puchi Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Frumoasa culoarea .Cati mai multi km .Apropo ai eleron luneta (aripioara deasupra geam spate)? Link to comment
criss_blue Posted May 4, 2008 Author Share Posted May 4, 2008 (edited) Nu din pacate. Insa asta ar fi primul lucru p care vreau sa il fac pt infrumusetarea ei.Al doilea ar fi gentile si ionizarea geamurilor. Apropo cum se monteaza? Se lipeste am inteles cu silicon? Edited May 4, 2008 by Mircea Nu mai folosi limbaj IRC! Link to comment
criss_blue Posted May 28, 2008 Author Share Posted May 28, 2008 Cateva poze recente cu buburuza mea. Link to comment
EM!L Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Frumoasa masina, da' ce-ai avut cu ea de i-ai pus "codita de rechin" ? Link to comment
Razv Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 din cate stiu .In perioada de rodaj mergi pana in 3000 ture.Cred ca pana la 3000-5000km. CATTTT? 5000 km ... mai micsoreaza . 1000km ... Link to comment
criss_blue Posted May 30, 2008 Author Share Posted May 30, 2008 Nu 5000, mai exact 4879 km. aprox 100 km ii fac zi de zi. Cam atat am pana la serviciu. Cat despre ''codita de rechin '' mie imi place . E draguta zic eu. Link to comment
puchi Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Colega scoate codita si puneti eleron .Parerea mea care este Link to comment
criss_blue Posted May 30, 2008 Author Share Posted May 30, 2008 Am reusit sa-i pun si boxe,si pozitiile albastre. Ce ziceti? Cum arata? Aaaaaaaaa si mi-am luminat si scrumiera. Link to comment
puchi Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Ce zicem ?.Parerea mea prea mari ,prea grele .In rest sa te folosesti de ea si toate cele bune . Link to comment
criss_blue Posted June 5, 2008 Author Share Posted June 5, 2008 Multzumesc. Nu se poate compara sunetul de acum cu cel de dinainte de a-mi monta alte boxe. Sunt grele, dar merita. Se aude mult mai clar . Link to comment
criss_blue Posted June 7, 2008 Author Share Posted June 7, 2008 Poze recente(ma plictiseam la serviciu....) Link to comment
puchi Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Frumoase poze ,frumoasa masina .Apropo vezi ca exista suport Cd ,uri (cred ca incap 10-15)tot cu montare parasolar .Eu am dat pe el 3,8 lei .Daca te intereseaza ati fac si o poza. P.S Eleron pe cand ?A mai este si codita !! Link to comment
steph Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Jante nu genti ... Cat despre codita de balena ucigasa si pozitiile albastre ... presupun ca "sidiurile" alea sunt cu manele nu? Link to comment
rm.popa Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Nope! Hip-hop + hituri nu ştiu de care. Mută CD-urile de acolo, că arată nasol... Link to comment
criss_blue Posted June 8, 2008 Author Share Posted June 8, 2008 Caut acel suport de cd-uri care se prinde pe parasolar dar deocamdata nu am gasit. Cat despre ''sidiurile'' alea...''Bine ca esti tu destept''(stii reclama?).Astazi o sa scot codita aceea. P.S.-De ce oare se gasesc unii care se cred mai culti?Cred ca de la frustrare...se trage. Pe cd-uri scrie ''hip-hop si hituri anii '90'' Frumoase poze ,frumoasa masina .Apropo vezi ca exista suport Cd ,uri (cred ca incap 10-15)tot cu montare parasolar .Eu am dat pe el 3,8 lei .Daca te intereseaza ati fac si o poza. P.S Eleron pe cand ?A mai este si codita !! Eleron mai tarziu ca deh acum vine vacanta si economiile se duc..Da te rog pune si poze. Link to comment
puchi Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Daca vrei ati voi cumpara eu suport Cd-uri si cand ai drum prin Brasov il ai .S-au alta varianta. Poze. Link to comment
criss_blue Posted June 8, 2008 Author Share Posted June 8, 2008 Multumesc mult. Am rezolvat-o cu un nene de la un magazin de piese auto.Il aduce maine pret 38 lei. Link to comment
rm.popa Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Hai că te-ai lăsat prins cu manelele, puchi! Nelu Miron, ha? Link to comment
puchi Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Muzica de petrecere frate .Asta nu e manelist frate .Si daca as asculta manele ce ar fi. Link to comment
steph Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Mai nu te supara pe mine dar chiar nu dau bine codita si pozitiile albastre. Link to comment
criss_blue Posted July 28, 2008 Author Share Posted July 28, 2008 (edited) Revin cu cateva operatii de intretinere efectuate astazi nu din necesitate, mai mult din plictiseala. Curatare clapeta admisie. Mentionez ca masina are 7048 km. Asa arata inainte Si dupa: Si mizeria carea fost Am reusit sa ''omor'' si un greieras care se ascundea in usa stg Tare mici sunt boxele pe fata Edited July 28, 2008 by criss_blue Link to comment
puchi Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Bravo.Inca un mester .Dar clapeta +admisie pe interior, ai curatat ? Link to comment
criss_blue Posted July 29, 2008 Author Share Posted July 29, 2008 Bineinteles. Asta afost scopul initial,apoi curatatul exterior. Cat despre mester, asta imi este meseria de baza mecanic. Dar nu am practicato din pacate. Link to comment
criss_blue Posted September 12, 2008 Author Share Posted September 12, 2008 Am ajuns la 8500 km. Pana acum sunt extrem de multumit de alegerea facuta. o singura problema(genarala) pana acum si anume discurile de frana care au cam inceput sa se ovalizeze. Prima oara am crezut ca mi se pare mie dar cu timpul s-a accentuat franarea in valuri. Sper sa se remedieze la revizia de 15 mii. In rest numai de bine. Link to comment
Abram Burel Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Doar sa ai grija ca, daca nu descoperi de ce s-au ovalizat si sa iei masuri, dupa inca 8-10 mii ajungi de unde ai plecat si gata Link to comment
Recommended Posts