Tommy Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Si a 3-a la 140 la o masina cu viteza maxima de 150 si ceva? Link to comment
uskt2005 Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 4 si 5 le schimba ...doar sa scada consumul...probabil daca ar tine-o la 6000rpm cu a 3-a ar consuma cat tancul lui BogdanG Link to comment
Mircea Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Cu a treia nu i-am dat decat 120 ca nu mai aveam unde, eram oricum mult peste viteza legala. La 120 nu mi se parea motorul la fel de turat ca la 90 in treapta 2. Link to comment
Venom Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Am avut si eu un Yaris (modelul vechi) cu motorul de 1l VVTI (banuiesc ca e acelasi) si in treapta a doua am ajuns tot la 90km/h (chiar putin peste).Later edit: A treia pana la 135km/h. Top speed: 175km/h (pe ceas). @ Tommy Nu, nu e din visele mele e din experienta cu cealalta aygo condusa de taica-miu, iar viteza maxima e pe la 155 in treapta 5-a, intr-a 4-a se prinde top spped, aprox 175 @John Acelasi motor, masina mai usoara Sa vedem ce zice si Night Elf Link to comment
Tommy Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Mea culpa atunci Dar mi se pare mult pre alunga atunci cutia asta pe motor de 1L ) Link to comment
Mircea Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Ai senzatia ca este infinita ) Practic, in oras nu ai nevoie decat de 1 si 2. Link to comment
Elfu Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 (edited) Tommy, se duce frate peste 90 cu a doua. I-am dat aseara fum pe drumul taberei la un figurant cu frigider decei. Nu sunt adeptul liniutelor dar a insistat prea tare si recunosc m-a cam mancat si pe mine sa vad ce poate sobolanu mic. In principiu asteptam sa gasesc pe unul sa ma provoace, dar dupa ce terminam rodajul. In fine, pana nu termin rodajul nu o mai calc la podea. O sa zic dupa rodaj exact pana la cat duce intr-a doua. Pana in week-end fac 1000 de km. Acum am ~600 de km la bord. Hai sa mai zic de consum. Deci rulati 530 de km dintre care 440 extraurban si am bagat 31 de litrii. Faceti si voi calculele. Maine, daca nu intervine ceva, apar cu ea la intalnire, dar nu o sa pot sta mult. Poze maine la intalnire. O sa iau aparatul foto la mine. Edited March 26, 2008 by Night Elf Link to comment
Tommy Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 (edited) Am zis.. imi cer scuze pentru exprimarea fata de Venom. Am scris din presupuneri, si de aici greseala Raman la parerea ca nu e o etajare stralucita pentru un motor de un litru. De altfel o cutie buna in 5 trepte e aceea care isi atinge turatia de putere maxima in ultima treapta. Faptul ca vitezele maxime in treptele 2 si 3 sunt ca la motorul de 1.6 cred ca spune de la sine Edited March 26, 2008 by Tommy Link to comment
closchkutza Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Mie imi place o cutie de viteze cu treptele "lungi". Si la matiz mi-ar fi placut ca treptele 2 si 3 sa fie mai lungi decat sunt acum. Link to comment
Tyby_G Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Si acum vine intrebarea de baraj ))). Merita cutia multi/mode de pe supozitor banii in plus fata de o cutie manuala clasica? Si tot legat de bani, chiar daca masina e noua totusi trebuie sa-ti fi facut o parere daca renteaza 10.500 EUR pe o masina ca Aygo atunci cand la suma asta sunt cateva variante mai... "dezvoltate". Link to comment
Tommy Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 (edited) Closcuta, asa si mie imi placea pina mi-am luat una cu cutie scurta, pune imediat puterea la roata. Plus, motoarelor de la toyota le place turatia, la 3 mii abia le auzi. La masina aia, cel mai bun e probabil motorul, locul unde toyo sunt impecabili. In rest.. cam e o masinuta fara identitate clara Edited March 26, 2008 by Tommy Link to comment
Venom Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Pai din moment ce am cumparat doua aygo identice cred ca stii deja parerea mea daca merita sau nu Link to comment
closchkutza Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Da Tommy, foarte de acord cu tine, dar cati cai are Coyota ta? Am specificat, matiz, pentru ca daca ar fii scurta, la 100 ar avea 5000rpm, si nu e bine. Link to comment
Tommy Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 (edited) Cu atat mai mult la o masina mai putin tare trebuie sa ai acces la buna parte puterea ei cat mai repede. La matiz de la a 3-a in sus nu mai ai putere deja, iar 4 si 5 sunt lenese tare .. e parerea mea.. De asta spun, o etajare mai scurta nu ar obliga asa mult la retrogradari in depasiri. In fine, vorbim de bubu aici Edited March 27, 2008 by Tommy Link to comment
Elfu Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Si acum vine intrebarea de baraj ))). Merita cutia multi/mode de pe supozitor banii in plus fata de o cutie manuala clasica? Si tot legat de bani, chiar daca masina e noua totusi trebuie sa-ti fi facut o parere daca renteaza 10.500 EUR pe o masina ca Aygo atunci cand la suma asta sunt cateva variante mai... "dezvoltate". Merita doar pentru cutia multi/mode. E o bijuterie. ... In fine, vorbim de bubu aici Te rog frumos Tommy, vorbim de sobolanul cel mic mai nou. POZEEE !!!! > Exterior: Link to comment
VFX Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Nice! Abia astept sa vina si "neagra" mea...Mainte trebuia sa o ridic, dar s-a apanat pentru luni...grea asteptarea asta...ufff... Hai ca e frumoasa, nu te mai plange... Link to comment
VFX Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Vezi ca te-au pacalit...nu ti-au dat o pedala... > Link to comment
VAXXi Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Eu tot nu stiu in cat m-as obisnui sa nu zdragan de schimbator ! Link to comment
Elfu Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 Pai daca traversezi de 2 ori Bucurestiul cu o buburuza cu cutie automata, pe urma n-o sa-ti mai placa sa schimbi. Eu zic ca in maxim 30 de km te obisnuiesti. Mai urmeaza un rand de poze in seara asta. Se facuse tarziu aseara si n-am pus tot. Link to comment
zeneseu Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Eu tot nu stiu in cat m-as obisnui sa nu zdragan de schimbator ! Mai repede decat crezi Elfule, sa o stapanaiti sanatosi si fara evenimente. Link to comment
Venom Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 (edited) Vad ca tot nuca de schimbator nasparlie au pus si pe automata. Vezi ca se desurubeaza daca invarti spre stanga de ea. Si se poate monta alta in 10 minute, eu am dat 200 de mii pe a mea, de doua saptamani n-am treaba cu ea, universala. Sau daca vrei, sunt variante mai misto si mai scumpe pe la 500 de mii. Arata mult mai bine schimbata nuca oricum. Edited March 28, 2008 by Venom Link to comment
EM!L Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Misto "sobolan" . Cred ca deja esti dependent de cutia aia automata Link to comment
Elfu Posted March 29, 2008 Author Share Posted March 29, 2008 Merci de urari la toti. Deci pe rand. Nuca nu o schimb, ca nu o folosesc decat la plecarea de pe loc si nu ma deranjeaza cum arata. E putin atipica ca si restul sobolanului. Emil, frate dependent e putin spus. Link to comment
Recommended Posts