guru Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Asa cum am discutat la intalnirea de saptamana trecuta, visatorul nostru de DSLR-uri, mandrul Alexino, care a mai imbatranit intre timp cu un an terestru, a descoperit, intr-un sat de pe langa Craiova, un centru de dezmembrari specializat pe gama Daewoo - in special Cielo si Matiz. Asa ca ne-am propus ca joi sa facem o vizita pana acolo. Cine vine? Ar trebui sa ne intalnim mai devreme. La ce ora si unde, ca sa fie bine pentru toti? Link to comment
RaZoR-07 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 (edited) Foarte eronat titlu, sefule... Cine-l vede zice ca ni s-a pus pata pe buburuze. Da-mi voie sa detaliez putin, pentru cei care ar crede ca am luat-o pe tarla... Am convenit la intalnirea trecuta (cei care au/am fost) sa mergem in excursie la acest centru de dezmembrari sa vedem si noi ce putem gasi pe acolo, diverse nimicuri folositoare pe care in magazine le gasim scumpe sau nu le gasim. Propun sa ne intalnim la Casa Stiintei, cel mai tarziu pe la ora 16:00, si sa plecam incolonati spre cimitirul elefantilor. Btw: misto porecle au colegii nostri. Cei care inca nu au (ai auzit Perfidus?) sa ia legatura cu Sato, pana nu-mi vine mie vreo idee. Edited February 26, 2008 by RaZoR-07 Link to comment
Marius* Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 intr-un sat de pe langa Craiova, un centru de dezmembrari specializat pe gama Daewoo - in special Cielo si Matiz. La Cernele ? Link to comment
guru Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 Alexino stie cum se numeste localitatea, dar sigur nu este Cernele. Dar daca stii tu ceva, putem face o vizita si pe acolo. Link to comment
Gizmo Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Salut, Bre Alexino da spune-ne si noua de ce tii secret??? ("> Link to comment
Yaz Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Nu pot ajunge la destinatie din pacate dar o rugaminte am la voi si anume sa va uitati dupa o bancheta spate de Matiz in stare buna si eventual cu tot cu tetiere. Multumesc. Link to comment
guru Posted February 27, 2008 Author Share Posted February 27, 2008 Cand am fost pe acolo data trecuta, am vazut o astfel de bancheta, dar stofa era destul de murdara, si era celalalt model de stofa, de Matiz SE. Link to comment
L`amour Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 (edited) Alexino stie cum se numeste localitatea, dar sigur nu este Cernele. Dar daca stii tu ceva, putem face o vizita si pe acolo. Locatia lui Alexino este dincolo de bariera de la Podari dar in loc sa urcati dealul in dreapta mergeti drept La Cernele la Marius nu gasiti nimic de Matiz ci doar Cielo si Espero si paremise ca si ceva Nubira sau Leganza (am vazut una da nu stiu ce e ca nu m-am uitat atent) Mai e un centru de Cielo si Espero undeva in spatele Lapusului,cobori pe la Rucom in stanga si dupa a doua vale pe dreapta e un afis mare cu dezmembrari la Catalin Eu nu pot sa vin la intalnirea asta ca lucrez tura 2 Alin sa ma tii si pe mine la curent cu Voineasa,daca accepta ceilalti propunerea mea cu banii cand vin ?Sau u Perfidus ca Guru vad ca e cam nehotarat. Edited February 28, 2008 by guru Link to comment
RaZoR-07 Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Dupa literele boldate din postul tau, dimpotriva, mi se pare ca Guru e foarte hotarat... sa-ti dea warn. > Din lipsa de cvorum si multiple probleme personale intalnirea se amana, probabil pe saptamana aviatoare. Link to comment
scorpion Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Saptamina viitoare , participarea obligatorie , sa discutam detaliile despre intilnirea nationala . Link to comment
alexino Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Imi pare rau ca nu am ajuns nici azi. Saptamana viitoare fac pe > in 4 si ajung. Cu atat mai mult cu cat am si o mica datorie. Prietenii stiu de ce. Salutari de la Brasov. "> Link to comment
L`amour Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Presimt eu ca iar dfecat o sa citesc si nu o sa mai scriu decat pe privat Link to comment
EM!L Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Salutari de la Brasov. "> Ramai si in weekend p'acolo? Mergem la o intalnire DWC Bv? Link to comment
perfidus Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 (edited) Btw: misto porecle au colegii nostri.Cei care inca nu au (ai auzit Perfidus?) sa ia legatura cu Sato, pana nu-mi vine mie vreo idee. Buey!!! Care mi-o facusi de ma botezasi asa de extramirobolant , tu Razoare? Auzi mai la el... conte... Ma duc sa ma uit in oglinda PS - sunt offtopic dar ca raspuns la offtopic Edited March 3, 2008 by perfidus Link to comment
RaZoR-07 Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Perfidus, am promis, am amenintat, dar de comis a comis-o altul... Ala de care e vorba in semnatura mea... Eu doar am fost de acord si l-am pus pe Monte, ca suna mai bine. Imi pare rau ca nu am ajuns nici azi. Saptamana viitoare fac pe > in 4 si ajung. Cu atat mai mult cu cat am si o mica datorie. Prietenii stiu de ce. Salutari de la Brasov. "> Iti las onoarea de a deschide topicul... Link to comment
guru Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 Io doar am sugerat mai departe... Link to comment
Recommended Posts