elprypas Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Eu mi-am schimbat semnatura acum, ca miscarea a luat amploare Daca am ajuns in semnatura ta insemna ca am facut ceva furori Mi`am atras simpatii noi, habar nu aveti cat ma bucura lucrul acesta, am motiv de amuzament Link to comment
Elfu Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 @Mircea Daca stau sa ma gandesc bine, mai bine am muta topicul respectiv la cafenea, adica la discutii non-automobilistice si am fi toti on-topic. Ce zici? Link to comment
sictirel Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 ... iuzer a fost banat pentru incalcarea regulamentului. ... Oroare, Nene Mircea. Din cate stiu eu iuzar s-a ofuscat ca a fost degradat la iuzar simplu si dup-aia altoit cu warn, si a cerut inchiderea contului...gresesc eu? ce-i batrani sa confirme/infirme Link to comment
elprypas Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 @Mircea Daca stau sa ma gandesc bine, mai bine am muta topicul respectiv la cafenea, adica la discutii non-automobilistice si am fi toti on-topic. Ce zici? Buna propunere, mai sustine careva? Link to comment
EM!L Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Pai nu e la cafenea? Sau sa se mute la alta cafenea? Link to comment
Elfu Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 (edited) Nu emil... Nu de topicul asta e vorba. De celalalt, cel despre o chestie pe 4 roti cu forma de dulap unde se dau cele mai multe warn-uri. Citeste mai in spate, reply-ul lui Esperatul. Edited February 29, 2008 by Night Elf Link to comment
zeneseu Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 (edited) @ EM!L Cred ca esti tu la alta cafenea E vorba de topicul cu Loganul bre. Ce face scolile cu tine... Nah, ca postai in acelasi timp cu Night Elf. Se poate sterge daca e cazul. @ NightElf Parca ziceai ca iei o pauza Edited February 29, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
Elfu Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 (edited) Asa, cu loganul, merci de completari ZeNeSeu, ca-mi scapa numele la minunea industriei romanesti. @ZeNeSeu Pai am luat 10 minute. La cum se posta pe aici, crede-ma ca a fost mult. Edited February 29, 2008 by Night Elf Link to comment
tolin Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 (edited) Ban pentru elprypas ! Pentru offtopic la Cafenea. Edited February 29, 2008 by tolin Link to comment
elprypas Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Ban pentru elprypas ! Pentru offtopic la Cafenea. SI unde e cafeaua macar sa nu ma plictisesc ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Va riog frumos, aici militam pentru Lucian. Link to comment
elprypas Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Corect, deci cum ziceam cand se intoarce? Apropo v`a transmis lucianM salutari si o zis ca ii lipseste forumul Link to comment
EM!L Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Exact. Numa' diversionisti peste tot... Link to comment
tolin Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 SI unde e cafeaua macar sa nu ma plictisesc ) Corect, deci cum ziceam cand se intoarce? Cat de nedreapta este lumea asta ... Link to comment
Abram Burel Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Ceea ce mi se pare mie penibil, ca sa nu zic imbecil (nu e o ofensa, ci doar o impresie), este ca in timp ce pe multe topicuri "tehnice" se posteaza inca un mare numar de "pareri" din 2-3 cuvinte, evident foarte "la subiect", se discuta aici despre o "pedeapsa" aplicata unuia care se straduieste (poate in nestiinta lui) sa "elaboreze" o parere pe randuri intregi. Pe de alta parte, oamenii trebuie sa se indrepte si, daca nu inteleg de vorba buna, atunci trebuie... pedepsiti. Cam asta este ideea de disciplina, care este perfect compatibila cu democratia, lucru insa neacceptat de o mare majoritate (nu e vorba... numai de forum). Poate ca Tommy ar putea spune mai multe despre chestia asta Eu unul sunt pentru disciplina din principiu, iar practic incerc sa ma comport... statistic. Prin urmare, voi vota NU, cu toata simpatia pentru Lucica Link to comment
Mircea Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Oroare, Nene Mircea. Din cate stiu eu iuzar s-a ofuscat ca a fost degradat la iuzar simplu si dup-aia altoit cu warn, si a cerut inchiderea contului...gresesc eu? ce-i batrani sa confirme/infirme Este posibil sa ai dreptate, poate stii mai bine decat mine. Nu am prins personagiul respectiv ca moderator iar ca simplu (i)uzer l-am prins doar cateva zile sau saptamani nu mai retin. Link to comment
ileana Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Oroare, Nene Mircea. Din cate stiu eu iuzar s-a ofuscat ca a fost degradat la iuzar simplu si dup-aia altoit cu warn, si a cerut inchiderea contului...gresesc eu? ce-i batrani sa confirme/infirme De unde stii tu sictirele asa bine pe toate, ca unul d-ala batran?! Link to comment
ovidiuc Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 (edited) Pai din 05.11.2007 de cand s-a inscris pe forum a avut timp sa afle toate istoriile forumului.Si cele cunoscute si cele mai putin cunoscute. Edited February 29, 2008 by ovidiuc Link to comment
elprypas Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 De unde stii tu sictirele asa bine pe toate, ca unul d-ala batran?! poate ca este chiar iusar`u sub acoperire ca prea bate campii cu acel individ ) "> Link to comment
sictirel Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 (edited) De unde stii tu sictirele asa bine pe toate, ca unul d-ala batran?! Ehh, am vazut muuulte la viata mea, maica > si multe mi-au auzit urechile "> poate ca este chiar iusar`u sub acoperire ca prea bate campii cu acel individ buna poanta Edited February 29, 2008 by sictirel Link to comment
ileana Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 buna poanta Bestiala! Nu e iuzar, ca el stia sa raspunda la obiect. Sictirel le cam ameteste. Link to comment
sictirel Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 ...and the truth shall set you free Link to comment
BogdanG Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Sictirele daca vii la intalnire joia viitoare dau un Ouzo . Ce zici ? Te bagi ? Link to comment
Recommended Posts