pe langa alta si obtineam chiar 2 martisoare Link to comment
mike.omega Posted February 25, 2008 Author Share Posted February 25, 2008 Inseamna ca masina Ingerulului avea un mare strat de jeg pe ea de n-ai vazut-o ca era alba Oricum la asta nu m-am gandit... Link to comment
paul_marines Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Mi-a iesit un drum la munte in zatz-ul de la ... frape. Link to comment
mike.omega Posted February 25, 2008 Author Share Posted February 25, 2008 Asa de nasol a fost frappe-ul?! Link to comment
Immortal Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Gratar la ora 18.00 nu merge, asa ca ar trebui sa ne mijcam repejor 'daca e sa fie'. Cum insa AB s-a retras si doar Vaxxi mai era disponibil, nush' daca vom avea parte, intr'adevar, de acea surpriza. Either way, eu is prezent la datorie, ca doara n'am martisoare de'mpartit Link to comment
ing3r Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Inseamna ca masina Ingerulului avea un mare strat de jeg pe ea de n-ai vazut-o ca era alba Oricum la asta nu m-am gandit... Offtopic: ) Intr-adevar era murdara rau masina, ca nu am avut timp sa o spal Poate ca pana la intalnirea viitoare ajung si eu cu ea la o baita mica Deci cum ramane cu sambata viitoare? Sa stim ce planuri ne facem Link to comment
andrew Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 (edited) Pai daca vine si Renatremo cu matizul, planurile sunt facute In ceea ce priveste decizia in cazul gratar vs frappe, mai asteptam vreo 2 zile. P.S. eu nu mai spal masina, ca iar da cu ploaie Edited February 25, 2008 by andrew Link to comment
mike.omega Posted February 25, 2008 Author Share Posted February 25, 2008 @Immo: era la mintea cocosului ca nu ne apucam de gratare la 18:00 Link to comment
ing3r Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 @andrew: Eu de aia nu mi-am spalat-o mai mult...+ ca nu am avut timp Link to comment
Immortal Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 (edited) @Immo: era la mintea cocosului ca nu ne apucam de gratare la 18:00 WOW. Nici Scuup nu si-ar fi dat seama. Si tot eu imi iau pumnu'n ochi. Nota 4, ca n'ai inteles nimic! LE: daca n-ai inteles tu, dita mike'u, presimt ca o sa mai existe 'suspiciuni'. Ideea era ca, dat fiind faptul ca grataru' nu poate fi tinut la ora 18.00 dar si ca multi dintre cei ce vin la intalniri nu prea intra vineri sau sambata, ar fi o reusita sa ne hotaram pana joi. Vaaaaxxi!!! Edited February 25, 2008 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted February 25, 2008 Author Share Posted February 25, 2008 Pai nu vazusi ce am zis in topicul deschis de bucuresteni? Link to comment
andrew Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Ramane deci pentru ora 18 la Crazy? Link to comment
Scoop Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Ajung si eu daca nu ma rapesc extraterestri "> Link to comment
dreamlike Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Nu credeti ca e cam tarziu sa ne apucam la 18.00 de gratar? Eh, daca e vreme buna, merge totusi. Link to comment
andrew Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Pai a cam picat varianta gratarului pentru saptamana asta. Oricum prognoza nu e prea favorabila pentru gratare, se anunta ploi din pacate pentru sambata si duminica Link to comment
free_spirit Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 (edited) Salutare !! Din nefricire, vestea ca nu mai vine Abramburel, am primit-o chiar de la la el, la telefon.Tocmai ii spuneam ca vreau si eu niste "oarece-uri" dar m-a lamurit repede ca nu mai ajunge. Da' free_shpirit iz ON saturday. Respect !! Sa va arat neshte "gentzi" la 150 E, toate 4, incaltate gata, aduse din Germania, poate intereseaza pe cineva. Am vrut sa le iau eu, dar nu se potrivesc la prezoanele mele. Probabil ca la Cielo sau la altceva ar fi de minune. Eu m-am ofticat rau ca nu s-au potrivit. Sunt pe 13". Edited February 28, 2008 by free_spirit Link to comment
dreamlike Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 (edited) ... Oricum prognoza nu e prea favorabila pentru gratare, se anunta ploi din pacate pentru sambata si duminica ... Ce ai fi dispus sa pariezi pentru prognoza asta? Acum sunt 17 grade si sper sa nu se mai incalzeasca, desi noi o sa stam oricum pe la usile bodegilor pentru ca de 1 martie tot taranul se urca in caruta si isi scoate melteanca in oras. Edited March 1, 2008 by dreamlike Link to comment
Recommended Posts