puchi Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Salut colegi.Ce ziceti de` o intalnire, ca tot a venit primavara. Iesim la un gratar ? .S-au daca vremea nu ne permite, la o cafea . Aviz Brasovenilor (claz ,tolin etc),si nu numai. Doritori pana acum suntem ,eu si elpypas. Ne-am gandit la ora 10 pe data de 02-03-08.Unde mergem ?.Ne auzim pe P.M ? Link to comment
EM!L Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Daca stabiliti ceva pe PM poate postati si aici o ora si un loc sigur... e posibil sa vin si eu (in cazul in care sunt in Bv si imi permite timpul). Link to comment
puchi Posted February 27, 2008 Author Share Posted February 27, 2008 Postam colega ,cum sa nu .Sa stie toata lumea. Link to comment
elprypas Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Propun sa ne intalnim pt cumparaturi in jurul orei 10 in parcare la plus pe saturn(in fata biserici), dupa care hotaram directia si ceea ce mai este de cumparat nu asa este cel mai bine? Link to comment
puchi Posted February 28, 2008 Author Share Posted February 28, 2008 Au ,nasol momentul masina, nu e gata duminica . Incerc sa vin cu un pejo `207. Colega, buzz mess. Link to comment
elprypas Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 nu conteaza masina, conteaza prezenta care mai doreste care mai pofteste? se deschide lista pentru iesirea de duminca 2.03.2008 ora 10 in parcare la Plus de pe Bd`ul Saturn 1. Puchi 2. elprypas Link to comment
_romulus_ Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Oasele mele simt ca va ploua. Sambata si duminica. In functie de cum va fi vremea sambata, s-ar putea sa particip. Sambata seara o ma hotarasc daca vin sau nu. Daca e sa vin, o sa-l sun pe elprypas si va gasesc eu Link to comment
puchi Posted February 28, 2008 Author Share Posted February 28, 2008 Asa este, se anunta vreme nasoala .Vedem cum v-a fi. Link to comment
elprypas Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 poate se insala meteorologi si o sa putem face o intalnire , daca nu solutii se gasesc ca doar no suntem inventivi Link to comment
puchi Posted February 29, 2008 Author Share Posted February 29, 2008 Am ridicat masina .Deci ,mai am locuri in masina Link to comment
EM!L Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Se pare ca nici maine nu va fi vremea prea buna... plec spre casa de dimineata. Have fun daca va intalniti "> Link to comment
puchi Posted March 2, 2008 Author Share Posted March 2, 2008 Asa este colega.Vreme rea ,facem un remmy. Te asteptam daca vrei. Link to comment
puchi Posted March 2, 2008 Author Share Posted March 2, 2008 Intalnirea s-a terminat .Participanti ,Elprypas ,nycbv,si subsemnatul. Asteptam vrem(e)uri,mai bune.Si pe cati, mai multi colegi. Link to comment
Recommended Posts