negoctav Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Mi se pare dragut foc si deosebit!! Fratilor,nu mai spuneti jenti, ci jante...Si la fel,nu tamburi ,ci tambure. Tamburii sunt cei pe care se infasoara ata,sarma,etc ,iar tamburele sunt cele de la masina... Link to comment
ciprianita Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 fratilor cum las si eu garda mai jos , stie cineva . sunt stresat cat de inalt este matizul meu. Link to comment
tolin Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Dai o pe forum si te uiti la masina lui Razor. Link to comment
Raptor Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 (edited) CEL MAI BETON MATIZ DIN CLUJ-NAPOCA! Matiz-ul este creatia a celor de la Emotion Customs."Mesterul" din spatele acestei bestii este Alex N., iar pilotul acestei incredibile masini este un personaj deja foarte cunoscut in lumea tuningului din Cluj-N., domnul sef Mircea.Masina intoarce privirea a multa lume prin oras si a atras aprecerile oamenilor la premiera filmului F&F:Tokeu Drift. Edited June 26, 2006 by Mircea Link to comment
Apocalips Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Doua tobe pentru motorasu ala nu-i cam prea mult? :- Capota pare cam exagerata... Link to comment
dinoc Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Arata fain de tot masinuta. Ce alte modificari s-au facut : suspensie, motor, ... ? Link to comment
vio.p Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Capota e combinata cu modelele de la trei masini parca F50... Link to comment
pesteimputit Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 motorul este stoc. se asteapta un swap cu unul de daihatsu charade 933 gtti suspensiile sunt custom made jantele sunt speedline bodykitul e unic Link to comment
PepsiMan Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 (edited) Cautand anunturi cu tico-zauri de vanzare am dat peste asta... click aici Ce parere aveti? Il stiti? Edited September 23, 2006 by PepsiMan Link to comment
ToPser Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 deja l-a impopotonat mult prea mult ... Link to comment
Tommy Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Putin spus. Au mai fost puse poze cu el, eu obosesc dupa 5 secunde de-l privesc. Nu mai vorbesc de volan, garda, etc.. ce dau impresia unui manechin din vitrina, si nu a unei masini ce se poate conduce. Link to comment
AAdorjan Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 (edited) Si are un pret... 6000euro... Ps: L-am vazut live la un tuning show si nu-i cine stie ce. Edited September 24, 2006 by AAdorjan Link to comment
ToPser Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 uitati-va la pedale ce apropiate sunt...cum poate sa mearga asa ...inainte arata ceva mai bine , dar acum a exagerat , volanul l-a taiat... Link to comment
SORAN Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Oare de ce nu a pus poze si cu motorul de 75 cai ...hmmmm cam scump. Link to comment
Mircea Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=161204 a mai facut obiectul unor discutii la noi pe forum Pe vremea aia arata mai pamantean... Link to comment
dreamlike Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Dupa ce l-a facut "cum ii place lui", il vinde. Halal, parca ar fi pom de craciun. Vorba lui Tommy - parca ma dor si ochii. Link to comment
Antonyo20 Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 No comment...parca este tuning de Olt autentic..se vede tzaranimea... Link to comment
6749 Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Am vazut cateva lucruri interesante pe site'ul din polonia.Surprinzator este ca preturile exprimate in pounds par mai mult decat atractive.Se pune problema de taxe de transport si daca trimit in RO.Dau un mail poate aflu mai multe.Daca pana acum a aflat cineva ceva dati un rply. Turometru race cu shiftlight gasit la o firma in Bacau , baietii sunt dealer aiutorizat FK si bord idem cu foto.Pret si poze cand sunt montate. Link to comment
th3_grimreaper Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 L-am vazut si eu live, si din respect pentru creatorul elementelor din fibra (nu proprietarul) prefer sa nu-mi dau cu parerea despre exterior, mentionez doar ca este inspirat dintr-un model Rieger pt. VW Bora. Pot sa va spun ca masina are un extinctor decorat sa para butelie de NX (nytrous express) si o gramada de chestii care ma duc cu gandul la tot felul de alte chestii (blanita in portbagaj). Pot spune si ca proprietarul are o personalitate cam fluctuanta, pentru ca actualul "the polar car" a fost la un moment dat "the furious lion" si avea - evident - un leu pictat pe capota, daca nu cumva fac confuzie...desi nu cred. Link to comment
adostar Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 @th3_grimreaper. Nu faci confuzie, el e Link to comment
th3_grimreaper Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 (edited) Inseamna ca a dat leul pe urs si acum da ursul pe euro ) putea sa dea direct leul pe euro ) Edited October 16, 2006 by th3_grimreaper Link to comment
remix Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Oricum ar fi, arata mult mai bine masina la Tuning Show in Prisma decat arata acum. Cel putin spoilerul pe spate mi se parea mult mai reusit avand inca urme de original. Felicitari totusi pentru efortul depus care arata ca totusi se poate. Pe masura ce gusturile vor fi rafinate aceste disponibilitati vor produce ceva frumos. Link to comment
6749 Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 www.tuning.jedrasik.pl Sal.Cine stie limba? Preturile sunt adevarate daca nu am gresit paritatea zlot/ron.Am incercat un forum polonez dar dupa jumatate de ora nu mai vedeam nimic.Limba asta e de neinteles , pe bune. Daca dati un search pe site matiz sau tico sunt cateva modele interesante si arata profy.Nu fac referire la maestrii modelatori in tabla din Romania dar ce am vazut acolo chiar arata bine. Link to comment
closchkutza Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 (edited) Cel mai frumos matiz "tunat" pe care l-am vazut pana acum atat la interior cat si exterior(in afara de codita aia enervanta ): Edited June 8, 2007 by Mircea Link to comment
Recommended Posts