Jump to content

Nu Mai Stiu Parola De Yahoo

Cumnatu

Recommended Posts

Am facut ieri tampenia de a imi schimba parola de mess si am reusit sa o si uit cu desavarsire.

Parca parca imi suna ceva cunoscut legat de anumite variante in cap dar le-am incercat pana s-a blocat contul .

Am incercat sa o recuperez de la yahoo trecand prin pasii standard dar ma blochez la Intrebarea personala al carei raspuns in nici un caz nu mi-l mai amintesc.

Exista si o mica posibilitate ca cineva sa imi fi spart contul ( exista ? )

Este vre-o alta cale de a putea sa imi recuperez datele ?

Multumesc !

Daca inca mai ai un YM cu parola salvata (remember), spre exemplu in alta locatie (acasa/serviciu):

- daca e versiune noua de YM (cred ca de la 8 in sus, e criptata). Pentru a folosi in continuare contul iti poti exporta din reg. setarile sa le ai si dupa ce reinstalezi YM. Din YM poti sa intri si pe mail. Din pacate nu poti schimba parola, trebuie pusa si cea veche pentru confirmare.

- daca e versiune mai veche exista programe care iti arata ce e sub ***

Bafta

Off topic, cu scuzele de rigoare

Contacteaza-l pe Cioaca sa te puna in legatura cu ala care i-a spart adresa Elodiei =))

P.S. sper ca nu te-ai suparat :P

Daca inca mai ai un YM cu parola salvata (remember), spre exemplu in alta locatie (acasa/serviciu):

- daca e versiune noua de YM (cred ca de la 8 in sus, e criptata). Pentru a folosi in continuare contul iti poti exporta din reg. setarile sa le ai si dupa ce reinstalezi YM. Din YM poti sa intri si pe mail. Din pacate nu poti schimba parola, trebuie pusa si cea veche pentru confirmare.

- daca e versiune mai veche exista programe care iti arata ce e sub ***

Bafta

NU am nicaieri remember pe mess.

Chiar daca nu o sa mai pot folosii contul asta, nu e aia buba, ideea e sa reusesc sa imi iau contactele din el ( ceea ce din cate stiu se poate si de pe e-mail ) .

Da-mi te rog un numar de tel sa te sun, poate ma poti ajuta !

Merci mult !

Ti-am trimis PM.

Mi-am uitat si eu parola prin vara. Am schimbat-o intr-o vineri cu una f usoara, ceva banal ce mi se parea imposibil de uitat.

Fiind f. distrat (vineri/caturday/asteptam sa plec la mare) am uitat. Nu mi-am dat seama imediat caci aveam parola salvata la serv.

Cand am vrut insa sa intru de acasa mi-am dat seama ca nu o mai stiu (asta in sapt urmatoare).

Am descoperit ca in vers. mea de messenger nu se mai putea vedea parola sub ***** pentru ca se trimite la server direct criptata. Este tinuta in reg. asa. In consecinta am exportat informatiile alea si acum le pot importa si intra iarasi pe contul vechi de messenger, si de acolo in mail. Dar nu imi pot schimba parola la contul ala ca imi trebuie si aia veche. De asemenea nu mai pot sa ma loghez pe flickr (era cont comun/yahoo).

Si eu mi-am uitat intr-o zi parola de la mailul de la serviciu, desi era cea mai simpla posibil. Am tot cautat pe google, sa vad cum as putea sa o recuperez si pana la urma am gasit solutia salvatoare, in urma unui search folosind cuvintele cheie "parola" si "uitata". Acolo scria asa: "da-te de 15 ori cu capul de monitor, da-ti cu tastatura in gura de 20 de ori, arunca-te pe geam si daca apuci, inchide ochii. Vei vizualiza parola pierduta, impreuna cu jumatate din viata". La mine a mers, pentru ca stateam la 1 si nu am apucat sa revad decat parola.

Da mai amuzantilor, patire-ati ca mine !

Am reusit , exista soft care iti deschide creierii si gasesti acolo un filmulet cu ochii tai privind tastatura cand ai schimbat parola. Si se aude pe fundal un zgomot d-ala de film american in care TOATE calculatoarele scot sunete d-alea tzactzactzac cand proceseaza ceva.

Softul se cheama "cauta pe net 4 ore, concluzioneaza ca nu se poate si apoi fa-ti alt cont, apoi da 300 de telefoane ca sa iti recuperezi idurile"

NU am nimic activat si deci acolo nu e nimic.

Am citit astazi toata ziua , de la ora 10 pana am postat aici TOT ce s-a scris pe net despre acest subiect.

Mai am o singura sansa, am apelat la o cunostinta care mai sparge din cand in cand parole sa vedem daca poate macar sa intre pe e-mail ca sa imi iau contactele de acolo.

In concluzie :

daca ti-ai uitat parola si in procesul de verificare la care te supune Yahooul ai o informatie gresita... esti dus, nu ai sanse + ca daca incerci de multe ori iti si blocheaza contul pentru 24 ore.

Vezi in Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\[id]\Archive\Messages

lista de directoare reprezinta id-urile cu care ai vorbit(asta daca ei arhivarea mesajelor activa).

