Jump to content

Freedom For Lucianm

laurentziu83

97 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

tolin said:
Elodia esti tu, ca te-am dat disparut.

Eu? :uff:

Doamne fereste... sorry ca decat am semnat condica si am fugit, dar am fost plecat pana la birou.

Nu am vazut-o pe drum, ca sa nu ma intrebati de ea. Si nici pe Lucian. :P :D

In atentia militantilor pentru eliberarea Elodiei din captivitate:

2.7 Semnăturile nu trebuie să depăşească 2 rânduri de text, iar mărimea scrisului nu trebuie să fie mai mare decât cea a textului din mesaj. Nu se acceptă imagini în semnătură, mesaje publicitare, informaţii despre firme sau magazine sau orice alt fel de informaţie care contravine prezentului . Nu se acceptă legături (linkuri) în semnătură, pentru acest lucru există în profil opţiunea 'Pagină personală'. Nu se accepta semnaturi ce au scopul de a atrage atenţia moderatorilor / administratorilor asupra unor mesaje sau actiuni.(aceste notificări se trimit către un moderator sau administrator STRICT PRIN MESAJ PRIVAT)

Uite ce face: :)

Satori said:
Mai, ce nu inteleg eu, ce se vrea? Ca el e liber acu!!! Monteaza sonerii pentru nevasta, scade viteza sa se incalzeasca, face centrale (cu putere masurabila in kilotone TNT), compara logane cu Aveo in diferite variante, modereaza pusti cu prezervative blocate in locuri unde soarele nu bate...

De ce vreti sa il inchideti pe forumul asta, cu si alte astfel de prostii?

@Cristaky

Probabil se refuleaza pe SP in topicul de caterinca despre logan... Se cearta pe prezervative cu un user de pe acolo (cunostinta veche pe aici, din fericire banat, nu-i dau numele) si pe liniute virtuale cu RamboX. =))

Night Elf said:
Si eu mi-am schimbat semnatura. :)

@claz

Incercam si cu petition online ca sa fie mai ampla miscarea? :D

Din partea mea puteti sa protestati cat vreti...

De exemplu poti sa te legi cu lanturi de trailerul ala cu Aygo > :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...