Jump to content

Nu Mai Stiu Parola De Yahoo

Cumnatu

Recommended Posts

Puţin pe lângă topic, dar m-am gândit că n-are rost să mai deschid altul:

Aveţi idee de ce mail-urile trimise de pe contul meu de yahoo ajung la destinatari in bulk? Si, mai ales, ce e de făcut? Mulţumesc.

... Si, mai ales, ce e de făcut? Mulţumesc.

Schimba destinatarii sau schimba-ti contul de mail (ID-ul) sau ... nu mai trimite spam-uri. Daca prima optiune nu poate fi luata, roaga-i sa-ti mute mailurile din bulk in inbox. Prin aceasta actiune pot determina schimbarea "profilului tau" in viziunea yahoo. Daca ei n-o fac, atunci confirma ca mesajele tale sunt spam.

Păi n-am trimis niciodată spam-uri. Mă enervează mesajele forward-ate şi nu fac aşa ceva. Folosesc mail-ul doar pentru chestii serioase.

De schimbat id-ul nu vreau să aud... Oare merită să încerc să-i contactez pe cei de la yahoo?

Asta o hotarasc, doar, destinatarii.

NU!

In primul rand trece prin filtrele de spam ale serverelor care catalogheaza dupa diversi "algoritmi" (de ex. mailuri trimise/primite ale unei adrese, un check in diverse baze de date cu adrese/Ip-uri care fac spam (gen. spamcop.net), etc...) daca un mesaj este spam sau nu.

Destinatarul este ultimul care poate defini un mail ca spam. La fel cum poate defini un alt mail/user/adresa mail ca nefiind spam.

In momentul in care tu trimiti un mail de pe yahoo si ajunge la altul in bulk tot in yahoo e cam rau. Nu are yahoo mecanisme care sa-ti faca tracking daca dai sau nu mesaje in masa pe messenger. Yahoo se bazeaza strict pe plangerile care vin de la alti useri. Deci daca ai avut 100 200 stiu eu.. 1000 de oameni care te-au raportat ca spamer poti sta si in cap ca nu mai ai ce face. Schimba contul.

What we call "SpamGuard" is actually an ever-evolving algorithm we apply to all incoming mail. It's constantly learning what the Yahoo! Mail community thinks is spam each time you or any other user clicks the "Spam" button, and updates itself to detect those messages.

Two ways to help us prevent messages from being identified as spam are:

* Clicking the "Not Spam" button after selecting a message that's not spam in your Spam folder.

* Adding the sender to your Contacts folder (address book).

Asta e filtrul care exista si se poate activa la fiecare account si care are SelfLearning

Below are links to third-party sites with information relating to spam.

spamcop.net

spam.abuse.net

junkemail.org

CAUCE

• 3 weeks later...
Ba asta:

Bahoi de la Constanta

Numai ca trebuie sa stie cineva parola lui Cumnatu, il cheama acasa si il pune sa intre pe messenger (inainte trebuie sa programeze un program la el acasa).

M-am uitat de 2 ori, absolut criminal =))

Vorba aluia de la comentarii.. suspect de prost :) )

Aia e domne, eu nu am stiut sa intru in Ceuri ca sa semene amandoua la fel chair sa semene foarte perfect .

Daca as fi cunoscut-o la momentul bun pe Blonda cu aripi sigur recuperam parola.

Alta data o sa dau X la program chipurile .

Tineti minte : V-ati pierdut parola ? Duceti-va in CEURI !

• 4 weeks later...

=))

Mi-am recuperat parola de la contul cristi_evolva .

100 euro pt cine vrea sa i-o recuperez si lui :P

LE : care e softul folosit sa intru in 2 conturi in acelasi timp pe messenger ? ( sa nu imi cereti 100 Euro )

Edited by Cumnatu

Pai bine bre, noi ne-am strofocat cu tot felul de sfaturi si tu acum ceri bani? Macar doneaza cateva recuperari (5-10) si restul sa fie pe bani. :mrgreen:

Trillian, Gaim, Miranda, etc

Edited by john

Hai ma ca va zic gratis :P

Ideea e ca eu credeam ca am facut contul de mess de pe o adresa de e-mail la care NU mai am acces.

Acum, prin niste combinatii am ajuns la tehnicul care tinea acel server de e-mail. L-am pus sa fie atent ca o sa vina recovery de la yahoo si cand mi-a zis ca nu a venit m-a pus pe ganduri.

Mi-am amintit ca am o adresa de e-mail nelegata de munca pe care nu mai intrasem de 2 ani.

Acolo tot primeam instiintari de la yahoo cu noua parola :P

DECI : fiti fff siguri ca va verificati toate casutele de e-mail eventual cu precadere pe cele care nu le folositi de mult. Poate ca aceea este cea care ati folosit-o la contul de yahoo.

• 1 month later...

Concluzia :

Daca nu mai sti datele initiale de creare ale contului , la versiunile actuale de mess nu se mai poate recupera parola prin hack, asadar se poate inchide, multumesc !