Am urmat si eu pasii de mai sus si am observat cu stupoare ca pe calculatorul meu a intrat cineva cu un user care nu il cunosc si are si lista de id-uri pe care tot asa nu le cunosc. Problema e ca in momentul in care a fost creat folderul adica 31 ianuarie 2008 ora 13.59 nu era nimeni acasa si calculatorul cred ca era inchis. Poate sa intre cineva din retea cumva ( administartorul retelei). Multumesc si scuze Cumnatu ca am intrat peste topicul tau dar ma roade rau aceasta chestiune.

Mie mi-a sters cineva toate mesajele din inbox si bulk, inclusiv pe cele cu parolele de la diferite site-uri si forumuri. Ma trezesc cu oameni in lista de mess pe care nu-i cunosc si in niciun caz nu i-am bagat eu in lista. Apar ca si contacte normale, adaugate deja, fara request. Nu imi mai stie nimeni parola, iar eu in nici un caz nu sunt senil. Ce naiba se intampla?

@Cumnatu Din cate stiu eu, daca nu ai vreun hacker pe langa tine sau nu-ti aduci aminte parola, nu prea ai sanse :( Patit si eu, incercat tot => schimbat id si da telefoane...

Am urmat si eu pasii de mai sus si am observat cu stupoare ca pe calculatorul meu a intrat cineva cu un user care nu il cunosc si are si lista de id-uri pe care tot asa nu le cunosc.

E o conspiratie domne !

Nu gresesti si nu gresesc, cineva acolo sus conspira.

Ca si tine am descoperit acolo userul meu, userul nevestei si inca un user, de fata, IMPOSIBIL sa fie pe bune logat de la calculatorul asta in conditiile in care nevasta-mea nu stie sa dea add sau ceva iar fi-mea.. sa fim seriosi !

Eram prea plin de nervi pe faza de mai sus sa ma intereseze asa ca l-am sters.

Pana mea cu netul asta, nu mai ai privatiune deloc, deja ma uit peste umar acum cand sriu !

Edited by Cumnatu
Daca ai avut buna inspiratie ca la crearea contului sa fi definit "alternate e-mail" esti fericit.

Daca nu :(

Si, foloseste la ceva?

Acum cativa ani aveam alt ID (nickname-ul de pe forumuri), care s-a pierdut deoarece nu-mi verificasem mesajele timp de 4 luni (multumesc din inima lui nea Oprea, rectorul, care taiase tot ce inseamna Yahoo in facultate pe atunci), stiam raspunsul la "pet name", aveam e-mail alternativ, care e functional si in ziua de azi, yahoo n-a vrut sa-mi reactiveze contul si pace. Am apelat si la variante de spart contul, etc, etc.

Cumnate, totusi nu poti sa-ti amintesti parola in vreun fel? Daca zici ca era ceva simplu, inseamna ca ai apelat la un cuvant, nu la ceva gen m05t4t3d, poate se refera la ceva ce faci din cand in cand, un nume de firma, etc, etc.

Spart conturi? De yahoo? Voi cred ca nu va imaginati ce 'putere' ar avea un astfel de hacer... :D

Lasand gluma la o parte, ia'ti tot, cu catel, cu purcel (macar cateii si purceii pe care'i gasesti si recunosti din loguri) si fa-ti un cont de mail serios. Eventual foloseste o parola...unică :) )

Am incercat sa o recuperez de la yahoo trecand prin pasii standard dar ma blochez la Intrebarea personala al carei raspuns in nici un caz nu mi-l mai amintesc. Exista si o mica posibilitate ca cineva sa imi fi spart contul ( exista ? ) Este vre-o alta cale de a putea sa imi recuperez datele ? Multumesc !

Da, este foarte posibil sa iti fi fost "pescuite" datele de login.

Nu, nu mai poti face nimic fara intrebarea personala. Acelasi lucru l-am facut si eu, am schimbat parola si probabil am tastat ceva gresit (dar am tastat de 2 ori gresit, deci parola a fost confirmata), si dus a fost contul. Cin' naiba mai tinea minte raspunsul pus acum 10 ani? N-am reusit nimic nici dupa o ora la telefon cu suportul tehnic de la Yahoo, indiferent ca le-am spus ca le zic contacte din agenda, mesaje din inbox ... fara intrebarea aia personala nu fac nimic.

Contacteaza-l pe Cioaca sa te puna in legatura cu ala care i-a spart adresa Elodiei =))

Tot ce-a facut "marele hacker" a fost sa dea dublu-click pe plicul din sys-tray, deoarece Elodia avea bifat "save password" :)

Tot ce-a facut "marele hacker" a fost sa dea dublu-click pe plicul din sys-tray, deoarece Elodia avea bifat "save password" :)

Si pentru asta a incasat 3.000 USD?

Mai tin minte cind acum vre-o 7-8 ani luam 500.000 lei pentru o instalare de Windows '98 (lumea stia ca e mult mai dificil decit Win '95, dar si mult mai bun > :) ), dar nici chiar asa :->