Jump to content

Bubu Mic By Toyota

Elfu

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@VFX

Cand platesti cu cardul la PIOS, comisionul e 0. ;)

@Zmeul

Sau beau o bere in plus dupa fiecare plin si ma tunez pe mine. =))

Edited by Night Elf
  • 3 months later...

Vreo 12.000. In afara de butonul de avarie care a plesnit, de faptul ca troncane toata ca o caruta la cea mai mica denivelare (e drept ca am toate prostiile prin buzunarele de la usi prin bord si prin portbagaj) si ca intra apa in ea daca o spal la spalatorie manuala, nu am alte probleme. :)

De curand a primit un set de anvelope de iarna Michelin Alpin3 si ma pregatesc moral de prima revizie. :)

Haide mah iubitori de Toyota ca va scot eu din impas, AYGO este un Citronel so are greierasi, multumiti acum ? :D

Butonul de avarie crapat este problema standard la toti fratii (C1, 107 si AYGO) .

Sincer pana si nevastamea a renuntat la ideea de C1, nu stiu de unde a aflat ca sunt cam problematice aceste mici buburuze, cred ca s-a uitat la TOP GEAR unde jucau astia fotbal cu ele :D

Au doar doua probleme:

1: Butonul de avarie se crapa la ~5% din ele. Se schimba pe garantie.

2: Se infiltreaza apa pe langa garniturile usilor la ~10% din ele. Se rezolva daca sunt date cu silicon. Sau, mers la service si schimbat pe garantie.

Acum sincer, daca astea sunt probleme... inseamna ca eu sunt foarte norocos avand la doua aygo zero probleme.

Am intrebat un amic care conduce un 107 de firma. Sunt 3 cumparate pe firma, si rulate zilnic. Cel mai batran are 42 de mii km. 0 probleme la toate 3. Deasemenea am intrebat un tip care conducea una pt pizza delivery. ~14 mii km, 0 probleme - dupa care a plecat in tromba si a luat curba cu frana de mana. Asa ca Elfu-le, poti sta linistit :)