VFX Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Sau platesti comisionul de tranzactie la banca... Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Da, ca sa fim ontopic. Reiau deci: De economia facuta poti face tuning interior masinii. Comisionul il plateste benzinaria. Link to comment
Elfu Posted August 6, 2008 Author Share Posted August 6, 2008 (edited) @VFX Cand platesti cu cardul la PIOS, comisionul e 0. @Zmeul Sau beau o bere in plus dupa fiecare plin si ma tunez pe mine. Edited August 6, 2008 by Night Elf Link to comment
VFX Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Sau beau o bere in plus dupa fiecare plin si ma tunez pe mine. Cu burta... Link to comment
Venom Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Cati km mai are masinuta? Ceva noutati? Link to comment
Elfu Posted November 19, 2008 Author Share Posted November 19, 2008 Vreo 12.000. In afara de butonul de avarie care a plesnit, de faptul ca troncane toata ca o caruta la cea mai mica denivelare (e drept ca am toate prostiile prin buzunarele de la usi prin bord si prin portbagaj) si ca intra apa in ea daca o spal la spalatorie manuala, nu am alte probleme. De curand a primit un set de anvelope de iarna Michelin Alpin3 si ma pregatesc moral de prima revizie. Link to comment
steph Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 La cu mi-ai aratat ca mergi cu ea la test drive eu nu m-as plange de troncanit... Link to comment
Elfu Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 Cu Lacetti merg mai rau, are 45.000 de km si niciun greieras. Link to comment
BogdanG Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Haide mah iubitori de Toyota ca va scot eu din impas, AYGO este un Citronel so are greierasi, multumiti acum ? Butonul de avarie crapat este problema standard la toti fratii (C1, 107 si AYGO) . Sincer pana si nevastamea a renuntat la ideea de C1, nu stiu de unde a aflat ca sunt cam problematice aceste mici buburuze, cred ca s-a uitat la TOP GEAR unde jucau astia fotbal cu ele Link to comment
Elfu Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 Si problema cu apa... am citit si pe forumurile citronel si pejos. Link to comment
Venom Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Au doar doua probleme: 1: Butonul de avarie se crapa la ~5% din ele. Se schimba pe garantie. 2: Se infiltreaza apa pe langa garniturile usilor la ~10% din ele. Se rezolva daca sunt date cu silicon. Sau, mers la service si schimbat pe garantie. Acum sincer, daca astea sunt probleme... inseamna ca eu sunt foarte norocos avand la doua aygo zero probleme. Am intrebat un amic care conduce un 107 de firma. Sunt 3 cumparate pe firma, si rulate zilnic. Cel mai batran are 42 de mii km. 0 probleme la toate 3. Deasemenea am intrebat un tip care conducea una pt pizza delivery. ~14 mii km, 0 probleme - dupa care a plecat in tromba si a luat curba cu frana de mana. Asa ca Elfu-le, poti sta linistit Link to comment
Recommended Posts