Tommy Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Kornelush, te grabesti, Andrei e un tip foarte fin, probabil masuram pe scari diferite. NU a zis nimeni ca lucianM nu a repetat in insistenta, noi am militat pentru o sansa de reabilitare si eventual o scurtare a pedepsei, tinand cont de atasamentul lui pentru daewooclub si de spiritul respectuos si binevoitor de care a dat dovada. Nimeni nu e perfect, toti gresim, toti avem de dus mai mult sau mai putin. Poate si Sebian ar merita o scurtare a postului cenusiu, acceptat de altfel de toata lumea intr-o forma fantomatica. Link to comment
Abram Burel Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Mirciulica, tati, asa-i in democratie: cine voteaza, voteaza, cine nu, nu Sau poate vrei sa mergem in turul 2 Sau poate faci o mobilizare si angajezi CSOP-ul la un poll "Prison For Lucianm" si poate se schimba situatia, nu? Link to comment
Satori Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Eh... asta se rezolva usor. Gata. Link to comment
puchi Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Hai sa-i mai tinem partea colegului >LucianM. Dar s-a gandit cineva ca a fost provocat ?. Si a raspuns ,pe masura. Link to comment
andreib Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Poate si Sebian ar merita o scurtare a postului cenusiu, acceptat de altfel de toata lumea intr-o forma fantomatica. Poate, eu nu am nimic impotriva daca poate sa-mi dea si mie cineva o justificare pentru limbajul mizerabil folosit la adresa mea pe PM. Link to comment
puchi Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Calm colega se practica ,dee nervii Link to comment
sictirel Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 poate a vrut sa se asorteze cu atitudinea ta fata de unele persoane de pe aici, mai stii? ...parerea mea Link to comment
MCojo Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Nope, e doar un iuzar obisnuit... Link to comment
mike.omega Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 De fapt M Cojo a vrut sa scrie user dar din reflex nu i-a iesit > Link to comment
tolin Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 ... Dar s-a gandit cineva ca a fost provocat ? ... El ar trebui sa-si puna problema asta, ca-i provocat din interior, cam mereu. Link to comment
steph Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Acum e un fel de erou redus la tacere de moderatori? Link to comment
Immortal Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Cam asa pare, un martir, victima intr-un razbel continuu intre moderatorii opresatori si iuserii mereu nedreptatiti... Oh mama, tre' sa-mi iau pastilele... PS: macar votu' nu e atat de categoric pe cat m-as fi asteptat Link to comment
alx Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Io zic sa judece Extreme Akim (Zone Reality) cazul acesta. PS: Bai ce ai alui cu coarne sunt moldovenii astia, se mananca intre ei Link to comment
Satori Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Nope, e doar un iuzar obisnuit... Razvratitule. Link to comment
rm.popa Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Domnilor, bateţi câmpii. Fără graţie. Şi nu mai e nici funny. Link to comment
MCojo Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 (edited) Razvratitule. Nope, doar un user conectat la "evenimentele" forumului... Edited March 1, 2008 by MCojo Link to comment
elprypas Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Asa ceva... nici in filmele de oscar nu vezi pe bune ar trebuii scris un scenariu si facut un scurt metraj pe tema aceasta poate cine stie, castiga ceva premii alea alea bagam la sponsorizarea clubului ca doar no ase ii frumos Link to comment
tolin Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Iar ai aparut ? Scoateti-l din priza !!! Link to comment
alx Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Elprypasu' asta e ca ursuletul Duracell... Link to comment
mike.omega Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Deci se rezolva cu un reset la ECM )"> Link to comment
elprypas Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 nici o sansa ) va chinuiti degeaba Link to comment
CARABUSU Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Iertati-l mai,ca e baiat bun Link to comment
tolin Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 ... bun cand doarme, desi, cred ca si atunci da din degete sau din buze. Link to comment
Recommended Posts